• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapmaliyım?

Ben aldatildim ve bosandim. Sanirim aldatilanlardan ogrenmek istiyorsun.
Birincisi yemin ettirme sakın... Bu cok cocukca olur. Yemin ediyorlar etmesine inan bana, hatta duymak istedigini de soyluyorlar, nasil istersen oyle de ediyorlar yemini....yapmadim diyorlar, gozunun icine baka baka yalan soyluyorlar. Istedigin kadar yemin ettir, yalan soyluyorlar.....Rahatliyor musun? O an icin evet ama suphelerin devam ediyor...
Ikincisi evren ufak tefek isaretler gonderiyor, senin dis bulman gibi... anlarsan tabi. Anlamazsan bir gun gercekleri gozune sokuyor evren...
Fisi esine gostersen arkadasim gitmis fisi cebimde kalmis yalanini soyleyecektir. Ilk akillarina gelen klasik yalan bu. Inanmazsan arkadasina bile aratip ayni seyi papagan gibi soyletecektir. Ya da baska yalan uyduracaktir ama asla gercegi soylemeyecektir.
Seni sevip opuyor evet. Sevildigini dusunuyorsun, tipki aldatilan diger kadinlar gibi... oysa onlar bunlarla vicdanlarini rahatlatiyorlar...
Bu isler sabir ister. Sessizce takipte kalman gerekir. Bildigini bilirse daha cok temkinli davranacaktir. Iz birakmadan yapacaktir.
Asla gercegi soylemezler.
Su an gerceklerle yuzlesmeye korkuyorsun, biliyorum ama bir gun aci gercek karsina cikiyor.

Birbirini sevmemiş, ilişkileri tükenmiş ya da birbirinden beklentisi olmayanlar belki gözünü yumar, görmezden gelir. Bizim çok güzel giden bir evliliğimiz var. İki çocuğumun dogumuna (kan görmeye dayanamadığı halde) kendi ısrar ederek girdi, sanciyla kivranirken birakamam seni dedi. Biraz surat assam yapıcı taraf hep o oldu. Şimdi bu adam bir anlık nefsine yenik düşebilir. Harama el uzatabilir. Olmaz değil olur. Ama işte böyle bir şeyi 'bize' yaptıysa ben de mahvolurum. Şüphe duymak çok korkunç! böyle yaşayamam. Ama ogrenebileceklerimden de bir o kadar korkuyorum. Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim. Allah kimseye de yaşatmasın.
Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sen yanlış anlamışsındır ve eşinin mantıklı bir açıklaması vardır

cesaretin yoksa boşanmayı kaldiramayacaksan
çok seviyorsan ve sonrasında çok üzüleceksen
üç maymunu oyna.
ama kalkıp adama söyleyip sonra kuyruğunun üzerine oturacaksan büyük rezillik

Ben aldatildim ve bosandim. Sanirim aldatilanlardan ogrenmek istiyorsun.
Birincisi yemin ettirme sakın... Bu cok cocukca olur. Yemin ediyorlar etmesine inan bana, hatta duymak istedigini de soyluyorlar, nasil istersen oyle de ediyorlar yemini....yapmadim diyorlar, gozunun icine baka baka yalan soyluyorlar. Istedigin kadar yemin ettir, yalan soyluyorlar.....Rahatliyor musun? O an icin evet ama suphelerin devam ediyor...
Ikincisi evren ufak tefek isaretler gonderiyor, senin dis bulman gibi... anlarsan tabi. Anlamazsan bir gun gercekleri gozune sokuyor evren...
Fisi esine gostersen arkadasim gitmis fisi cebimde kalmis yalanini soyleyecektir. Ilk akillarina gelen klasik yalan bu. Inanmazsan arkadasina bile aratip ayni seyi papagan gibi soyletecektir. Ya da baska yalan uyduracaktir ama asla gercegi soylemeyecektir.
Seni sevip opuyor evet. Sevildigini dusunuyorsun, tipki aldatilan diger kadinlar gibi... oysa onlar bunlarla vicdanlarini rahatlatiyorlar...
Bu isler sabir ister. Sessizce takipte kalman gerekir. Bildigini bilirse daha cok temkinli davranacaktir. Iz birakmadan yapacaktir.
Asla gercegi soylemezler.
Su an gerceklerle yuzlesmeye korkuyorsun, biliyorum ama bir gun aci gercek karsina cikiyor.

Senin adına üzüldüm. Yuva kolay kurulmuyor. Belki bir şey yok belki de var ama öğrenmem cook uzun zamanımı alacak. Her 10 dakikada bir fikir değiştiriyorum sorsam mi sormasam mi diye.

Ben de kocamın beni aldattığını düşünüyorum ama elimde hiç birşey yok. Yani sadece his benimki, paronayak mıyım acaba :işsiz:

18 sayfanın tamamını okudum merakla bekliyorum, ne çıkacak bunun ardından o_O

Konu sahibi eminim cok zor günler geçiriyorsun, biz de yaşadık en ağır halini annemle... arkandayız, BDV'ce.

Yorumlarınızın hepsini okudum
Bence aldatmıyor yani bana hiç aldatıyormuş gibi gelmedi
Önceki kızışınızdan sonra bi arkadaşıyla beraber gittiler tatsızlık çıkmasın diye de söylemedi bence
Bana kalırsa eşinizin telefonundan online sisteme giriş yapın hangi hatsa ordan dökümlerine bakın o gün hangi numaraları aramış,sizden önce sizden sonra bir konuşma muhakkak vardir onlara bakin. Ondan sonra bir yol izlersiniz bence
Yemin falan çok gereksiz olur,yedi ceddime kadar yemin ederim ben çok sıkıştığım zaman,içimden de tobe tobe tobe rabbim falan derim hahah :)

Bence içiniz içinizi yiyeceğine sorun derim. Eşinizi iyi tanıyorsanız zaten vereceği cevaptan konuşma şeklinden yalan söyleyip söylemediğini anlarsınız. Beklemede kalıp neyi bekleyeceğinizi bilmiyorsunuz ki belki ortada hiç birşey Yok yada yalan söylese zaten ilerleyen zamanlar da yine bir açık verecektir. Kafanızda soru işaretleriyle beklemek mi yoksa yüzleşmek mi seçim sizin

Masaja gıden adam nıye oda tutsun kı? masaj oncesı zaten dus ımkanı fılan var.gıyınme odaları var...

masorlerın cogu bayan evet.ama sızden gızlı olmsı hıc hos degıl.

ben odaya takıldım.masajını yaptırır cıkar oldu bıttı. ve oda neden suıt? ekonomık vs değil? ya rahatına cok duskun ya para cok yada pardon ama bayana oynadı :KK17:

Keyfine düşkünse masajdan sonra dinlenmiş olabilir.Ben de para olsa öyle yapardım :) Zaten söylemiş masaja gittiğini bence şüphelenecek bişey yok.Takipte kalabilirsiniz belki ama kaçak işler yapan adam otel fişini konsola bırakmaz yırtar atar

Once kendinizi yoklayin eger bosanmayacaksiniz aldatildiginizi anladigini belli etmeyin . Karim kabul ediyor der ve esiniz bunu hep yapar caresiz oldugunuzu dusunur nasil olsa gitmiyor der. Ama eger aldatma varsa bosanacaksaniz kesin bir muddet daha takip de kalip delil toplayin

Whatsapp uygulaması silinip tekrar yüklendiğinde eski mesajların büyük bir kısmı tekrar geliyor.
Bence artık eşinize ondan suphelendiginizi
, eğer bi sey yapmadiysa telefonu size vermesini söyleyin. Mesajları sildiyse gönül rahatlığıyla vetecektir muhtemelen.
O zaman uygulamayı silip tekrar yukleyin. Belki bu şekilde bir şeylere ulaşırsınız

Back
X