Eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapmaliyım?

Direk sorsanız eşinizin adını soyadı verip bi bakabilirmisiniz ogün odada bişey bulunmuşmu diye.bakmazlarmı oda numarasını sorarsa hatırlamıyorum bilgisayardan ad soyaddan bi bakın diye.

Ben böyle konuşmalar yapan erkeklere pek güvenemiyorum daha önceki bir tecrübem sonucu.
Bir şey yapıyor ya da yapacak da yerini hazırlıyor gibi geliyor.
İllaki böyle olacak diye bir şey yok tabi ama..

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum, yorumları pek okuyamadım
Gittiği otelin adıyla internetten aratın, o tarz mutlu sonla biten masaj gibi bir durum yapılıyorsa orda, az çok anlarsınız internetteki yorumlardan vs.

Benim eşimde 5 yıldızlı otellere masaj için gider ama hangi ötele gitmiş kaç gitti kaçta çıktı hepsinden haberim vardır.Bence sorun sizden bunu gizlemiş olması neden insan masaja gittiğini saklama gereği duysun ki şüphelendiren kısım burası

Ya adama bak eşi kapalı, yok benim giderim var yok spa yok masaj! Bu nedir ya bacım sen islama göre yaşamıyor musun? Bu adam zaten imanın için yanlış seçim.

Aldatanlara da bekarlığında yaşayamamış yakıştırması yapmış. Bekarlıkta ne yaşanmalı acaba aldatmamak için. Konu sahibinin kuruntusu diyordum ama şu laflarından sonra adama zerre güvenmezdim.

Ya çok komiksiniz.Bir arkadaşıyla beraber masaja gitmiş olamaz mı? İlla bir bayanla gitmesi yada oda tutması mı gerekiyor? Sizin başka şüphelerinizde var demek ki. Bu da üzerine tuz, biber olmuş

Eşinizle muhabbetiniz bizi ilgilendirmez elbette ama “bekarlıkta yaşamayan, aldatır” cümlesindeki “yaşamamak” ifadesinin tek bir açıklaması vardır; bekarlıkta cinsellik yaşamamak. Yani düşündüğünüz gibi aileden baskı görmek ya da maddi zorluk yaşamak değildir.

Yanlış anlaşılmasın, evlenmeden önce cinsellik yaşaması en doğal hakkı. Buna kimse karışamaz. Sadece savunmanız dikkatimi çekti, belirtmek istedim.

Aldatma konusuna gelince, biraz daha takip edin bakalım. Bir arkadaşı ile gitmiş de olabilir elbette ama sizin bilginizin olmaması şüphelendirici.

Son düzenleme:

Böyle düşünmekte hakkınız var. Ama her şey uzun uzun yazıp aciklayamiyorsunuz bazen. Asıl konuya odaklanmış olduğum için belki. Savunmadigimi özellikle belirttim. Tamamen objektif bakmaya çalışıyorum. Ama yiğidi öldür hakkını yeme. Sakladığı bir şey var ama bu her neyse yeni bir sey

Pardon da, esiniz size telefonda masaja gittim simdi dubeye geciyorum demis olsa unutur bu postu acar miydiniz? Kendinizi inandirmaya calisiyorsunuz gibi geldi bana

Öyle demedim ki zaten. Şimdi şu şubeye geçiyorum dedi. Ama nerden gittiğini söylemedi dedim. Birçok kisi bana 'bosanacagini sanmıyorum ' ya da sizin gibi 'kendini inandiriyosun' gibi yorum yapmış. Neden? Ne kadar yıkılmış olsam da mantığımin önüne geçirmedim duygularımi. Burda ahkam kesmek en kolayı. Ben ise akıllı adımlar atmak istiyorum. Bunu yapamayacağımı düşünmüştüm ama gelen bir çok yorum da doğru olanın bu olduğunu gösterdi bana.

Adama güvenmiyorsunuzdur işte tamam yakaladım dersiniz eyvallah. Kadın sezer. Ben sezmedim ve bunun sadece basit bir olay olduğunu düşünmek istiyorum. Gangi kadın aksine inanmak ister

Canım yargılamıyorum. Aradaki yorumları okumadım, sadece en başta senin yazdığını okudum o kadar. Eğer arkasından kötü bir şey çıksa bile boşanamayacaksan arkasını hiç araştırma canım. Bilmemek mutluluktur diye bir söz vardır. Ama hemen boşarım dersen sonuna kadar git tabi. Umarım her şey gönlünce olur

Hangi kadın bosanmayacak dahi olsa böyle bir şüpheyle yaşamaya razı olur ben de bunu anlamıyorum arkasından gitme diyenler hiç gerçekçi olmayan bir yorum yapıyorlar.
Eşin kizacagin bişey yapmış ki sana söylememiş. ama bunun aldatma olmadığını düşünüyorum çünkü öyle büyük bir şey yapmış olsa otelde oda tutacak kadar yani o slipi aldığı an un ufak ederdi.

Eee öyle boşanmayacak olduktan sonra niye kendini harap etsin kadın??

Eee öyle boşanmayacak olduktan sonra niye kendini harap etsin kadın??
Bu şüpheyle harap olmuyor mu? Benim de şüpheye düştügum oldu aklımı kaçıracak gibi oldum yani kim o merakla ve korkuyla yaşayabilir. Hiç arastirmayip şüpheyi kabullenecek bir kadın tanımıyorum, Eşinin yaptığı umrunda olmayanlar hariç.

Şüphesini kanıtlayınca boşanacaksa peşini bırakmasın zaten, ona lafım yok. Ama kötü bir şey bulduğunda dahi hayatına olduğu gibi devam edecekse anlamı ne?

Birbirini sevmemiş, ilişkileri tükenmiş ya da birbirinden beklentisi olmayanlar belki gözünü yumar, görmezden gelir. Bizim çok güzel giden bir evliliğimiz var. İki çocuğumun dogumuna (kan görmeye dayanamadığı halde) kendi ısrar ederek girdi, sanciyla kivranirken birakamam seni dedi. Biraz surat assam yapıcı taraf hep o oldu. Şimdi bu adam bir anlık nefsine yenik düşebilir. Harama el uzatabilir. Olmaz değil olur. Ama işte böyle bir şeyi 'bize' yaptıysa ben de mahvolurum. Şüphe duymak çok korkunç! böyle yaşayamam. Ama ogrenebileceklerimden de bir o kadar korkuyorum. Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim. Allah kimseye de yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…