Eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapmaliyım?

Aslında böyle hiçbişey olmamış gibi yapmak davranmak zor istiyoki insan içini rahat ettirecek bişeyler duysun ama anladığım kadarıyla iyce emin olmak daha iyi varsada yok deyip üste cıkıp haklıyken haksız duruma düşürebilir.hatta biraz daha inkar edemeyeceği şeyler toplamak.

Ben olsam direk sorardım bekleyim bakalım daha napcak diye duramazdım.

Şu an sizin yerinizde ben olsam ben de aynı yorumu yapardım. Ama duygulara yenilmemek gerekmiş anladigim

İnsan gerçekten böyle yorumları duymayı seviyor. İnşallah dediğiniz gibidir. Google geçmişine bakamadım. Mesaj ve aramalarda ise bir şey yoktu. Silmiş muhtemelen. Biriyken gitmişse en azından onunla bir görüşme yapmış olması gerekirdi
Senin iç sesin seni yanıltmaz, dikkatle izle, gerçekler er yada geç suyun üstüne çıkacaktir...
Allah yardımcınız olsun... herşey gönlünce olsun, unutma sen çok değerlisin...

Diyelim ki hayatımda baska birisi var dedi boşanacak mısınız yüz göz olduktan sonra ? Daha dikkatli davranacak bu sefer siz meraktan delireceksiniz kenarda bekleyin bakalım neler olacak

Şu an sizin yerinizde ben olsam ben de aynı yorumu yapardım. Ama duygulara yenilmemek gerekmiş anladigim
Aynen öyle bazen sabretmek sonrası için daha iyi.şimdi deseki yok ama siz kanmış olacaksınız oda daha dikkatli olcak bu seferde varda saklı gizlimi yapıyo diye düşünüp hep bi şüphe olcak onun için bekleyip napıyo ne ediyo diye izlemek daha iyi hem içinizde şüphe olmaz

Asıl kızıp,şüphelendiğiniz için bir süre gitmemesi; gitse de yanlış anlamayın diye “özellikle” haber vermesi gerekmez mi?

yoo bu kişiye göre değişen bir durum bence.
ben yaptığımın yanlış olmadığını düşündüğüm halde kısıtlansam aynı şekilde gizli yaparım.
niye şüpheleniyor diye keyfimi erteleyeyim? yada niye haber vereyim kavga çıksın diye mi?

.sorduğunuz sorulara göre evveliyatini da anlatayım daha anlaşılır olur. Eşimin işlerinin yakınında da bu tarz bir otel var. Daha önce oraya gider bana da söylerdi. Hamamı sıcak suyu çok sever. Bazı akşamlar kuzenleriye sıradan hamama gider kese yaptırmazdı. Niye derdim 'adamın bana dokunmasını istemem' derdi. Bu olaydan 3 hafta önce vatsap mesajlarında da işyerinin yakınındaki ottele rezervasyon yapması için oradaki arkadaşı ile mesajlastigini gördüm. Arkadasi hamamı hazirliyorum masaj için de x adındaki bir kızı çağırdığını söyleyip rezervasyon yapıyor. Sabah saatlerinde olduğu için kız orda yokmuş o saatte.

salya sümük ile sordum eşime neden kadına masaj yaptırdın diye. Önce inkar etti. Mesajı gösterince de bozuldu. Nezih bir yer biliyosun arkadaşımın. O kızlar da hep bizim işlerine geliyor (gıda sektoru) hepsini tanıyorum zaten. Bir daha yaptırmam filan dedi. Kuşkum kalsa da inandım.

Ve sonra bu slip i buluyorum. Otel ayni otel değil başka otel.

Yine 2 hafta önce filan eşim bana keşke beraber gidebileceğimiz (tesettürlü olduğum için aile hamamı olmali) bir spa olsa baksana İnternet'e araştır demişti.

510 TL oda değilse bir arkadaşıyla gitmiş olabilir. Ama öncesinde ben kızdığım için bana o gün söylememiş olabilir gittim diye

bu mesajınızdan sonra iki kişi gitmiş olabilirler gibi geldi.
masaj yapılan odaları sordunuz mu siz otele suit varmıymış?

bu mesajınızdan sonra iki kişi gitmiş olabilirler gibi geldi.
masaj yapılan odaları sordunuz mu siz otele suit varmıymış?

Sorunuzu pek anlamadım ama eşimin yaptırdığı masaj 155tl. Ödediği miktar 510tl. Spadaki en pahali masaj ise 290tl. Iki kişi masaj yaptırarak bu meblağı ulaşamıyor. Çok polyanna olarak şöyle düşünelim; 3 sap toplanıp masaja gitmişler

Çok üzüldüm senin adına..aslında istiyorsunki biri çıksın sana yok aldatma değil desin...ama sadece masaj olsa suit odayı niye söylesin telefondaki...normal oda da değil,suit...sanki bu tek gecelik bile değil,uzun bir ilişkiyi kutlamak gibi birşey...insan ancak sevdiği biriyle böyle bir gün yaşar...boşanmaya cesaretin yoksa bu konuyu hiç açma ama bence aldatılıyorsun...

Hemen kötü şeyler düşünmeyin, onlar da ihtimal dahilinde ama mesela benim eşim homofobik bir insan olduğu için illa yaptıracaksa da bayana yaptırmayı tercih ederdi ..
Hamama gitmesini öneriyorum sırf bu yüzden reddediyor rahatsızlık veriyor sanırım ortam..
Belki böyle bişeydir.

Çok üzüldüm. İnşallah değildir diyeyim öncelikle. Siz karar verin en kötüsü aldatiliyorsunuz diyelim. Ne yapacaksınız bosanacak misiniz yoksa yalan söylemesini sizi ikna etmesini mi istiyorsunuz. Siz ne istiyorsanız ona göre hareket etmelisiniz

Asıl kızıp,şüphelendiğiniz için bir süre gitmemesi; gitse de yanlış anlamayın diye “özellikle” haber vermesi gerekmez mi?
Canım benim eşini seviyosun ve böyle bişey yaptığına inanmiyosun
Banada yapmadi gibi geliyo is allah yanlış anlasilmadir ve böyle bişey yoktur
Enguzeli konuş esinle bu konuyu çözecek ve içini rahatlatacak tek kişi esin

Eger içinde hissediyorsanız dogrudur ve asla konuşup yemin ettirmeye çalışmayın ,ölse dahi itiraf etmez ve yalan yemin eder .takip edip yakalayın eninde sonunda açık verecektir sabredebilirseniz..size iyi davranmasıda yanıltmasın hem eşine aşık (sözde )hemde metres hayatı olan birkaç insan tanıdım diyebilirim.umarım sizde aldatma yoktur ..

Sorunuzu pek anlamadım ama eşimin yaptırdığı masaj 155tl. Ödediği miktar 510tl. Spadaki en pahali masaj ise 290tl. Iki kişi masaj yaptırarak bu meblağı ulaşamıyor. Çok polyanna olarak şöyle düşünelim; 3 sap toplanıp masaja gitmişler

3 kişide gitmiş olabilirler.
bana saçma gelen şey oda tutup aldatacaksa masaj ne alaka? zaten gizli kapaklı iş yapan insan birde yayılıp niye masaj yaptırsın.

Yani odayı aldatmak için tuttuysa masajı niye nasıl yaptırsın hani oda tutana masaj ücretsiz olsa Tamam hazır ücretsiz uygulama boşa gitmesin diye yaptırmışlardır da günü birlik oda tutup onunda belli bi kısmını masajda harcayıp yarım saat sonrasında da sizi aradığına göre aldatacak zaman kalmıyor yada çok kısa zaman kalıyor oda tutup o kadar kısa süre içinde zannetmiyorum hani geniş vakit olsa masaj da yaptırmıştır falan derim de bu şekilde mantıksız eşiniz o gece eve geldi mi bu arada. Eşinizin telefon hattının online işlemlerden kimlerle görüştüğüne bakabilirsin bi nebze rahatlatır içinizi. Bana da kıza masaj yaptırmış gibi geldi slibi de fark etmeden bırakmıştır çünkü o kadar ciddi aldatma gibi bi durum olsa o slibi hiç almaz ben olsam alır karşıma konuşurum yoksa içimde tutarsam çatlarım isterseniz önce online işlemlere bakın şüpheli bişey yoksa konuşun

Back
X