Eşim sürekli geri cekiyor

Esragul908

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
2
0
1
31
Eşimle neredeyse 5 senedir evliyiz bir kere bile içime boşalmadıı sürekli kendini çekti dışarıya çıkardı halbuki çocuk olmucagi zamanları ben biliyom dememe rağmen asla içime bırakmadı hiç o kadar tuhaf ki neyse hayırlısı diyelim

Eşimle neredeyse 5 senedir evliyiz bir kere bile içime boşalmadıı sürekli kendini çekti dışarıya çıkardı halbuki çocuk olmucagi zamanları ben biliyom dememe rağmen asla içime bırakmadı hiç o kadar tuhaf ki neyse hayırlısı diyelim
Nasıl emin olabileceğinizi düşünüyorsunuz ki anlamıyorum. Eşiniz çocuk istemiyor belli ki. Ancak karı koca üreme sisteminden bi habersiniz. Eşiniz de geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını öğrensin siz de “çocuk olmayacağı zamanları ben bilirim” diye bir şey olmayacağını öğrenin. Sevişmezseniz olmaz o ayrı 🙄

Çocuk istemediği icinmi geri çekiyor?
Ayrıca geri çekerek bile hamile kalınabilir. Kendimden biliyorum 🥴

Back
X