Eşim sürekli geçmişimle suçluyor!!!

Çocuk için biraz daha düşün bence. Çift karakterli gibi duruyor eşin. Ömür boyu çekebilecekmisin bu adamı?? Sürekli aşağılanarak, yargılanarak hayat geçmez.

Genç kızlara da örnek olmalı durumun. Bakire olmayıp evlenenler böyle yargılamalara maruz kalabiliyor. Olan olduysa anlatmasın bunu kimse eşine. Erkekler bir sürü kızla birlikte oluyor, her detayı gelip anlatıyor mu karısına?? Yada bu durumu problem etmeyen avrupai düşünen bir adamla evlensin bakire olmayan kızlar. Dürüst olucam derken kalan hayatını böyle yargılamalara maruz kalarak geçirmesin kimse. Sonuçta herkesin bir geçmişi var. Herkes kendine baksın.

Valla evliliklerde blöf yapmayin derler ama esinize bi gozdagi vermek sart bir gece al karsina ben bosanmak istiyorum cekemiyorum artik hakaretlerini de ama kararli bir sekilde ifade et kendini
Ayricada bu adamdan cocuk yapmayin dunyaya gelecek cocuga gunah sizin hatanizi bi cocuga cektirmeyin boyle bir baba olmaz cunku

Madem geçmişine bu kadar takacakmış neden evlenmeyi kabul etmiş ki.
Sen yaşadığın şeyi anlatarak, dürüst davranarak en iyisini yapmışsın.
Ama her detayı anlatmanı doğru bulmadım.
Eşinde gerçekten şizofren olma durumu olabilir anlattıklarına bakılırsa.
Bir psikologa gitse iyi olur.

Bazen kk okurken gözlerim aynen böyle oluyo disardan biri gorse noluyo bu kadina der yani !
Kavga ederken cocuk yapmaya calisanlar vede cocuk yapmaya calisirken kavga edenler yarisiyo resmen
Allah herkese sorunlarinda yardim etsin insallah da su cocuk mevzusunu anlayan beri gelsin

Sizi böyle kabul edip evlenmedimi, o zaman neden susuyorsunuz? Siz ona gercekleri anlatmissiniz, saklamamissiniz... Bide cocuk yapmayi düsünüyorsunuz... Pes dogrusu, gercekten pes...

madem sende kocanın geçmişini evli kadınlarla yaşadığı ilişkileri biliyorsun sana laf söylediğinde sen kendine bak diyebilmelisin niye bu kadar susuyorsun anlayamadım

bazen bosanmayı bile düşünüyorum dediğiniz adamdan birde çocuk mu düşünüyosunuz ?
hadi düşündünüz değişeceğinin garantisi yok o çocukta böyle şuursuz bir adamın çocuğu mu olsun ?
Allah aşkına ne çocuğu ? İleriyi bile göremediğiniz adama çocuk değil eve hayvan bile alınmaz
eşin kesinlikle psikolog yardımı almalı yada sen bu duruma alışıp çokca sabır göstermen lazım ancak bu sayede seni tanıdıkça zaman geçtikçe belki güveni yerine gelir ki hiç zannetmiyorum.

Sevgiliyken de boyle miydi? Gecmisinizle suçlar miydi? Yoksa evlendikten sonra mi suçlamaya basladi

Hamile kalınca ne olacak bu defada bu çocuk benden değil kimden yaptin diyecek. Yaşamış biri olarak söylüyorum bugün sana bunu yapan hamile kalınca o çocuğa neler yapar bir düşün

Biliyo musun ben kendime benzettim ve iyi ki ayrılmışz ddim şimdi. Bizim olay benzeri ama bu kadar derin değil. Sözlü olduğum adam 15 tatilinde nisan yapacağım adam bana 3 gün önce ddi ki 'bana herseyi anlat geçmişinle ilgili, eksik anlatrsan hakkımı helal etmem' bnde hakkımı helal etmem diyince korktum çünkü çok hakkı var üzerimde bu arada 18 yaşındayım ve 15 yaşında bi sevgilim oldu 2 yıllık bi ilişki karşımdaki kişide 15 yaşında onun doğum günümde eve geldiğini bnm de onun evine gittiğimiz sadece sarldğmzi öptüğmzü el ele tutuştuğmzu söyledim 15 yaşında başka ne yapabilirsn ki bide 17 yaşında geçen sene başka bi erkek arkadaşım için Çankırıya gittim onu söyledim kıyamet koptu ve dün ayrıldk ailem nisan beklerken resmen kahroldum bana artık seni içim almıyor ddi bn şoktaydm eğer ki böyle olacağına ayrılmak iyi olmuş valla bnce boşan gitsin böyle bi evlilikte çocuk olursa düşün sana çocuğun yanında böyle ddi çocuğun aklında böyle bi anne modeli olmamalı bnce. MALESEF NAMUS IKI BACAK ARASINDA DEGIL AMA ERKEKLERIN BU ZIHNIYETI YÜZÜNDEN BÖYLE IŞTE.

Nasil bir iki yuzluymus ... Sakın uzulme sakın.. Sans yuzune gulmus nasil biri oldugunu gostermis ...

Hamile kalınca ne olacak bu defada bu çocuk benden değil kimden yaptin diyecek. Yaşamış biri olarak söylüyorum bugün sana bunu yapan hamile kalınca o çocuğa neler yapar bir düşün

Nasil bir iki yuzluymus ... Sakın uzulme sakın.. Sans yuzune gulmus nasil biri oldugunu gostermis ...
Valla bu mesajı okuduktan sonra bnde öyle ddm nisan yaptıktan sonra hadi böyle deseydin yada evlendim yatağa attıktan sonra deseydi içim almıyo diye daha beter olurdu içim yanıyo çünkü çok seviyorum ama mantığıma uymuyor işte çok şükür ucuz kurtuldum

Bence eşinizin bir piskolojik rahatsızlığı var ama hangi kategoriye girdiğini doktorlar daha iyi tesbit eder bu adamdan ayrılın sizi iyice bitirmeden maddi ve manevi ,

tedaviye yönlendirin ve sakın ama sakın çocuk falan yapmayın.. aklınızı peynir ekmekle mi yediniz.. yazık değil mi bebeciğe... ayrıca bu kötü geçen 3 yıl sonrası neden evlendiniz onu anlamadım. bu zihniyetle zor.

Hangi akla hizmet çocuk isteğine karşılık vermeye çalışıyorsunuz ki ? Adam bu çocuğu eniştenden peydahladın derse ne olacak ? Bence hiç düşünme psikolojik tedavi görmeyi de kabul etmiyorsa yol yakınken kendini çürütme bu ruh hastasının yanında. Çocuk isteğine de gelince he he de geç kardeşim ama sakın çocuk yapma !!!!

Demek ki yaşanan şeyler kişiye özel kalmalıymış..Paylaşmak hata imiş ve gereksizmiş..

Sindiremiyorsa ayrılır!
Ayrılmayıp cin işkencesi bir hayat mı yaşatacakmış?! Yok öyle!

Demek ki yaşanan şeyler kişiye özel kalmalıymış..Paylaşmak hata imiş ve gereksizmiş..

Sindiremiyorsa ayrılır!
Ayrılmayıp cin işkencesi bir hayat mı yaşatacakmış?! Yok öyle!
Aynen hersey kocaya anlatılmamalyms, doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmis ve bu adam seni kovmaktan beter ediyo. Biz kızlar bize hersey doğruca anlatlsa aa ne kadar dobra der bi kez daha aşık oluruz ama ok ters tarafı gösterince o.. oluruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…