• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli pavyonlarda bir fikir verebilir misiniz?

Size bir süre sahip çıkacak bir aileniz yok mu? Bence esiniz pozisyonunu kullanarak o kadınları kullanıyor içip yiyip yatmak için
Annem giyin süslen daha iyi kadınlık yap diyor malesef erkekte değil kadında eksik arıyor toplum

Anneniz pavyonda gönül eğlendiren kocaniza sahip çık diyeceğine, size sahip çıksada boşanmanız için destek olsa size. Ayrılın, eşiniz olacak adamda girdiği pis yolda boğulsun, neyi bekliyorsunuz ?
Annemin evine dondugumde sen kendine baglayamamissin beceriksizsin diye suclanacagimi biliyorum ama değer vermeyen birini kendime baglayamiyorum çocuğumla bir hayat kurmak içinde bir işim olmalı korkuyorum hayattan

Annem giyin süslen daha iyi kadınlık yap diyor malesef erkekte değil kadında eksik arıyor toplum
Bu arada gerçekten aşırı süslü biriyim yani pavyonda gördüğü kadınlardan cooook daha güzel olduğumu söylerler bakımsız biri olduğumu dusunmesinler diye diyorum

:-)
fadisim dogru solemis bosan kurtul biguzel nafaka odesin sana donuna kadar al herseyini delil topla bol bol mahkemede isine yarar.. bakalim sonra o pavyon kadinlarina yedirecek parasi kalicakmi..
Jigololuk yaparım umrum değil diyor valla diyorum ya gidecek olanı ne yapsan tutamiyorsun

Annem 30 yıl babamın pavyonlardan gazinolardan dönmesini bekledi. Ordan tanıdığı Esen isimli bir kişiyle hiç unutmam 8 yaşlarındaydım yüzsüz yüzsüz annemi ve beni tanıştırmışlığı var.Yer içer gelirdi. Tüm paralar oraya giderdi. Sayesinde çok zor zamanlar geçirdik. Şimdi pavyon,gazino duyduğum zaman tüylerim diken diken olur. Aklıma geldikçe derim anneme keşke çekmeseydin diye ama eskiden boşanmak şimdiki kadar kolay değildi. Elalem ne derler daha çok dolanıyordu ortalarda. Hep beklemekle geçti kadının ömrü tabi birde bizi okutabilmek için el işiyle. Çünkü babam sağolsun çalıştığı tüm parayı yerdi orda...

Geçti bitti mi diye sorarsan adam 70 yaşında hala bıraksan gider. En son yapmaya çalıştığında ümüğüne çöktüm katil oluyordum. Yine annem durdurdu şunu adamdan sayıp cezaevine düşücen diye. Bence çocuğuna yapma bunu. Ben tüm hayatımı bu travmalar üzerine kurdum. O yüzden çok hata yaptım. Birde senin evladın erkek. Örnek alacağı kişide belli. Allah yardımcın olsun ne diyim. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar.

Bro yazdım ama tinlamadin. Polis molis fark etmez kocanın pavyon alışkanlığı var. Ve pavyon demek karı kız demek. Eğlenmek isteyen normal adama normal bar, meyhane bol.. karı kız isteyen pavyona gider.. hele polisler tekrar ediyorum beleş yiyip içiyorlar oralarda. Aldatilmissin zaten gardaş daha neyi soruyorsun. Acı gerçekleri bazen kabul etmek gerek. Al çocuğunu kendine güzel bir hayat kur. Bazı şeyler yumuşak söyleyince olmuyor anam bu ne be

Valla he
Polis olunca herkes melek olmuyor
Ben kaçak baskınına gidip kaçak malları beleşe götüren polisler duydum :D

Bu adamin İcine bisi girmis sanirim bu ne boyle doyumsuz. Sonu iyi degil.. Allah sizi kurtarsin. Sonu iyo degil o adamin

Bu arada gerçekten aşırı süslü biriyim yani pavyonda gördüğü kadınlardan cooook daha güzel olduğumu söylerler bakımsız biri olduğumu dusunmesinler diye diyorum

Bu seninle alakali degil.Dunyanin en guzel kadini da olsan doyumsuz adam gene gider yapar.Hem ask guzellige bakmaz.

Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
Allah korusunda eşiniz oralarda hastalık falan kapmasın, mazallah sizede bulaşır, çok yakınımın başına geldi ailecek çektiler yok oldular

:) Çocuk olunca ve kadın kendi ayakları üzerinde duramiyorsa bin kere düşünüyoruz vereceğimiz kararı malesef

Bu edebiyatla buradaki hiç bir kadını kandıramazsınız. O ayrı
Bence kendinizi bu ucuz düşünceyle, sarmalamayın kaba etinizi kaldırıp iş arayın.
Bu memlekette bir çok beyaz yaka işsiz kalabilir (seçici olduğu için kiii hakveriyorum)
Ama mavi yaka olupta kişi işsizse inanmıyorum.

Back
X