.sorduğunuz sorulara göre evveliyatini da anlatayım daha anlaşılır olur. Eşimin işlerinin yakınında da bu tarz bir otel var. Daha önce oraya gider bana da söylerdi. Hamamı sıcak suyu çok sever. Bazı akşamlar kuzenleriye sıradan hamama gider kese yaptırmazdı. Niye derdim 'adamın bana dokunmasını istemem' derdi. Bu olaydan 3 hafta önce vatsap mesajlarında da işyerinin yakınındaki ottele rezervasyon yapması için oradaki arkadaşı ile mesajlastigini gördüm. Arkadasi hamamı hazirliyorum masaj için de x adındaki bir kızı çağırdığını söyleyip rezervasyon yapıyor. Sabah saatlerinde olduğu için kız orda yokmuş o saatte.
salya sümük ile sordum eşime neden kadına masaj yaptırdın diye. Önce inkar etti. Mesajı gösterince de bozuldu. Nezih bir yer biliyosun arkadaşımın. O kızlar da hep bizim işlerine geliyor (gıda sektoru) hepsini tanıyorum zaten. Bir daha yaptırmam filan dedi. Kuşkum kalsa da inandım.
Ve sonra bu slip i buluyorum. Otel ayni otel değil başka otel.
Yine 2 hafta önce filan eşim bana keşke beraber gidebileceğimiz (tesettürlü olduğum için aile hamamı olmali) bir spa olsa baksana İnternet'e araştır demişti.
510 TL oda değilse bir arkadaşıyla gitmiş olabilir. Ama öncesinde ben kızdığım için bana o gün söylememiş olabilir gittim diye