- 21 Ağustos 2020
- 464
- 489
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dız otu bılıomuydunuz evlenmeye karar verdıgınızde ?Merhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?
Kendinizi daha çok sevin bir tane ömrümüz varEvet daha önce tedaviyle bırakmıştı ama tekrar başladığını anlayamadım çokta seviyorum o yüzden bu düzelme umudu işte
Allah aşkına bilmiyordum demeyin lütfen. Bırakır bilmem ne diye evleniyorsunuz. Sonuç ortada.Merhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?
asla düzelmiycek bilginiz olsun etrafımda çok örneği var o yüzden bu kadar net konuşuyorum.Merhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?
Sevdiğiniz için bir yanınız bırakır umudu taşıyor ama eşinizin yaptıkları da ortada. Vazgeçmeye niyeti yok. Bir ömür beklemekle geçmez. O halinden memnunsa siz değilseniz, yapacağınız tek şey boşanmak.Merhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?