- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Hayatyalanolsa
-
Kendisine asilan kadınları anlatir hala giderim var diye dalga geçerdim hatta aldatan erkeklerden söz ederken onlar bekarliginda yaşayamamış derdi. Yabancı bütün kadınlar pis geliyor bana derdim gerçekten samimiydi.
Ya adama bak eşi kapalı, yok benim giderim var yok spa yok masaj! Bu nedir ya bacım sen islama göre yaşamıyor musun? Bu adam zaten imanın için yanlış seçim.
Ya çok komiksiniz.Bir arkadaşıyla beraber masaja gitmiş olamaz mı? İlla bir bayanla gitmesi yada oda tutması mı gerekiyor? Sizin başka şüphelerinizde var demek ki. Bu da üzerine tuz, biber olmuşPeki anlatıyorum. 3 gün önce eşim cebindeki bozukluklara beraber kart slipini de bırakmış konsola. Çöpe atacakken baktım ki x otel spa bölümü diyor. 510tllik bir ödeme. İlk oteli aradım masajlar hakkında bilgi aldım. En düşügü 150 en yükseği 290 TL. Eşim masaj yaptırmayı hep isterdi. Ama bu fiyatlara göre bu iki.kişilik ya da ek bir ücret var. Oteldekileri suphelendirmemek için biraz bekledim ve bugün tekrar aradım. Esimi kardeşim gelmiş memnun kalmış onun yaptırdı gibi masajın aynisindan istiyorum filan deyince 155tlik isvec masaji yaptirdigini söylediler. E dedim 510tl ödeme yapmis oda masrafı da mi içinde derken evet süit oda dedi. Ben de aynısını istiyorum süitoda kaç TL dedim 510 dedi. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. 510 oda ise masaj için ayrı fatura mi kestiler? Ya da odayi kesin tutmuş mu ben mi öyle anlamayı bekliyordum bilemiyorum. Konusan yabanci uyrukluydu. Anlamakta biraz zorluk cektim. Oda gerçekten tutulmuşsa sorgulayacak bir şey yok. Ama işte net bilgim yok. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ben böyle konuşmalar yapan erkeklere pek güvenemiyorum daha önceki bir tecrübem sonucu.
Bir şey yapıyor
Ya adama bak eşi kapalı, yok benim giderim var yok spa yok masaj! Bu nedir ya bacım sen islama göre yaşamıyor musun? Bu adam zaten imanın için yanlış seçim.
Masaja gitmenin imanı sarsan bir tarafi yok elbet tabi medikal gereklilik olmadıkça bayana yaptirilmamissa. Biz termal otellere spalara, yazın İslami otellere filan hep gideriz bu bir tercih. İmanı 2-3 cümle ile sorgulamanız yanlış. İnsan yaşadıkça çok farkli şeylerle karşılaşıyor. Maddi durumu yerinde, fiziken alımlı kadınlar kendi işletmesinde gelip de bir gece takılalım diyebiliyor. Evliyim deyip yüzüğünü gösterse de benim için sorun değil diyor karşı taraf. Ya da karşı masasına oturup teshircilik yapan kadınlar. Ters çevirdim sandalyemi diyor. Ayrica bunlar cok nezih semtlerde yaşanıyor. O da bunları bana hayretle anlatıyor. Sonrasında beraber yaptığımız bir geyik bu;giderim var.
Hiçbir erkeğe sonsuz güven duyulamayacagini biliyorum. Bir komşumuz vardı 'erkeğin belden aşağısı gavurdur' derdi. Hem komik hem aci. Maksadım eşimi savunmak değil. Sadece durumu tam olarak izah etmek istedim
Aldatanlara da bekarlığında yaşayamamış yakıştırması yapmış. Bekarlıkta ne yaşanmalı acaba aldatmamak için. Konu sahibinin kuruntusu diyordum ama şu laflarından sonra adama zerre güvenmezdim.
'Bekarlıkta yasamamis' in açıklaması çok net bende. Akrabadan örneklere bakarak söylenmiş bir sözdü. Bekarlıktan kasıt, evlenmeden önce ailelerinde baskı altinda ve maddi özgürlükleri olmadan yaşamalarıydi
Ya çok komiksiniz.Bir arkadaşıyla beraber masaja gitmiş olamaz mı? İlla bir bayanla gitmesi yada oda tutması mı gerekiyor? Sizin başka şüphelerinizde var demek ki. Bu da üzerine tuz, biber olmuş
Başka hiçbir şüphem olmadı bugüne kadar. Benden gizlemiş olması sorun
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum, yorumları pek okuyamadım
Gittiği otelin adıyla internetten aratın, o tarz mutlu sonla biten masaj gibi bir durum yapılıyorsa orda, az çok anlarsınız internetteki yorumlardan vs.
Aldatmiyor bile olsa size o saatlerde subeden ciktim siger subeye gidiyorum demis olmasi kafi
Pardon da, esiniz size telefonda masaja gittim simdi dubeye geciyorum demis olsa unutur bu postu acar miydiniz? Kendinizi inandirmaya calisiyorsunuz gibi geldi banaOnda pek emin değilim işte. Aradığında bi şubeye doğru gittiğini söyledi ama nerden gittiğini söylemedi sanırım
Eşinizle muhabbetiniz bizi ilgilendirmez elbette ama “bekarlıkta yaşamayan, aldatır” cümlesindeki “yaşamamak” ifadesinin tek bir açıklaması vardır; bekarlıkta cinsellik yaşamamak. Yani düşündüğünüz gibi aileden baskı görmek ya da maddi zorluk yaşamak değildir.
Yanlış anlaşılmasın, evlenmeden önce cinsellik yaşaması en doğal hakkı. Buna kimse karışamaz. Sadece savunmanız dikkatimi çekti, belirtmek istedim.
Aldatma konusuna gelince, biraz daha takip edin bakalım. Bir arkadaşı ile de gitmiş olabilir elbette ama sizin bilginizin olmaması şüphelendirirdi.
Pardon da, esiniz size telefonda masaja gittim simdi dubeye geciyorum demis olsa unutur bu postu acar miydiniz? Kendinizi inandirmaya calisiyorsunuz gibi geldi bana
Canım yargılamıyorum. Aradaki yorumları okumadım, sadece en başta senin yazdığını okudum o kadar. Eğer arkasından kötü bir şey çıksa bile boşanamayacaksan arkasını hiç araştırma canım. Bilmemek mutluluktur diye bir söz vardır. Ama hemen boşarım dersen sonuna kadar git tabi. Umarım her şey gönlünce olurÖyle demedim ki zaten. Şimdi şu şubeye geçiyorum dedi. Ama nerden gittiğini söylemedi dedim. Birçok kisi bana 'bosanacagini sanmıyorum ' ya da sizin gibi 'kendini inandiriyosun' gibi yorum yapmış. Neden? Ne kadar yıkılmış olsam da mantığımin önüne geçirmedim duygularımi. Burda ahkam kesmek en kolayı. Ben ise akıllı adımlar atmak istiyorum. Bunu yapamayacağımı düşünmüştüm ama gelen bir çok yorum da doğru olanın bu olduğunu gösterdi bana.
Adama güvenmiyorsunuzdur işte tamam yakaladım dersiniz eyvallah. Kadın sezer. Ben sezmedim ve bunun sadece basit bir olay olduğunu düşünmek istiyorum. Gangi kadın aksine inanmak ister
Eee öyle boşanmayacak olduktan sonra niye kendini harap etsin kadın??Hangi kadın bosanmayacak dahi olsa böyle bir şüpheyle yaşamaya razı olur ben de bunu anlamıyorum arkasından gitme diyenler hiç gerçekçi olmayan bir yorum yapıyorlar.
Eşin kizacagin bişey yapmış ki sana söylememiş. ama bunun aldatma olmadığını düşünüyorum çünkü öyle büyük bir şey yapmış olsa otelde oda tutacak kadar yani o slipi aldığı an un ufak ederdi.
Bu şüpheyle harap olmuyor mu? Benim de şüpheye düştügum oldu aklımı kaçıracak gibi oldum yani kim o merakla ve korkuyla yaşayabilir. Hiç arastirmayip şüpheyi kabullenecek bir kadın tanımıyorum, Eşinin yaptığı umrunda olmayanlar hariç.Eee öyle boşanmayacak olduktan sonra niye kendini harap etsin kadın??
Şüphesini kanıtlayınca boşanacaksa peşini bırakmasın zaten, ona lafım yok. Ama kötü bir şey bulduğunda dahi hayatına olduğu gibi devam edecekse anlamı ne?Bu şüpheyle harap olmuyor mu? Benim de şüpheye düştügum oldu aklımı kaçıracak gibi oldum yani kim o merakla ve korkuyla yaşayabilir. Hiç arastirmayip şüpheyi kabullenecek bir kadın tanımıyorum, Eşinin yaptığı umrunda olmayanlar hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?