Eşim tarafından aldatıldım

Bende aynı durumdayım ne yapmam gerekli bilmiyorum 2 şans vermeli miyim yoksa bilerek aldattı deyip silmelimiyim

Sizin adiniza uzuldum ilk olarak bunu soylemek isterim. Bu konuyu actiginiza gore esinizi hala seviyorsunuz. Bosanmis ve birde cocugu olan biri olarak soyluyorum ki siz ondan daha degerlisiniz. Bence bosanmaniz daha dogru olur. Kararli oldugunuzu gosterin. Cocugunuz yok Allah tan emin olun o sekilde daha zor oluyor ayrilmak. Hayatiniza bakin uzuluyorsunuz eminim ama hayat sizin ipleri onun eline vermeyin

Parti koy oy vereceğim o kadar yanı,

Daha neyi bekliyorsunuz? Cok ciddi seyler yasanmis. Ben bunlari yapmis biriyle bir dakika daha evli kalmazdim derhal bitirirdim evliligmi.istedigi kadar yalvarsin asigim oluyorum desin bos. Gozumle gorduklerime mi inanayim yoksa bos sozlere mi. Tabi karar sizin hayirlisi olsun.

Hemen hemen hemen ona boşanma davası açıyorsunuz. Bu nedir ya hiçbir yemine inanmayin benim eski eşim kuranın üstünde tepinirdi doğmamış çocuğumuzun üstüne yemin ederdi yine aynı. Bu sans vermek değil aptallık olur artık o davayı açmıyorsa siz acın. Bu kadar net. Aklınızın bulunacağı hiçbir konu yok ortada. Ona sadece cehennem ol diyin ve hayatınız da mutlu temiz bir sayfa acın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…