• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli geçmişimi yüzüme vuruyor ?

Konunuzun geri kalanına yorum yapmayacağım şimdilik ama bildiğimiz üzere bekaret kavramı toplumumuzda önemli falan değil.ülkede bu tarz çağdışı tiplerden en son kim kalmışsa çevrenizde maalesef.ülkemiz böyle bir yer değil.bilmeni isterim.normal görme yani.hatta bu sitede bakire evlenen arkadaş bir elin parmaklarını geçmez.
Bilimsel açıklama geldi

Bizim ülke aslında böyle değilmiş bekaret önemli değilmiş ülkede
Hatta siteyi araştırmış bakire evlenen parmak sayısını geçmiyormuş

Sabah sabah benmi okuyamadım yada ben başka bir ülkeye demi yaşıyorum
Yada sen gece ne içtin kafa güzeldi galiba

Bu konu hakkında konuşabilip içimi dökeceğim kimse yok sırf bu yüzden üyelik açtım sizden fikir almak için
Eşimle evlenmeden önce benim 4 senelik bir ilişkim olmuştu hatta sözlenmiştik bile aileler arasında o kişi benim ilk aşkımdı hani insan kör kütük aşık olur gözü bir şey görmez ya benimki de öyleydi ben o kişiye bekaretimi verdim .. Sözlüyken oldu ve beni aldattığını öğrendim sildim attım. Daha sonra eşim çıktı karşıma ben o sıra depresyondayım tabi kaç senelik ilişkim bitmiş güvenmişim kendimi teslim etmişim hayat daha bitti gözüyle yaşıyordum toplumumuzda bekaret kavramı çok önemli biliyorsunuz.. Eşim bana öyle iyi geldi ki sürekli güldürmeler ilgisi kafamı öyle dağıtıyordu ki en önemlisi ama baba faktörü baba sıcaklığı alıyordum eşim daha ağır biriydi önce ki hayatımdaki insana karşı o ağırlığı hoşuma gitmişti eşim daha önce evlenip boşanmış bir tane de çocuğu olan birisiydi ama ben eşime öyle güvenmiştim ki bu durumu aldırış etmedim bana evlilik teklifi etti bende ondan önce 4 senelik ilişkim olduğunu ve bilmesi gerekiyor diye düşündüm bakire olmadığımı söyledim ama eşim hiç aldırış etmemişti bende bakir değilim ki bakire isteyeyim bende evlendim boşandım sonuçta ben dar zihniyetli insan değilim namus orada değil beyinde demişti ve bir kez daha bağlanmıştım ona daha sonra biz evlendik 2 yaşında da kızımız var .
Soruma gelecek olursam 1 senedir eşim öyle değişti ki bir zamanlar bunu önemsemeyen adam her kavga da sen eskine git sen beni sevmiyorsun zaten ona teslim etmişsin kendini ben seni bu halinle bile kabul ettim evlendim senle daha kim evlenirdi vs vs bu tarz şeyler deyip bana bağıran bir adama dönüştü ve üstelik sen beni kendine aşık edip kandırdın demeye kadar geldi bu iş özellikle de alkol aldığı zamanlar diyor bunu sürekli o eski hayatımda ki erkeğe karşı kinleniyor ağzını burnunu kıracağım onun elimde kalacak şerefsiz bulup geberteceğim onu en sonunda ( o kişiyi de tanıyor ) başlıyor ona sövmeye saymaya bana hatta sen ona git sen beni sevmiyorsun aklın onda kalmış deyip ona sövmeye başlıyor hepte alkol içtiğinde yapıyor bunu .
Geçen gün alkol aldı o gün o kadar ağladım ki çok ama çok kötü hissettim ve tuhaf oldum o duyguyu anlatamam size o şahıstan bahsedip onun o. çocuğu sen onu sevmişsin güvenmişsin sana pislik yapmış şerefsiz it oğlu it dedi karşımda ki eşim çocuğumun babası bana gelmiş eskimi kurcalıyor artık öyle yoruldum ki tükendim …
Onun öfkesi size değil. Önceki sevgilinize. Size bunu yaptığı için aşırı öfkeli. Sindirememiş. O yüzden alkol aldığı zaman içindeki his açığa çıkıyor. O kişiyi bulup yüzleşse sorun kalmayacak bence. Ama adam da zaten evlenip boşanmış üstelik çocuğu da var. Böyle saçmalaması baştan aşağı yanlış. Bakirelik sadece kadınlar için geçerli bir şey değil sonuçta. Ama bence onun derdi adamın sana yamuk yapıp bırakması.. Erkeklik duygusu kabarmış

Bilimsel açıklama geldi

Bizim ülke aslında böyle değilmiş bekaret önemli değilmiş ülkede
Hatta siteyi araştırmış bakire evlenen parmak sayısını geçmiyormuş

Sabah sabah benmi okuyamadım yada ben başka bir ülkeye demi yaşıyorum
Yada sen gece ne içtin kafa güzeldi galiba
Şimdi burada anket yapalım istersen.benim şu vakte kadar okuduklarımdan çıkardığım sonuç bu.haa biraz kesinlik içermiş olabilir ama hâlâ arkasındayım dediklerimin.varmısınız ankete diyeceğim ama bu sefer de tepki gösterecekler size ne falan filan diye.burada binlerce konu okudum.neredeyse bütün kadınların birçok partneri olmuştu hepsi doya doya yaşadım cinselliği, hızlı yaşadım diye anlatıyordu.evlendiğimde ilk birlikteliğim diyen 2,3 kişi anca okumuşumdur.hepsi de övüne övüne anlatıyordu valla.hevesimi bolca aldım öyle evlendim.eşim lafını bile açmadı diyen.

Ya siz neyin kafasındasınız alaycı konuşup dalga geçerek çok haklı mı oldunuz şimdi ? Daha ortada hiçbir şey yokken sevgiliyken ki verdiği mutluluğu güldürmeyi şuan ki yaşadığımız durumla aynı zamanda olmuşta denk durumlarmış gibi nasıl yazıyorsunuz nasıl bir kapasite bu sizde ki ?
Sizin kafalar yok bizde, bizde kapasite çok merak etmeyin.
Oturunda içinde bulunduğunuz ve içine çekildiğiniz durumun ne kadar sizi alçalttığını bi düşünün…

Ben Turk erkeklerinin cogunun ben dar goruslu degilim falan filan demelerine inanmiyorum pek.. iclerinde baska bir yuz var genelde. Ayrica sana laf atana bak.. evlenip bosanan cocuklu olan sendin.. asil seni kim
Alirdi diyeceksin.. kaldi ki surekli bunu soyleyen birinden ben sogurdum acikcasi…bu saatten sonra koca olsa ne olmasa ne

Şimdi burada anket yapalım istersen.benim şu vakte kadar okuduklarımdan çılardığım sonuç bu.haa biraz kesinlik içermiş olabilir ama hâlâ arkasındayım dediklerimin.varmısınız ankete diyeceğim ama bu sefer de tepki göaterecekler size ne falan filan diye.burada binlerce konu okudum.neredeyse bütün kadınların birçok partneri olmuştu hepsi doya doya yaşadım cinselliği, hızlı yaşadım diye anlatıyordu.evlendiğimde ilk birlikteliğim diyen 2,3 kişi anca okumuşumdur.

Ferhan burası Türkiye değil buraya yazılan konulardan bu fikre kapılman yanlış evet oyle konular var
Ama bekaretini kaybetmemek için şekilden şekile girip sevişenler de var
Bekaretini kaybetip diktirenler var
Hatta sevgilimle birlikte olduk acaba bakiremiyim yada süründük bakireyim diyenler var
Korkuların dan konu açanlar da var
Mevzu burası değil
Sen benim ülkemde bu sorun değil böyle bir ülke degil diyorsun
Şuan konu sahibi bunu yaşıyor evlendiği çocuklu adamdan
Töre cinayetleri işleniyor intiharlar oluyor
Kadınlar asalaniyor öyle acayip seyler ki boşanan kadın bile bazı yerlerde eziliyor
Bu örnekleri yazsam uzar gider
Öyle senin dediğin gibi degil herşey
bu konu da ülkemiz hiç masum değil

Ferhan burası Türkiye değil buraya yazılan konulardan bu fikre kspulmsn yanlış evet oyle konular var
Ama bekaretini kaybetmemek için şekilden şekile girip sevişenler de var
Bekaretini kaybetip diktirenlet var
Hatta sevgilimle birlikte olduk acaba bakiremiyim yada süründük bakireyim diyenler var
Korkuların dan konu açanlar da var
Mevzu burası değil
Sen benim ülkemde bu sorun değil böyle bir ülke degil diyirsun
Şuan konu sahibi bunu yaşıyor evlendiği çocuklu adamdan
Töre cinayetleri işleniyor intiharlar oluyor
Kadınlar asalaniyor öyle acayip seyler ki boşanan kadın bile bazı yerlerde eziliyor
Bu örnekleri yazsam uzar gider
Öyle senin dediğin gibi degil herşey
bu konu da ülkemiz hiç masum değil
Ben yine de düşük oran olduğunu düşünüyorum.herşey yaşayana zor tabi.sana denk gelirse bütün ülke bu şekilde zannedersin.haa bir de kendi kafasında kurup duran tayfa çok var.bunlara çocukken önemli diye öğretiliyor, büyüyünce bu algıdan kutulamıyorlar.oysa ki milletin umrunda bile değil.kendi kuruntusu.ben de çocukken öyle sanıyordum ama gram umrunda değilmiş kimsenin.erkekleri tanımadan ne bilecekler ?

• Üzgünüm
Reactions: Wqy
Peki bu durum sadece alkol aldığı zamanlarda mi oluyor ?
Yani hiç alkol almadığı zaman böyle şeyler söylediği oldu mu?

Peki bu durum sadece alkol aldığı zamanlarda mi oluyor ?
Yani hiç alkol almadığı zaman böyle şeyler söylediği oldu mu?
ne fark eder ki, alkollüyken bilinçaltı dışa vuruyor işte. adamın zihniyeti berbat, maalesef onun gibi düşünen çok türk erkeği var ama en başta onlara bu payeyi bizler veriyoruz. konu sahibi sen bir kez bile olsa bakire evlenmediğin için ezilip büzüldüysen, bu durumu evlenmeden önce adama sanki cinayet itirafı gibi itiraf ettiysen o da kendinde seni suçlama hakkı görür. bu iğrenç zihniyeti yıkacak olan, bekaret vermek, kendini teslim etmek gibi eril ifadelerden vazgeçmesi gerekenler bizleriz. şu hanzoları tepenize çıkarmayın ya....

Ben yine de düşük oran olduğunu düşünüyorum.herşey yaşayana zor tabi.sana denk gelirse bütün ülke bu şekilde zannedersin.haa bir de kendi kafasında kurup duran tayfa çok var.bunlara çocukken önemli diye öğretiliyor, büyüyünce bu algıdan kutulamıyorlar.oysa ki milletin umrunda bile değil.kendi kuruntusu.ben de çocukken öyle sanıyordum ama gram umrunda değilmiş kimsenin.erkekleri tanımadan ne bilecekler ?
Ondan mi acaba konu sahibi kocasından eziyet görüyor başına kalkıyor
Sen kendi çevrende yasadigin yada kendi hayatından yola çıkarak etrafında duyduğun gördüğün belki yasadigin şehirden dolayı bu düşünceye giremezsin
Herkes büyük şehir de yaşamıyor köy var kasaba var ilçe var adet var geleneksel şeyler var
Bekaret önemli oralar da hatta çok çok önemli yukarda yazdım namus kavramı ölüm kalım meselesi cinayetler oluyor diyorum
Erkekler önemsemiyor diyorsun
Tabi tabi he canim
Ama sende haklisin çünkü senin yasadigin hayat bambaşka
Şimdi sana destan yazsam aynı şeyi yazican
O yüzden gerek yok

Bu konu hakkında konuşabilip içimi dökeceğim kimse yok sırf bu yüzden üyelik açtım sizden fikir almak için
Eşimle evlenmeden önce benim 4 senelik bir ilişkim olmuştu hatta sözlenmiştik bile aileler arasında o kişi benim ilk aşkımdı hani insan kör kütük aşık olur gözü bir şey görmez ya benimki de öyleydi ben o kişiye bekaretimi verdim .. Sözlüyken oldu ve beni aldattığını öğrendim sildim attım. Daha sonra eşim çıktı karşıma ben o sıra depresyondayım tabi kaç senelik ilişkim bitmiş güvenmişim kendimi teslim etmişim hayat daha bitti gözüyle yaşıyordum toplumumuzda bekaret kavramı çok önemli biliyorsunuz.. Eşim bana öyle iyi geldi ki sürekli güldürmeler ilgisi kafamı öyle dağıtıyordu ki en önemlisi ama baba faktörü baba sıcaklığı alıyordum eşim daha ağır biriydi önce ki hayatımdaki insana karşı o ağırlığı hoşuma gitmişti eşim daha önce evlenip boşanmış bir tane de çocuğu olan birisiydi ama ben eşime öyle güvenmiştim ki bu durumu aldırış etmedim bana evlilik teklifi etti bende ondan önce 4 senelik ilişkim olduğunu ve bilmesi gerekiyor diye düşündüm bakire olmadığımı söyledim ama eşim hiç aldırış etmemişti bende bakir değilim ki bakire isteyeyim bende evlendim boşandım sonuçta ben dar zihniyetli insan değilim namus orada değil beyinde demişti ve bir kez daha bağlanmıştım ona daha sonra biz evlendik 2 yaşında da kızımız var .
Soruma gelecek olursam 1 senedir eşim öyle değişti ki bir zamanlar bunu önemsemeyen adam her kavga da sen eskine git sen beni sevmiyorsun zaten ona teslim etmişsin kendini ben seni bu halinle bile kabul ettim evlendim senle daha kim evlenirdi vs vs bu tarz şeyler deyip bana bağıran bir adama dönüştü ve üstelik sen beni kendine aşık edip kandırdın demeye kadar geldi bu iş özellikle de alkol aldığı zamanlar diyor bunu sürekli o eski hayatımda ki erkeğe karşı kinleniyor ağzını burnunu kıracağım onun elimde kalacak şerefsiz bulup geberteceğim onu en sonunda ( o kişiyi de tanıyor ) başlıyor ona sövmeye saymaya bana hatta sen ona git sen beni sevmiyorsun aklın onda kalmış deyip ona sövmeye başlıyor hepte alkol içtiğinde yapıyor bunu .
Geçen gün alkol aldı o gün o kadar ağladım ki çok ama çok kötü hissettim ve tuhaf oldum o duyguyu anlatamam size o şahıstan bahsedip onun o. çocuğu sen onu sevmişsin güvenmişsin sana pislik yapmış şerefsiz it oğlu it dedi karşımda ki eşim çocuğumun babası bana gelmiş eskimi kurcalıyor artık öyle yoruldum ki tükendim …
Tek bir tavsiyem olacak. İlk o konudan bahsetmesinde bugüne kadar vermediğin bir tepki ver yık ortalığı terk et bir şey yap. Bir daha bunun lafını edemeyecek duruma getir. Yoksa hep aynı şeyi yapacak. Tabi bunlar ayrılmak istemiyorsan geçerli.

Ay hasta mıdır nedır?Gecmıs bıtmıs kabul etmıssın,neyın kını bu sımdı?Kafası ayııkken cıddı cıddı konusun bu konuyu acacaksa daha yolunuza bakın.

eşiniz zaten boşanmış neyin peşinde. Konu açılınca dik durun tartışmaya girmeyin sakın. Ona tartışma fırsatı vermeyin

Ondan mi acaba konu sahibi kocasından eziyet görüyor başına kalkıyor
Sen kendi çevrende yasadigin yada kendi hayatından yola çıkarak etrafında duyduğun gördüğün belki yasadigin şehirden dolayı bu düşünceye giremezsin
Herkes büyük şehir de yaşamıyor köy var kasaba var ilçe var adet var geleneksel şeyler var
Bekaret önemli oralar da hatta çok çok önemli yukarda yazdım namus kavramı ölüm kalım meselesi cinayetler oluyor diyorum
Erkekler önemsemiyor diyorsun
Tabi tabi he canim
Ama sende haklisin çünkü senin yasadigin hayat bambaşka
Şimdi sana destan yazsam aynı şeyi yazican
O yüzden gerek yok
Ben de çok merak ediyorum evlenirken kaç kişinin bakire olduğunu, olmadığını ama herkes cırlar şimdi size ne diye. Çünkü birisi cinsel ilişki sıklığını sormuştu da linçlenmişti.Maalesef kim haklı öğrenme şansımız pek yok gibi.yani oranlarını.elbette iki taraftan da insan var.kadınlar klübünde anket açabiliyor muyuz?

Türkiye.burada her allahın günü bekarlıktaki bol partnerli, hareketli cinsel hayatını anlata anlata bitiremeyen üyelerden geçilmiyor.
Aynı ülke ve aynı forumda mıyız acaba ya:KK64:
Ben hiç öyle bol partnerli bi üyenin yorumuna rastlamadım.
Türkiye'de ise maalesef bekarete hala çok önem veren kesim çok fazla.

Ya Allah aşkına söyleme şekli farklı olunca mı düzelecekti işler ben ta kaç sene öncesinde dediğim lafı diyorum şimdi kaç sene önce dediğim lafı mı konuşacağız burada şuan ki halim hislerimle o zaman ki bir mi yadırgamadan konuşun lütfen ya ben böyle olsun ister miydim takmışsınız kaç sene önce dediğim lafa olay bir laf yüzünden sanki o zaman canım istedi de yaptım deseydim şuan sanki sorun çıkmayacaktı adamın çıkarası var ki oluyo o kafa kaldı sanki bu işler
O size neden evlenip boşandıgıyla ilgili hesap veriyormu peki evet gıcık oluyorum verdim kelimesine iğrenç bir defa

Ben de çok merak ediyorum evlenirken kaç kişinin bakire olduğunu, olmadığını ama herkes cırlar şimdi size ne diye. Çünkü birisi cinsel ilişki sıklığını sormuştu da linçlenmişti.Maalesef kim haklı öğrenme şansımız pek yok gibi.yani oranlarını.elbette iki taraftan da insan var.kadınlar klübünde anket açabiliyor muyuz?

Açmak istersen ac senin kararın

Yazdım yukarda bir sürü şey ama halen yok diyor
Ya ben yasamıyorum bu ülke de ya ferhan
Yada kafa dumannnnnnn
Isyannnnnn:eğlence::eğlence::eğlence:

Oda üslupla alakalı ben konuşurken öyle rahat konuşamıyorum istedim seviştim felan diye ki konumuz sorunumuz bu mu şimdi olay bu mu bundan mı patlak verecek ben canım istedi seviştim deseydim ay çok pardon eşim hiç değişmeyecekti her şey o lafa bağlı sanki Allah Allah ya
Sinek küçüktür ama mide bulandırır.

Önem veren de vardır ama denk gelmemen ilginç çok var.

Back
X