Eşinizin geliri ne kadar sorması ayıptırVarken yokluk çekiyoruz onun yüzünden.
Bana söylediği 6500 civarıEşinizin geliri ne kadar sorması ayıptır
Evet ama ona göre daha az kazanıyorum. Bir de maaşım araba taksidine gidiyor.sız calışıyormusunuz
Evet ama ona göre daha az kazanıyorum ve araba taksidine gidiyor.sız calışıyormusunuz
Her şeyi takıntı halinde yapıyor. E sigara mı en iyisi nasıl yapılır onu araştırır. Eve ultrasonik banyo aldı ya daha iyi karışım. Sağlamak için. Sonra bir kenara attı tabi.Bazilari böyle seyleri takinti hale getirir. Birinin sigarasi birinin tableti yani. Vazgecmez sanirim. Parayi da sizin elinize birakmaz sanirim idare etmek icin. Zor vallaha
Ama bu adamın her şeyi hobi. Psikiyatristi bile kalem defter alıp almadığını soruyormuş.ev gereksinimlerine para harcıyorsa onun dışında kendi geliriyle ne hobisi zevki varsa harcayabilir bence.evlilik kölelik değildir insan sadece kendine de para harcayabilir zaman zaman
O almadı ki. Babası üç kuruş beş kuruş onun yerine verip aldı. Ben de babasına yük olmamak için arkadaşının mağazasındaki beğenmediğim dandik eşyaları almak zorunda kaldım.Herşeyin en iyisini alıyorsa henüz 3 yillik eşyalarınız nasıl dandik oluyor ki?
Yatak odası ve mutfak eşyalarını ben aldım tabi. Diğer eşyaları alacak param kalsaydı keşke.O almadı ki. Babası üç kuruş beş kuruş onun yerine verip aldı. Ben de babasına yük olmamak için arkadaşının mağazasındaki beğenmediğim dandik eşyaları almak zorunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?