Eşim tarafından ALDATILIYOR olabilirmiyim

20 gün boyunca eşini çocuğunu aramayan adam aldatsa ne olur aldatmasa ne olur zaten bu evlilikten pek bir şey beklemeyin

Son düzenleme:
Rezalet çıkarırım, şikayet ederim falan dese. Ne bileyim canım biz tel ile rezervasyon yaptırınca soruyorlarda aile dimi falan diye
Ama şimdi adam evliyse ve karısını aldatıyorsa bile bunu bu şekilde sunamazlar , özel hayat gizliliğinden dolayı .. ben direk sorarsa bilgi alabileceğini sanmıyorum

Bir kişi var bence ve bu çok sosyal biri bir sürü arkadaşı var biirrr suruuu ama... Sonra bu arkadaşlarının tellerini alıp alıp bütün ilişkileri sabote ediyor.Evet ediyor ve hep aynı kişi bu... Cunku kendisinin ilişkisi yok hep kiskancligindan yapıyor bunu. Heee bu kişinin de çok sayıda kuzeni var bir de... Yaa olayı çözdüm ben ya

Helal yaa. O kişi benim eşimin cebine de not koydu. Kıskanç adam.

Aldatılmıssın canım uzulerek soyluyorum. Boyle yalan olmaz kuyruklu yalan atmıs kocan. Konum atan numaranın sahıbını yabancı bır numaradan arayıp kım oldugunu kocanla ne ısı oldugunu sorsaydın.

%99.9 Aldatma olarak düşündüm maalesef.
Hele evi tartışıp terk edip gitmiş sinirli adam, bilemiyorum böyle bi konuda alttan alan açıklama yapmaya çalışır mı? Hani "Böyle bir şeyi de bana kondurdun ya, helal olsun, bi bu eksikti?!" diye kavga üstüne baharat olmaz mıydı bu durum? Bilemedim... Duygunun geliş yönü olarak bi mantığı yok yaptığını açıklama çabasının, yaşadığınız durum içinde düşününce. (Şu son cümlemi anlamayabilirsiniz, ben tam anlatamadım biliyom.)

Mail sifresini bildigimden, kredi karti ekstrelerinde oteli fark edince, dankk etmisti bana..

Oteli aradim, su tarihte otelinizde kaldik lakin fiyatta farkli bir yansima olmus kartimiza dedim.
Beni muhasebe depertmanina aktardilar.
Hodugun ismini soyledim ve 2 kisilik odaydi dedim.
Telefondaki bayan, suphelendigim ismi telafuz edince....mahvolmustum

Bu aradigim otelin disinda bir otele daha gidilmis, onu da aradim ayni sekilde lakin onlar yemedi, bilgi veremeyiz vs vs

Oteli aradiginda cok rahat konusmalisin, suphe cekersen asla bilgi paylasmazlar.

Yok arkadasi telden aratmista, yok otelden buna konum atmislarda yersenn hepsi bir kilif lakin uymamis.

Elim ayagim buz gibi suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…