Eşim sürekli hakaret ediyor,bir akıl verin, deliricem.

:KK12::KK12:Bence işe onu yoksaymakla başlayabilirsiniz. Çorba tuzsuz olmuş kafandan dökerim mi dedi duymazdan gelin, iletişimi kesin. Bir süre sonra bu da rahatsız edecek ve konuşmanızı isteyecek. Çünkü derdinizi biliyor. Bilmemesi gerek ki kendini yesin dursun sizi yiyeceğine. Bir de dik durun karşısında hata yapan o ve siz özür diliyorsunuz. Dilemeyin efendim ne münasebet.
İflah olmaz serseri:KK12:

öncelikle çok geçmiş olsun, gerçekten zor bir durumdasınız...psikolojik şiddet gerçekten insanı alaşağı edebilir.

keninize güvenin, kendi kıymetinizin farkına varın lütfen. siz bu güce sahipsiniz. iç huzurunuz olacak ki kendinize ve kızınıza doğru/sağlıklı ve dengeli davranabileceksiniz. özgüveninizi yıkmasına izin vermeyin. böyle tipler evlilik terapistine gitmeyi zaten kabul etmez, varsayalım gitti kabul etti terapiyi, aylar belki yıllar sürecek kabul etme/gitme/çözümleme/aşama kaydetme süreci. bütün bunlara gerçekten katlanmak istiyor musunuz? bunu iyice düşünün. cevabınız hayırsa, ayrılmak istediğinizi söyleyin ve ayrılın. bunu açıklarken size şiddet uygulama ihtimali varsa, kararınızı önce ailenizle paylaşın ve yanınızda olsunlar. herkesin hayatı bir lütuf ve kıymetli, heba etmeye değer mi? ayrıca bu derece psikolojik şiddet ve hatta fiziksel şiddet gösteren birinin o masum çocuğun özgüvenini/kişilik gelişimini ne hale getirebileceğini düşünmek dahi istemiyorum.

Hem mesleğim var, hem tahsilim var, hem maddi durumum iyi.. Ve gittiğim Zaman beni bekleyen hayat buradakinden 20 misli güzel en az. Neyi beklediğimi veya neden beklediğimi bilemiyorum. Elim kolum bağlı gibi hissettiriyor, ve inandırıyor. Bu konuşmalar iyi geldi.. Radikal bir karar vericem.

Ne güzel ki mesleğin var ve eğitimin var .Başın dik durabilirsin .Tek ihtiyacın olan karar vermek .Bir daha senin gururunu kırar ya da fiziksel şiddete başvurursa topla eşyalarını ,çocuğunu al ve çık evden ...Gerisini o düşünsün ..

böyle bi adamı neden çekiyorsun bırak kendi yoluna bak hersey cok daha güzel olabilir hayat zaten kısa böyle öküzler için neden mutsuz yaşayasın? kendine değer ver

bu adamla omur gecmez.
yaslandikca iyice cenesi dusecek bunu hesap edin..
hersey gencken daha kolay kaldirilabilir,yeni hayat kurmak bile gencken daha kolay..
ayrilin ayrilmayin diyemem ama her seyde firtina koparan insan omur torpusunden baska bisey degildir.

O kadar kötü bir durum içerisinde sıkıştım kaldım ki, eşim hem obsesif hem hakaretimiz üslup sahibi hemde şiddet eğilimi var. En ufak yaptığım bir hatada en ağır sözlere ve davranışlara maruz kalıyorum. Ona karşı olan duygularımı öldürüyor. Ailemle görüşmemi ve torunlarını görmelerini kısıtlamaya çalışıyor. Çorbanın tuzu bile çok büyük bir günah haline geliyor. İnsanların içerisinde hakaret ediyor. Kalbim kırıla kırıla perişan oldu. O kadar dengesiz ki; dakka içerisinde ruh hali değişiyor. Ne yapmam gerek? Ben konuşuyordum bugüne kadar. Küssem konuşmasam, ilgilenmesem mi daha iyi!? Ne yapmam gerek benim? Resmen kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi gücüm kalmadı..

kusura bakmayin ama okuzlugun adi ne zmndir obsesiflik oldu.
bende cok obsesifim diyip sinirimi bozan herkese kufur saydirayim o zmn, ne guzel dunya.
anladigi dinden konus bence.
ya duzelir insan olursun yada beni bir daha goremezsin de.

fiziksel şiddet varken sadece hakaret ediyor diye konu açmanız da... sanki durumu kanıksamış gibisiniz.

çocuğunuza en en en büyük kötülüğü kocanız değil siz yapıyosunuz. yazıklar olsun.

Fiziksel şiddette bir hakaret şekildir.

Durumu kanıksamış olsa idim, burdan farklı düşüncelerin fikirlerini almak için konu açmaz
, evde şuan bu zulme boyun eğiyor olurdum.

Ön yargı iyi birşey değildir, benden size bir yabancı tavsiyesi. Önce yazdığım bütün yorumları okuyup daha sonra yazıklar olsun gibi bir hitamda bulunabilirsiniz. Hatta lütfen bu üslubunuzla siz benim açtığım yazının altına yazmayınız..

fiziksel şiddet varken sadece hakaret ediyor diye konu açmanız da... sanki durumu kanıksamış gibisiniz.

çocuğunuza en en en büyük kötülüğü kocanız değil siz yapıyosunuz. yazıklar olsun.

Fiziksel şiddette bir hakaret şekildir.

Durumu kanıksamış olsa idim, burdan farklı düşüncelerin fikirlerini almak için konu açmaz
, evde şuan bu zulme boyun eğiyor olurdum.

Ön yargı iyi birşey değildir, benden size bir yabancı tavsiyesi. Önce yazdığım bütün yorumları okuyup daha sonra yazıklar olsun gibi bir hitamda bulunabilirsiniz. Hatta lütfen bu üslubunuzla siz benim açtığım yazının altına yazmayınız..

Düşün ki çorba orta tuzlu olmuş bir sonraki sefere kafandan aşağı dökerim dedi. O kadar yoruyor ki beni. Konu kapansın diye özür diliyorum, fayda etmiyor. Ben ona hep iyi niyetli davrandım, alttan aldım, ve yanlış yaptım galiba. O bana vurdu ben çekip gidemedim kızımı düşündüm. Çok zor. Siz olsanız ne yapardınız?
Kolay kolay bu yorumu yapmam.boşa bence.

Arkadaşlar bu arada bugün avukata gidip dilekçe verdim. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın..
Yorumlarınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkürler.

Konu kilit***

Güzel şeyler yaşayacagınıza inanıyorum, yeter ki bu kararlılıgınız devam etsin.

Bence çocuklara verecegimiz bence en büyük değer onurlu insan olmak ve buna sahip çıkmak.
siz de bunun şu an iyi bir örnegisiniz.

Dilerim sizin zulme boyun egmeyişiniz hakarete ugrayan, şiddet mağduru olan birçok kadına da örnek olur, cesaret verir.

Back
X