Ben böyle konuşmalar yapan erkeklere pek güvenemiyorum daha önceki bir tecrübem sonucu.
Bir şey yapıyor
Ya adama bak eşi kapalı, yok benim giderim var yok spa yok masaj! Bu nedir ya bacım sen islama göre yaşamıyor musun? Bu adam zaten imanın için yanlış seçim.
Masaja gitmenin imanı sarsan bir tarafi yok elbet tabi medikal gereklilik olmadıkça bayana yaptirilmamissa. Biz termal otellere spalara, yazın İslami otellere filan hep gideriz bu bir tercih. İmanı 2-3 cümle ile sorgulamanız yanlış. İnsan yaşadıkça çok farkli şeylerle karşılaşıyor. Maddi durumu yerinde, fiziken alımlı kadınlar kendi işletmesinde gelip de bir gece takılalım diyebiliyor. Evliyim deyip yüzüğünü gösterse de benim için sorun değil diyor karşı taraf. Ya da karşı masasına oturup teshircilik yapan kadınlar. Ters çevirdim sandalyemi diyor. Ayrica bunlar cok nezih semtlerde yaşanıyor. O da bunları bana hayretle anlatıyor. Sonrasında beraber yaptığımız bir geyik bu;giderim var.
Hiçbir erkeğe sonsuz güven duyulamayacagini biliyorum. Bir komşumuz vardı 'erkeğin belden aşağısı gavurdur' derdi. Hem komik hem aci. Maksadım eşimi savunmak değil. Sadece durumu tam olarak izah etmek istedim
Aldatanlara da bekarlığında yaşayamamış yakıştırması yapmış. Bekarlıkta ne yaşanmalı acaba aldatmamak için. Konu sahibinin kuruntusu diyordum ama şu laflarından sonra adama zerre güvenmezdim.
'Bekarlıkta yasamamis' in açıklaması çok net bende. Akrabadan örneklere bakarak söylenmiş bir sözdü. Bekarlıktan kasıt, evlenmeden önce ailelerinde baskı altinda ve maddi özgürlükleri olmadan yaşamalarıydi
Ya çok komiksiniz.Bir arkadaşıyla beraber masaja gitmiş olamaz mı? İlla bir bayanla gitmesi yada oda tutması mı gerekiyor? Sizin başka şüphelerinizde var demek ki. Bu da üzerine tuz, biber olmuş
Başka hiçbir şüphem olmadı bugüne kadar. Benden gizlemiş olması sorun