Eşim sürekli geçmişimle suçluyor!!!

Benim bu duruma itirazim olduğunu kim söyledi ? Ben de muhtemelen o arkadaslarinizdan biri olcam. Bakire değilim ve hayatimda ki kişi bunu biliyor

Herif manyak yazdim ama kimse beni ciddiye almadi. Ahlaksiz oldugu icin herkesi kendi gibi saniyor.

Bir de ustune fiziksel siddet de var, Allah rizasi icin beni cok seviyor yazmayin. Sevgi boyle bir sey degil.

evet manyak olmuş eee bu kadar günahla yaşamak kolay değil

Gelin Türkiye de gözlemleyin o zaman burası Avrupa'dan daha gelişmiş durumda cinsellikte
Herif manyak yazdim ama kimse beni ciddiye almadi. Ahlaksiz oldugu icin herkesi kendi gibi saniyor.

Bir de ustune fiziksel siddet de var, Allah rizasi icin beni cok seviyor yazmayin. Sevgi boyle bir sey degil.

Kendi yediği haltlar geliyor aklına aslında kendine güveniyo evli geniş kadınla yattığı için kendi eşini de o genişlikte görüyor

Bir de ben insanların evlenince 360 derece değişeceğine inanmıyorum.
Bence size evlenmeden önce de bazı hakaretleri davranışları olmuştur ama evlenince bu kadar abartacağını tahmin etmemişsinizdir.
Eğer değişiyor ise gerçekten o kişi hastadır.

Yalan söylememişsin, baştan anlatmışsın... Bu durumu bilerek evlendiyse şimdi ne diye mızmızlık yapıyor ki anlamadım?

Tabi sen eger her detayı anlattıysan, o da ayrı bir saçmalık... Sen de düzgün anlatsaydın bari. Yüzeysel bir şekilde anlatıp geçecektin, ne diye buluştugunuz, gezdiginiz yerleri anlatırsın adama. Sen de ayrı bi komedisin.

evet manyak olmuş eee bu kadar günahla yaşamak kolay değil
Yapmayin Allah askina.. Madem yasamak kolay degil bastan yasamasaydi..

Bunun bedeli bu mudur yani? E kolay degil diyorsunuz birde... kolayini bulsaymis o zaman kendine...

iki yuzlu adamlari hakli bulmayin artik ya..
Ki evli kadinlarla birlikte olan bir adamdan bahsediyoruz ya.

Kendisi acaba geçmişte birşeyler yaşamamışmı???????????(ERKEK)
Kadın yapınca farklı erkek yapınca farklı zihniyet..........SİNİR olyorum bu duruma!!!!!!!
Erkeklerin çok bitarafını kaldırıyoruz kızlar....Erkekleri öyle bi hale getirmeliyizki bizden korksunlar onu heran bırakabilme korkusuyla yaşasınlar..... UL.N KIZLAR YAPINCA erkekler güvenmiyor vs.. erkek yapınca biz niye onlara güveniyoruzki !!!!!!

Erkekler yapsın yapsın sonra bakire kız arasın namuslu kız arasın...Kendileri çokmu namuslu bu Şerefsiz erkekler!

Çocuk mu yapıcan birde

Ailenle başka yere taşının olsun bitsin..
Böyle bir adamla ömür geçmez..
Almasaymış ozaman sizi...
Bu devirde bakire kız bulmak zorken,
Bulmuş kocasına ewine bağlı hatunu değerini bilmiyor.
Bakire birinin onu aldatmayacağı ne malum?

Ya birde eniştenle seni yakıştırıp suçlaması çok çirkin?
Hele bir araya geldikleri zaman can ciğer olması daha da çirkin..
Bence kurtul bu adamdan....

kabul etmeyecek adam baştan kabul etmeyecekti
tavrınızı ortaya koyun ve net olun derim.

cocuk kesinlikle düşünmeyin.

haklı bulmuyorum ki çıkmazda huzursuz

Niye anlatırsınız ki. Artık yapçak bişi yok. Ya o deveyi güdçen ya o diyardan gitçen.

Cinsel tabu falan hikaye, adamın ruh sağlığı bozuk. Bu kadar ileri gitmesinin başka sebebi olamaz. Böyle tipler kendini saklamayı becerebilir fazla samimiyet olmadan. Yani belki etrafındaki insanlar farketmemiştir ama eşine sinyal göndermiştir eminim.

Ben sana birinden bahsedeyim. Kız evleniyor etrafındaki hiç kimse adamın deli olduğunu farkedemiyor. Bir güzel düğün dernek veriyorlar kızı. İlk geceden başlıyor şiddet. Adam kızı evden çıkarmıyor, eve geldiğinde kızın kıyafetlerini giyip balkona çıkıyor, bakan eden var mı diye. Bunun cinsellikle, hazmedememekle falan alakası yok teşhis koyamayız elbet ama ruh sağlığının bozuk olduğu kesin.

Çocuk kısmına hiç girmek istemiyorum zaten aklınızdan bile geçirmemelisiniz bana göre.

Yakınlarımdan birisinin eşine, şizofreni teşhisi kondu ve aynen bu tavır. Şizofreni olmasa bile, durumunun normal olmadığı ortada. Şimdi aynı mahallede oturduğunuzu öne sürerek ayrılığı imkansız görüyorsunuz, üstelik "ŞİDDET" var diyorsunuz. Yarın bu hakaretler ve şiddet çocuğunuz önünde olduğunda her şey çok daha zor olmayacak mı? Ne çocuğu allah aşkına? Nereden bakıyorsunuz dünyaya, nasıl bu kadar toz pembe görüyorsunuz. Ne olur biraz gerçekçi olun ve bu adamdan çocuk yapmayın, o çocuğa da günah.

Sizde böyle ş*****siz bi erkeği baba yapmak için uğraşıyorsun ya sizede bravo yani bana güvenmeyen namusuma olur olmaz dil uzatan bir erkeğe degil çocuk yapmak saçımın teline dokundurtmam geçmiş günahıyla sevabıyla benim kimseyi ilgilendirmez...

3 yıl anlayıpta evlendiyseniz değişir duşuncesiyle bari şuan artık oyle duşunmeyin.
Asla değişmez. İyi insan iyidir, kötü kötüdür; çocuk konusunda çok dikkat edin.
Ayrılmanız gerekiyor aslında şiddet hakaret kufur var ve şizofren olduğunu ima ediyordunuz.
Sırf aileler takın diye hayatınızı karartmayın.

bak bacım bu evleneceğin erkek bile olsa herşey herkese anlatılmaz..insanın hayatına dair sırları olmalı kendiyle..anlatacağın kişi neticede karşında çiğ süt emmiş insan..hem neden anlatıyorsun senin içinde kalsa bildiklerin patlarmıydın?..anlatınca ne oldu sorunların çözüldümü ?hayır ikiye katlandı birde iftiralara maruz kaldın..bile bile seninle evlendi birde kendinden önce bu yaşadıkların için sana eziyet etmeye başladı..SUÇ SENDE!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…