Eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapmaliyım?

Bütün aldatılan kadınlar zaten çok büyük hayal kırıklıgı yaşıyor malesef, umarım aldatılmamışsınızdır, öyle olsa bile dünyanın sonu değil hiç olmazsa eşinin gerçek yüzünü görmüş olursun, birçok erkek saf aşık rolunde çok iyi malesef..

Aynı şeyi ben de düşündüm , tam yazayım derken sizin yorumu okudum. Ben de bu şekilde düşünüyorum.

Eşim zaten bonkordur. Maddi durumumuz da iyi sakınmaz. 5 yıldızdan aşağı otelde hiç kalmayız. Keyif yapacaksa üçüne beşine bakmaz. Arkadaşlarına da ısmarlar. İyi niyetli bakmışsınız umarım ben yanlış anlamisimdir

İnşallah yanlış anlaşılma vardır ortada. Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz o yüzden ne desek boş. Ama arama kayıtlarını falan takip edin orada sık görüştüğü numara varsa çıkar sizin de içiniz rahat eder inşallah...

Öncelikle merhaba. Konu sahibi arkadaşım sanki eşin masaj yaptırmamış bir kaç saatliğine de olsa oda tutmuş gibi geldi bana da ama inşallah yanılıyorumdur. Seni kırmak üzmek içimin söylemiyorum ama ben böyle düşündüm özür dikerim gerçekten böyle söylediğim için(((

[Zaten benim düşüncem de bu. Maskeler birlikte olabilmek için ama neden süit? Pekala standart oda işini görürdü. Umarım her şey benim kuruntumdur[/QUOTE]
Belki ilk defa yapıyordur böyle bir şey diye olmuşken lüks olsun diye düşünmüştür. Ücret bunu doğruluyor. Hizmet (!) aldıktan sonra fatura kesilmiştir ve fatura saatinden kısa süre sonra sizi aramıştır çünkü vicdan.
Oda tercihi çok da önemli değil. Belki gerçekten arkadaşı gitmiş de olabilir, mesela mesajlaşmasında olan arkadaşı, ki umarım öyledir. Ama kuşkularınızda da çok haklısınız. Mümkün olduğunca kendi içinizde çözmeye çalışın. Çünkü sorsanız eşiniz ne dese sizi tatmin etmeyecektir.

Tabi tabi eşine Şuan söyleme ama bir arkadaşımdan biliyorum evli biriyle birlikteydi birkaç saatliğine de olsa otele giderlerdi adamın durumu da iyiydi hangi oda varsa onu tutardı.

Yani, eğer gerçekten böyle bir ortam varsa, otel bundan para kazanacaktır. Suit olayı budur bence.

Bence aldatıyor musun diye sorma.

Beni aldattığını biliyorum, öğrendim.
Boşa inkar etme.
Başka hiç bir şey söylemiycem yarın sabah birlikte adliyeye gidiyoruz de.
Kilitle kendini odaya.
Bakalım tepkisi ne olacak anlarsın az çok..

Psikolojik olarak o kadar zor ki bunu yapmak. Bugünkü konuşmayı az evirip çevirmedim kafamda.

Çok tatlısın. Masaj yaptırdığı kesin. Ama acaba 2 fiş mi kestiler bilemiyorum ki

Aynen arkadaşın dediği gibi yapmıştır eşiniz .. aldatma yok sizi seviyor ama saklama ve yalan söyleme var maalesef ... bizim ki çok farklı bi konu ama bizde buna benzer bi durum yaşadık ve hala küsüz eşim benim istemediğim bişeyi benden gizli yaptı öğrenip sorduğumda ise benden yüzlü çıkıp beni suçladı.. ben küstüm o benden beter küstü !!! Bence de siz takipte kalın slipde elinizin altında bi yerde dursun eşinize şimdilik bişey sormayın veya ağzını yoklayın derim

Zaten en nefret ettiğim şey yalan. Mesela beyaz yalan diye bir şey yoktur bence. Basit bir konuda yalan söyleyen önemli bir şeyde çok daha kolay yalan söyler. Takipte kalmak en dogrusu

Her şey o kadar net ki hala yapmadi mi diye sorgulamak anlamsız ilk oldugunu da dusunmuyorum..Şahsım adına esimin bayana masaj yaptirmasina izin vermem ciplak tenine dokunacak da ben de normal sayacam..durmadan masaj hamam sefası da garipmiş ustelik maddi durumum iyi sayılmaz diyorsunuz..

otelde ödeme yaparken spa bölümüne ödeme yapılması tuhaf,yani oda tutuyorsan resepsiyondan ödersin ,510 tl l,k ödeme niye spa bölümü diye gözüküyor .birde tlfnda konuştuğunuz kişi rus dediniz yanlış ifade etmiş de olabilir,suit oda dediği vip masaj odası olabilir ,hem hamam hem masaj odası dinlenme bölümü birlikte olanlardan. bir arkadaşını almıştır yanına ,ücret o yüzden fazladır.3 saat içinde hem bir kadınla odada birlikte olacak hem spa ya inip masaj yaptıracak ,otelde gecelese olabilir ama 3 saat içinde mantıksız.

İşte bu tur yorumlar içimi yeşertiyor. Benim anlamadığım da bu. Slipte spagetti bölümü yazıyor. Oda tutsa spa ona ek ucret olarak yansır değil mı

Net bi sonuca kadar takipte kalin bence net biseye ulassaniz bile affedeceksiniz belli.affedecekseniz de şunu diyim yaptigina bin pisman etmelisiniz ki degerinizi anlayip bi daha yapmasin.bosanacaginiza inandirmalisinz mesela.

Net bi sonuca kadar takipte kalin bence net biseye ulassaniz bile affedeceksiniz belli.affedecekseniz de şunu diyim yaptigina bin pisman etmelisiniz ki degerinizi anlayip bi daha yapmasin.bosanacaginiza inandirmalisinz mesela.
Büyük konuşmak istemem ama affedebilecegimı sanmıyorum. Ömür boyu hep kuşku ile yaşanır mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…