Eşim Sürekli Çevresine ve Başka Kadınlara Bakıyor, Vazgeçmiyor :(

Bence takıntı haline getirmissn.
Erkeklere de bakıyor diyorsun demekki adam in yapısı bu .
Dikkatli bakmayı seviyor

Merhaba öncelikle eşini kadınlara bakmaması için son kez uyar. Eğer hala devam ediyorsa bakmaları alışkanlıktan ibarettir. Ve şöyle bir gerçekte var ki eşin aldatırsa bakışları çapkınlık .aldatma olmazsa alışkanlık :))

Adamın evet genel hali bu ama bir türlü evi yuvası karısı için değişemedi gitti
Valla sen sonuna kadar haklısın da değişmiyorlar işte. Burunlarının dikine gidiyorlar. Sen sakin sakin konuşmaya çalış. Ne hissettiğini anlat. Rahatsız olduğundan bahset. Ayrıca böyle dikkatli bakıyoraa herkese o insanları da rahatsız ediyordur bunu anlat. Sana bana böyle baksalar rahatsız olmaz mısın de. Ama anlar mı değişir mi bilmiyorum işte.

Bende sevmem öyle insanları. Dikkatli bakanları yanı güven uyanıdırmıyorlar bana

Diş sıkma konunu filan da okudum biz çok benziyoruz ya evlendikten sonra geceleri bende de diş sıkmalar başladı
Ben de 2,5 yıllık evliyim. Kendini baya sıkıyorsun o zaman. Benim eskiden beri var ya o sorun ama son yaptırdığım plak çok işe yaradı çok şükür Önceden yaptırdığım üst çensme yapmıştı o fazla etkili olmadı ama sonuncu alt çenem için yapıldı ve muhteşem az zamanda bile fark etti Allah'a şükür

İlk evlendiğim yıllarda çok takıntılıydım kadına baktı resmen diye eve gelince bi sürü kavga çıkardığm olmuştur.
Bu durumu şöyle aştım. Ben baktığı kadın yüznden kavga ettikçe yasak olan daha çekici gelir gbi oldu ve kavga ettğmde o kadın beynine daha çok işliyor. Misal çok güzel bi kadın görsek baksa hiç oralı olmuyorum nede olsa 2 gün snra kadının yüzünü bile hatırlamıcak. Bunun içn aile huzurunu bozmaya değer mi? Şmdi hiç böyle bişe yaşamıyorum. Tek çaresi görmezden gel ..

ya maalesef ki ben işte bunu başaramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…