Eşim tarafından ALDATILIYOR olabilirmiyim

asii nuran

birgarip melek
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
461
159
33
39
Merhaba kk hatunlari uzun zamandır yoktum direk konuya giriyorum
Esimle tartistik ve esim evi terk edip 20 gun annesinde kaldi.
Bu 20 gun zarfında hiç konusmadik 21.gun cocugum için aradim ama mesgule verdi beni açmadı gece aradim bu arada.
Daha sonra baya bir aradim mesaj attim cevap yok annesini aradim saat gece 02.00
Annesi gelmedi arkadasinda kalacakmis bugun dedi bende ampuller yandi.
Sabah geldi ve çok ickiliydim teli sessize aldim arkadasla oturduk dedi.
Bende hic ses cikarmadan telefonuna baktim internetten otel aratmis sorrum kendisine başka bi arkadas daha varnis ve sarji bitmis esimin telinden aratmis
Neyse tamam dedim ama icim icimi bitirdi.
Daha sonra whatsapp geri mesajlarini yukledim ve o da ne otel esimin teline konum atmis deliye döndüm
Arkadasinin kendi telefonuyla konustugu için otel sahibi yanlislikla eşimekonum
Atmis
Benim numram adamda çıktığı için dedi
Yeminler etti de bilmem ne sizce aldatıldım mi

Otel numarasını başka bir telefondan bir erkeğe aratın, eşinizin adına konuşsun. Odada anahtarını düşürdüğünü ve yeni farkettiğini söylesin. Günü zaten biliyorsunuz. Oda numarasını da hatırlamıyorum desin. Eğer kaldıysa kontrol edip size odada bulamadık derler. Eğer kalmadıysa böyle bir ziyaretçi göremiyoruz derler.

Sanki bu kurgu daha önce denenmiş gibi

Yasasin kk valla guzel fikirmis denemek lazim.hatta bence kendisi arasin yanindaki bayanim desin daha da ortaya cikar hersey

Keske aramasaydınız ve eve almasaydiniz
Buyuk olasilikla aldatilmissiniz.
Bu erkekler müthiş gerizekali hep ayni yalanlar , bir adim ileri gidemediler bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…