Eşim sürekli pavyonlarda bir fikir verebilir misiniz?

Vazgeçer diye hep umutladim ama yok bizide gözü görmüyor artık kadınlarla sarmaş dolaş resimlerini buldum emniyete şikayet etmek istiyorum ama bize bişey yapar diyede korkuyorum işim olsa bir dakika bile durmak istemem
Emniyete sikayet edip ne yapacan? Dikis tutturamayacak oglunun nafakasindan yiyecek

Adam kendini CSI Miami de sanıyor :KK70:
Hayaller CSI Miami ama gerçekler Rıza Baba ekibinden Hüsnü komiser, narkotik şube mi asayiş mi? Ben polislerin çalıştığı birimlerden, birimlerin görev tanımından pek anlamam ama sitede polis eşi olan bir sürü üye var, onlardan hiç böyle şeyler okumadım, konu sahibesinin eşi mesleğinin arkasına gizleniyor resmen.

Hayaller CSI Miami ama gerçekler Rıza Baba ekibinden Hüsnü komiser, narkotik şube mi asayiş mi? Ben polislerin çalıştığı birimlerden, birimlerin görev tanımından pek anlamam ama sitede polis eşi olan bir sürü üye var, onlardan hiç böyle şeyler okumadım, konu sahibesinin eşi mesleğinin arkasına gizleniyor resmen.

Valla Mune Mune ben Özel Harekatçı eşiyim bizimkilerin birimde böyle olan tipleri biliyorlarsa arkadaş ortamından dışlıyolar. Diğer birimleri 🙈 🙉 🙊...

Valla Mune Mune ben Özel Harekatçı eşiyim bizimkilerin birimde böyle olan tipleri biliyorlarsa arkadaş ortamından dışlıyolar. Diğer birimleri 🙈🙉🙊...
Helal olsun eşlerinize, sizlerden mesleğin zorluklarını vb okudum ama bugüne kadar hiçbir polis eşinden böyle bir konu okumadım veya denk gelmedim cidden, adam aldatmasına mesleğini kalkan yapmış resmen.

Pavyonamı gidiyor ne varki bunda? Rahat bırakın adami canım. Az özgüenli olun. Kadınlar da sizin kocanıza bayılmiyor sonucta, işini yapıyor.

(Yetisemeden kapanan okumakla yetindiğim, yan masada ki masaj konusuna ithafen 🤣)

Helal olsun eşlerinize, sizlerden mesleğin zorluklarını vb okudum ama bugüne kadar hiçbir polis eşinden böyle bir konu okumadım veya denk gelmedim cidden, adam aldatmasına mesleğini kalkan yapmış resmen.

Bu aralarındaki çürüklerden. Sonuçta herşeyin iyiside var kötüsüde. Allah iyilerle karşılaştırsın. Dediğin gibi kalkan olarak kullanıyor işini. Kesin iş yerinde çok cici görünüyordur.

Bu arada gerçekten aşırı süslü biriyim yani pavyonda gördüğü kadınlardan cooook daha güzel olduğumu söylerler bakımsız biri olduğumu dusunmesinler diye diyorum
Eşin ahlak büroda çalışıyorsa doğrudur işi gereğidir ama ahlak dışında başka bir şubedeyse üzgünüm sizi kekliyor. Boşanmak üzere olduğum şahısta o bürodaydı ve malesef o kutsal mesleğin gölgesinde gününü gün etti, hatta genelevdeki kadınlar arıyordu onu ben de soruyordum işim gereği diyordu. Ben gidip müdürüyle görüştüm ve bürodan çıkarıldı. İçinde varsa bişeyler meslek büro sadece işini kolaylaştırır. Boşanmayı baştan kabul ettiyse uğraşmaya değmez. Boşanın alın nafakanızı hayatınıza bakın...karısını çocuğunu o hayat için hiç düşünmeden bırakan adamdan medet ummayın

Kocanın yediği hurmaları ispatlayıp boşanma davası açıp kurtulabılırsın mesela . Böyle bir adam zaten çocuğuna da babalık yapmıyordur , niye düşünüyorsun ki hala.

Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
Ne yapmalıyım nasıl bir soru. Tabii ki boşanmalısın.

Açılın pavyona gitmişliğim var.

Ordaki kadınların birilerine tel vereceğini düşünmüyorum. Verdiyseler de;
Kadın: kesin lazım olue. Polis sonuçta.
Adam : belki verir.

:KK45::KK45::KK45:

Sivil polis olduğu için acaba iş icinmi gerçekten diye kendimi suçlu hissediyorum acaba amirlerine ulaşıp durumu anlatsam nasıl olur arkadaslarida aynı kendi gibi birbirlerini öyle tutuyorlar ki iş için diyip geçiyorlar
Arkadaşım inanma böyle bir görev Olur mu Allah aşkına pavyon kadınlarıyla tez yapıyor su durumda sen fazla iyi niyetlisin
Eşinde aşırı yüzsüz senden iyi kadınlık yapıyor demek ne demek buda mı görev icabı
Lütfen inanma kendindede hata arama sakin arkadaşlarına falan da sorma harbi dalga geçerler
En güzeli iş bul kendine toparlan bas tekmeyi

beni istemiyorsa ayrılsın benim o kadınlar yüzünden onurumu kırması doğru değil diyorum evladın var sabret diyorlar

Adam niye istemesin ki sizi?
Yemeği yapılıyor, çamaşırları yıkanıyor, çocuğuna bakılıyor, temiz evde oturuyor...
Gidip pavyonlarda kendini de eğleyebiliyor, karışanı edeni yok.

Asıl soru; siz böyle bir adamı neden istiyorsunuz?
Ayrılmak sizin için de bir seçenek farkındaysanız.

Ben de polis esiyim. Bizimkilerde de durum ayni. Varsa o taraklarda bezi olan adam, direkt dislaniyor. Etrafinda insan kalmiyor. Ama ankarada cok duydum polis kimligini gosterip pavyonlarda fink atanlari. Belese yiyip icip kari kizla egleniyorlar. Sikayet edeceksin ki saglam bir surulsunler pislikler. Meslegin yuz karalari.
Bu arada Mune Mune neden konu sahibi ban aldi? Merak ettim. Konu bana hic inandirici gelmedi de. Onunla mi alakali? :oops:

Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
E evililiğe devam ederek yanlış karar vermişsin zaten

Herseyde hayır vardır bosanalim dedi 3gundur eve gelmiyor
Ya özel kreşlerde ,oyun evlerinde vs öğretmene yardımcı olan kişiler oluyor mesela ,yada oralarda yemek ,temizlik ,yada bankaciymissiniz belki muhasebesi de vs çalışmak için basvursaniz .hani çocuğunuz okuldan gelince yanınızda durabilir iş bitene kadar sesini filan çalışır .Yada yine böyle çay vs yapmak için çalışan kişiler oluyor arkadaşımın annesi yıllardır bir şirkette çay kahve yapıyor kadın bir kızını okuttu birini evlendirdi böyle .Zaten çocuğunuza nafaka vermek zorunda

Annem 30 yıl babamın pavyonlardan gazinolardan dönmesini bekledi. Ordan tanıdığı Esen isimli bir kişiyle hiç unutmam 8 yaşlarındaydım yüzsüz yüzsüz annemi ve beni tanıştırmışlığı var.Yer içer gelirdi. Tüm paralar oraya giderdi. Sayesinde çok zor zamanlar geçirdik. Şimdi pavyon,gazino duyduğum zaman tüylerim diken diken olur. Aklıma geldikçe derim anneme keşke çekmeseydin diye ama eskiden boşanmak şimdiki kadar kolay değildi. Elalem ne derler daha çok dolanıyordu ortalarda. Hep beklemekle geçti kadının ömrü tabi birde bizi okutabilmek için el işiyle. Çünkü babam sağolsun çalıştığı tüm parayı yerdi orda...

Geçti bitti mi diye sorarsan adam 70 yaşında hala bıraksan gider. En son yapmaya çalıştığında ümüğüne çöktüm katil oluyordum. Yine annem durdurdu şunu adamdan sayıp cezaevine düşücen diye. Bence çocuğuna yapma bunu. Ben tüm hayatımı bu travmalar üzerine kurdum. O yüzden çok hata yaptım. Birde senin evladın erkek. Örnek alacağı kişide belli. Allah yardımcın olsun ne diyim. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar.
Baba o kadar önemli ki kız çocuğu için çok daha önemli ...Aynı olmasa da benzer olaylar,travmalarla büyüdüm ve geçmiyor 80 yaşına da gelsem geçmeyecek ...O olayları hatırlatan tek bir şey yetiyor yıllar öncesine dönmeye ....Allah bize ve bizim gibi yaralı çocukluk geçirenlerde de yardım etsin :(

Sanırım siz de farkındasınız böyle bir evlilik olmayacağının ama maddi imkanlar mi sizi zorluyor evli kalmaya veya yalnız kalma.korkusu mu?

Back
X