- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi Benzinkokusu
Siz de aynısını ona yapım bakım ne tepki verecek etkiye tepki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünden itibaren bende yapıcam restine rest jestine jestSiz de aynısını ona yapım bakım ne tepki verecek etkiye tepki
Bncede kendinin istemedği birşeyi sana yapması sacma ve bişeleri siliosa sıkıstır ne siliosun falan de ben siliyomuyum de ne saklıosun falan o zaman çözülür baskı bazen ıyıdırBende eşimin telini kurcalıycam bakalım onda durum ne olacak
Üstüne gitmek istemiyorum gözlem yapıcam sonrası gelir inşBncede kendinin istemedği birşeyi sana yapması sacma ve bişeleri siliosa sıkıstır ne siliosun falan de ben siliyomuyum de ne saklıosun falan o zaman çözülür baskı bazen ıyıdır
Kendine güvenmeyen insanlar eşlerinin telefonunu, sosyal hesaplarını sürekli kurcalar,eşinizin yaptığı normal değil, telefonunuz sizin özeliniz, ister annenizle konuşursunuz, ister arkadaşlarınızla, kurcalamasına izin vermeyin, siz izin verdikçe hayatınızdaki herşeyi kontrol altına almak isteyip gittiğiniz yerleri de sorgulamaya başlar, yeni evlisiniz henüz o kadar boğulmazsınız yapılanlardan ama evlilik ilerledikçe bu kontrol etme durumu canınızı çok sıkar, yakın arkadaşım kocasının telefon, sosyal hesaplar, mail adresi ve arabanın km'sine kadar takibi yüzünden seneler sonra boşandı, adam konuşmalardan arabanın km'sinden kendince saçma düşüncelere kapılıp karısına iftira atmaya başladı zira.Haklı olabilirsiniz. Ama şöyle birşey var eşimin hiç kız arkadaşı olmamış ne bi flört ne bir nişanlılık bana böyle söyledi çözüm arıyorum konuştum ama yine aynısını yapıyor
Umarım öyledir ilerleyen zamanlarda göreceğim :)Bende eşimin telefonuna bakarım günlük rutinimdir benim.ama art niyet yoktur alışkanlık etmişim. Azıcıkta meraklıyım kiminle konuşmuş be yapmış diye. Belki de kötü bi niyeti yoktur.
Komik olacak ama ilk üye olduğum zamanlar sizi robot sanıyordumKendine güvenmeyen insanlar eşlerinin telefonunu, sosyal hesaplarını sürekli kurcalar,eşinizin yaptığı normal değil, telefonunuz sizin özeliniz, ister annenizle konuşursunuz, ister arkadaşlarınızla, kurcalamasına izin vermeyin, siz izin verdikçe hayatınızdaki herşeyi kontrol altına almak isteyip gittiğiniz yerleri de sorgulamaya başlar, yeni evlisiniz henüz o kadar boğulmazsınız yapılanlardan ama evlilik ilerledikçe bu kontrol etme durumu canınızı çok sıkar, yakın arkadaşım kocasının telefon, sosyal hesaplar, mail adresi ve arabanın km'sine kadar takibi yüzünden seneler sonra boşandı, adam konuşmalardan arabanın km'sinden kendince saçma düşüncelere kapılıp karısına iftira atmaya başladı zira.
Sürekli söylüyorum öylesine bakıyorum diyiyor bence öyle değil. Güvenmiyormuş gibi davranıyorHastayım böyle eşine tapusu bende muamelesi yapanlara. Ne büyük bir terbiyesiZlik. EşiniZle ciddi ciddi konuşun rahatsız olduğunuzu belirtin
Umarım umduğum gibi çıkmaz bakalım bugünden itibaren sıkı takipteyim.Kendine güvense sanada güvenir demekki neymiş efendim kişi kendi gibi bilirmiş
Hiçbirşey gizli kalmaz bu dünyada ben onu bilirim umarım bir hata yapmaz bekleyip göreceğimBence kocanın bir haltlar karıştırıyor. Yakalandı mi benden şüpheleniyor mu diye kurcalıyor bence o bir haltlar çeviriyor patlak verir yakında. ..ben böyle merak görmedim
İnşallah öyle olur bakalımYeni evliyseniz oluyor öyle vakalar. Aman bırak kurcalasın benimkide kurcalardı. İçten içe çok kızardım, üzülürdüm. Bir süre sonra bıraktı.
Bilmem olması gerekiyor gibi geliyor banaÖyleyse merakımdan soruyorum, birbirinizin soyal ağda kullandığı hesapların şifresini bilme sebebi nedir? Elbette sevgilinize güvenirsiniz ama insan doğası bilinmeyeni öğrenme eğilimi içinde olabilir buda merak duygusunu getirir, bakın siz de böyle düşünüyorsunuz ki hesabınızdan sohbet edemiyorsunuz sizce de bu saçma ve kötü bir durum değil mi hem de yok yere? Gereksiz stres değil mi?
Mesela şifresi sizde yoktu diyelim sevgilinizin, sizce cevap verir miydi, ne olurdu? Yani siz bilmeseniz yönünü bulamaz mı, aklı mı çelinir? İnanın merak ediyorum kafanızdakileri,yanlış anlamayın :)Bilmem olması gerekiyor gibi geliyor bana
Gerekli gereksiz çok mesaj atan oluyor tanimadiklardan. Daha bir iki hafta önce yazmış birisi sevgilime sevgilim cevap vermemiş. Sonra ısrarla cevap yazsana, bir şey sorduk iyiki falan yazmış. Sevgilisiyim yazınca engelledi direk kadın mesela :)
Celinmez tabii ama geçmişte Ust üste defalarca aldatildigimdan mi nedir kontrolüm altında olsun istiyorum. Aslında bunun bi açıklaması yok neden şifresi olmali bilmiyorum ama olması gerekiyor gibi geliyorMesela şifresi sizde yoktu diyelim sevgilinizin, sizce cevap verir miydi, ne olurdu? Yani siz bilmeseniz yönünü bulamaz mı, aklı mı çelinir? İnanın merak ediyorum kafanızdakileri,yanlış anlamayın :)
Sanırım sebep aldatılmak, böyle mutluysanız sorun yok tabii :)Celinmez tabii ama geçmişte Ust üste defalarca aldatildigimdan mi nedir kontrolüm altında olsun istiyorum. Aslında bunun bi açıklaması yok neden şifresi olmali bilmiyorum ama olması gerekiyor gibi geliyor
Sanki böyle daha rayında her sey. Oyle hissediyorum .