Eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapmaliyım?

.sorduğunuz sorulara göre evveliyatini da anlatayım daha anlaşılır olur. Eşimin işlerinin yakınında da bu tarz bir otel var. Daha önce oraya gider bana da söylerdi. Hamamı sıcak suyu çok sever. Bazı akşamlar kuzenleriye sıradan hamama gider kese yaptırmazdı. Niye derdim 'adamın bana dokunmasını istemem' derdi. Bu olaydan 3 hafta önce vatsap mesajlarında da işyerinin yakınındaki ottele rezervasyon yapması için oradaki arkadaşı ile mesajlastigini gördüm. Arkadasi hamamı hazirliyorum masaj için de x adındaki bir kızı çağırdığını söyleyip rezervasyon yapıyor. Sabah saatlerinde olduğu için kız orda yokmuş o saatte.

salya sümük ile sordum eşime neden kadına masaj yaptırdın diye. Önce inkar etti. Mesajı gösterince de bozuldu. Nezih bir yer biliyosun arkadaşımın. O kızlar da hep bizim işlerine geliyor (gıda sektoru) hepsini tanıyorum zaten. Bir daha yaptırmam filan dedi. Kuşkum kalsa da inandım.

Ve sonra bu slip i buluyorum. Otel ayni otel değil başka otel.

Yine 2 hafta önce filan eşim bana keşke beraber gidebileceğimiz (tesettürlü olduğum için aile hamamı olmali) bir spa olsa baksana İnternet'e araştır demişti.

510 TL oda değilse bir arkadaşıyla gitmiş olabilir. Ama öncesinde ben kızdığım için bana o gün söylememiş olabilir gittim diye

.sorduğunuz sorulara göre evveliyatini da anlatayım daha anlaşılır olur. Eşimin işlerinin yakınında da bu tarz bir otel var. Daha önce oraya gider bana da söylerdi. Hamamı sıcak suyu çok sever. Bazı akşamlar kuzenleriye sıradan hamama gider kese yaptırmazdı. Niye derdim 'adamın bana dokunmasını istemem' derdi. Bu olaydan 3 hafta önce vatsap mesajlarında da işyerinin yakınındaki ottele rezervasyon yapması için oradaki arkadaşı ile mesajlastigini gördüm. Arkadasi hamamı hazirliyorum masaj için de x adındaki bir kızı çağırdığını söyleyip rezervasyon yapıyor. Sabah saatlerinde olduğu için kız orda yokmuş o saatte.

salya sümük ile sordum eşime neden kadına masaj yaptırdın diye. Önce inkar etti. Mesajı gösterince de bozuldu. Nezih bir yer biliyosun arkadaşımın. O kızlar da hep bizim işlerine geliyor (gıda sektoru) hepsini tanıyorum zaten. Bir daha yaptırmam filan dedi. Kuşkum kalsa da inandım.

Yine 2 hafta önce filan eşim bana keşke beraber gidebileceğimiz (tesettürlü olduğum için aile hamamı olmali) bir spa olsa baksana İnternet'e araştır demişti.

510 TL oda değilse bir arkadaşıyla gitmiş olabilir. Ama öncesinde ben kızdığım için bana o gün söylememiş olabilir gittim diye
Asıl kızıp,şüphelendiğiniz için bir süre gitmemesi; gitse de yanlış anlamayın diye “özellikle” haber vermesi gerekmez mi?

Erkek arkadasiyla da gitmis olabilir ama masaji kadina yaptirdi büyük ihtimal.
Hemen aldatiyor diyemeyiz o halde

Bazı insanlar hemcinsinin masaj yapmasından hoşlanmıyor, bu düşünce şeklini bazen anlasam da yine de rahatsız edici buluyorum. Aldattı mı bilmem ama yaklaşımları hoşuma gitmedi, şahsi düşüncem tabi.
Şüphe çok berbat bir şey...
Ben böyle bir şey yaşasam duramam normal davranamam sorarım gibi geliyor şuan ama gerçekten yaşasam bilmiyorum... Bir de "yalan" var.
Umarım korktuğunuz olmaz.

Bazı insanlar hemcinsinin masaj yapmasından hoşlanmıyor, bu düşünce şeklini bazen anlasam da yine de rahatsız edici buluyorum. Aldattı mı bilmem ama yaklaşımları hoşuma gitmedi, şahsi düşüncem tabi.
Şüphe çok berbat bir şey...
Ben böyle bir şey yaşasam duramam normal davranamam sorarım gibi geliyor şuan ama gerçekten yaşasam bilmiyorum...
Umarım korktuğunuz olmaz.

Allah kimseye yaşatmasın. Durup durup ağlıyorum. Sussam bir türlü susmasan olmuyor. Bu akşam kesin konusaçaktım duramam diyordum ama arkadaşlar yorumlarıyla biraz fikrimi değiştirdi. Eşine karşı stratejik oynamak nasıl bi şey ya

Çok korkuyorum. Sanki dünya başıma yikilmak üzere. Yanlış bir adım atmak istemiyorum.

Olayı şimdi burada yazarken dedim ki kendime bunu okuyan zaten hadi bacım geçmiş olsun aldatiliyorsun diyecek. Bunları duymaya hazır değilim. Her şey sadece bir yanlış anlama olsun istiyorum. Bu kadar güzel giden bir evliliği sonlandırmak, çocuklarımın bunları yaşamasını istemiyorum. Kimseye bir şey anlatamadım. Ne yapmaliyim? Bu gece esime yemin ettirip anlattirmayı düşünüyorum. Bunun sonucunda ise ne olacağını kestiremiyorum.

Bu acıyı tecrübe etmiş olanlar lütfen bana fikir versin. Aptalca hareket etmemeliyim
O tarihte gecelememiş sanırım otelde değil mi? Daha önce kadına masaj yaptırdığında kızdığınız için saklamış olabilir. Aldatmasa da yalan söylediği açık. Takipte kalın.

Allah kimseye yaşatmasın. Durup durup ağlıyorum. Sussam bir türlü susmasan olmuyor. Bu akşam kesin konusaçaktım duramam diyordum ama arkadaşlar yorumlarıyla biraz fikrimi değiştirdi. Eşine karşı stratejik oynamak nasıl bi şey ya
Söylerseniz, suçlu bile çıkarsınız. O yüzden zor ama soğukkanlılıkla beklemeniz gerekiyor. Şu an tek sözüne, yeminine inanacak durumdasınız bence
O yüzden hem kendinize hem eşinize ispatlamak için bekleyin, aldatıyorsa açık edecek tekrar. Daha somut deliller olur elinizde
Sorar ya da belli ederseniz, hareketlerine iki katı dikkat eder
Bir şey olmamış gibi davranmaya çalışın ya da canınız başka bir şeye sıkılmış gibi..

Çok zor bir durum sizi anlıyorum, acaba telefon veya bilgisayarının geçmişine bakabilir misiniz? Belki gerçekten arkadaşlarıyla masaja gitti, 2-3 kişi ve o fiş ordan kalma... sizinde kızabileceğiniz için söyleyememiştir...

Söylerseniz, suçlu bile çıkarsınız. O yüzden zor ama soğukkanlılıkla beklemeniz gerekiyor. Şu an tek sözüne, yeminine inanacak durumdasınız bence
O yüzden hem kendinize hem eşinize ispatlamak için bekleyin, aldatıyorsa açık edecek tekrar. Daha somut deliller olur elinizde
Sorar ya da belli ederseniz, hareketlerine iki katı dikkat eder
Bir şey olmamış gibi davranmaya çalışın ya da canınız başka bir şeye sıkılmış gibi..

Konuyu açıp acmamakta çok kararsızdim. Kime neyi ne kadar anlatabilirim ki diyordum ama siz durumumu gerçekten çok iyi çözümlediniz. Deniycem. Çok teşekkür ederim

Aslında böyle hiçbişey olmamış gibi yapmak davranmak zor istiyoki insan içini rahat ettirecek bişeyler duysun ama anladığım kadarıyla iyce emin olmak daha iyi varsada yok deyip üste cıkıp haklıyken haksız duruma düşürebilir.hatta biraz daha inkar edemeyeceği şeyler toplamak.

Ben olsam direk sorardım bekleyim bakalım daha napcak diye duramazdım.

Çok zor bir durum sizi anlıyorum, acaba telefon veya bilgisayarının geçmişine bakabilir misiniz? Belki gerçekten arkadaşlarıyla masaja gitti, 2-3 kişi ve o fiş ordan kalma... sizinde kızabileceğiniz için söyleyememiştir...

İnsan gerçekten böyle yorumları duymayı seviyor. İnşallah dediğiniz gibidir. Google geçmişine bakamadım. Mesaj ve aramalarda ise bir şey yoktu. Silmiş muhtemelen. Biriyken gitmişse en azından onunla bir görüşme yapmış olması gerekirdi

Konuyu açıp acmamakta çok kararsızdim. Kime neyi ne kadar anlatabilirim ki diyordum ama siz durumumu gerçekten çok iyi çözümlediniz. Deniycem. Çok teşekkür ederim
Estğf, keşke yardımcı olabilsem...
Sıkmayın canınızı, bir emin olun ondan sonra düşünürsünüz/düşünürüz.
Şu an olayın içinde olduğunuz için karmaşık şeyler hissetmeniz çok normal. Tamamen mantıklı düşünemezsiniz, duygular da var
Biraz daha sabrederseniz doğru olan ne ise çıkar ortaya

Back
X