- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Malesef kendini ilgilendirmiyor evli olunca. O bölgenin temiz olmaması birliktelikten sonra kadına mikrop geçiriyor. Mantar olsun vajinal iltihap olsun geçmeyen akıntılar olsun erkeğin mikrop taşımasından. Kadın ilaç fitil krem kullana kullana bir hal oluyor geçmiyor yine de nedenlerinden biri bu. Sonra evin içinde o adam kokuyor nasıl yaklaşacaksın? İş yerinde dahi kokuyor. Her gün kıyafet değiştirse de her gün kokmuş kıyafet çıkıyor durmadan yıka makinada.Çamaşırlarını kendi yıkasın
Yani nasıl temizlendiği kendini ilgilendirir, kaç yaşındaki adamda onu takip etmek garip.
Ama tuvaletten sonra el yıkamak, dış fırçalamak, gunluk dus almak normal
Çamaşır suyu cilde zararlı yalnız. Az kullanın.Şöyle ki atm de parmağına ıslak mendil veya selpak sarıp tuşlara basan ben... asansör kapısını açarken ve rakama basarken elimi peçete ile sarıp basan ben... wc konusunda yazsam manas destanını geçer.
Ben bu konuyu terkediyorum.
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum, ailesi tarafından çocukken öğretilmesi gereken birşey bu, bu yaştan sonra ben ne yapabilirim ki diyorum kendi kendime.Bilemedim ne denir. Kişisel temizlik konusunun çocukken oturması gerektiğini düşünüyorum zira kocaman adama el yıkamanın önemini zor anlatırsınız artık. Elini ,bu bile el sabunlama sebebi.
bana da insanın pisliği eliyle temizlemesi iğrenç geliyor. oraya el sürüp de sabunlayınca geçeceğine inanmıyorum.
Böyle konuları okurken içeceğim az kaldı vaziyet alınÇamaşır suyu cilde zararlı yalnız. Az kullanın.
O ATM’lerin başına neler geliyor bilseniz, zaten elinizi süremezsiniz. Hatta ATM’ye soktuğunuz karta dokununca bile elinizi yıkayın.Şöyle ki atm de parmağına ıslak mendil veya selpak sarıp tuşlara basan ben... asansör kapısını açarken ve rakama basarken elimi peçete ile sarıp basan ben... wc konusunda yazsam manas destanını geçer.
Ben bu konuyu terkediyorum.
Tuttuğumuz evin tuvaletinde lavabo yoktu. Evet çok komik ama biz taşınınca fayansları da kırıp dökmeden olabilecek en makul yolla bir lavabo taktırdık. Gider hortumunu da yerdeki gidere verdik. Bu sefer her sabunla elimizi yıkadığımızda yerdeki giderde köpük birikir oldu. Ben de öyle farkettim dediğim gibi tamamen tesadüfen dikkatimi çekti sadece. Yoksa takip ettiğim falan yoktu.Çamaşırlarını kendi yıkasın
Yani nasıl temizlendiği kendini ilgilendirir, kaç yaşındaki adamda onu takip etmek garip.
Ama tuvaletten sonra el yıkamak, dış fırçalamak, gunluk dus almak normal
Kardeşim takip etmene gerek yok ki kocan o senin, aynı evi paylaşıyorsun tabiiki farkedersin.Tuttuğumuz evin tuvaletinde lavabo yoktu. Evet çok komik ama biz taşınınca fayansları da kırıp dökmeden olabilecek en makul yolla bir lavabo taktırdık. Gider hortumunu da yerdeki gidere verdik. Bu sefer her sabunla elimizi yıkadığımızda yerdeki giderde köpük birikir oldu. Ben de öyle farkettim dediğim gibi tamamen tesadüfen dikkatimi çekti sadece. Yoksa takip ettiğim falan yoktu.
Tahareti bilmeyen ne cok insan var, ben artık şaşırmıyorum
Ve bununla ilgili bi dernek falan kurmayı düşünüyorum artık : )))
Captan elinle temizlenmeyeceğine inanıyorsan neyle temizleneceğine inanıyorsun
Duş alırken de mi vucuduna su tutup cıkıyorsun
Kimse elini pisliğe sür demiyor, peçeteyle güzelce temizleniyorsun, en son su ile bi güzel yıkıyorsun ve peçeteyle kurulama yapıp ellerini sabunlayıp cıkıyorsun. Bunları yaparken sol elini kullanıyorsun. İnansan da inanmasan da en temizi böyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?