bana da insanın pisliği eliyle temizlemesi iğrenç geliyor. oraya el sürüp de sabunlayınca geçeceğine inanmıyorum.
Aslında öyle değil. Sol el ile alınmalı cunku kendi kendini dezenfekte etme özelliği var. Ama bende yapamıyorum su tutuyorum islak mendil ardından peçete kullanıyorum. Yinede ellerimi baya baya yıkıyorumbana da insanın pisliği eliyle temizlemesi iğrenç geliyor. oraya el sürüp de sabunlayınca geçeceğine inanmıyorum.
Eşinin miciyla derdi var napsin gelip buraya üye olmuş bizden yardim istiooHmm yeni üye
Ya evet ama cikarken elini de yikamiyormus.O da berbat.Sonucta tuvalete giriyorsun.Bir yerlere dokunursun mutlaka.Simdi igrenc olcakdirek moklu totoya bence de el surulmez ama sadece üstten bir su tutup kagitla silmekle de olmaz gibi geliyor. En azindan islak kagitla da silinmeli, kurulamali filan adam dogru durust temizlense çamasirinda kaka kalintisi olmazdi zaten.
O nedemek yav kendi kendine temizleme özelliği miAslında öyle değil. Sol el ile alınmalı cunku kendi kendini dezenfekte etme özelliği var. Ama bende yapamıyorum su tutuyorum islak mendil ardından peçete kullanıyorum. Yinede ellerimi baya baya yıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?