- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi asii nuran
-
Müşteri sırrı kapsamında birşey öğrenemez ,boşa gitmiş olurOtele gidin, şu tarihte kalan kişinin kaydını görcem diyin. Normalde evlimi değilmi diye soruyorlar değil mi?
Niye şikayet edeceğim diyecek ?Rezalet çıkarırım, şikayet ederim falan dese. Ne bileyim canım biz tel ile rezervasyon yaptırınca soruyorlarda aile dimi falan diye
Ama şimdi adam evliyse ve karısını aldatıyorsa bile bunu bu şekilde sunamazlar , özel hayat gizliliğinden dolayı .. ben direk sorarsa bilgi alabileceğini sanmıyorumRezalet çıkarırım, şikayet ederim falan dese. Ne bileyim canım biz tel ile rezervasyon yaptırınca soruyorlarda aile dimi falan diye
Hayır sorulmuyor genellikle. Turism bakanlığı bu uygulamayı kaldırmıştı. Muhafazakar diyebileceğimiz oteller soruyor sanırım hala.Otele gidin, şu tarihte kalan kişinin kaydını görcem diyin. Normalde evlimi değilmi diye soruyorlar değil mi?
Kaldığı otel zaten milletin bu amaçla gittiği bir yerdir bence...Rezalet çıkarırım, şikayet ederim falan dese. Ne bileyim canım biz tel ile rezervasyon yaptırınca soruyorlarda aile dimi falan diye
Helal yaa.Bir kişi var bence ve bu çok sosyal biri bir sürü arkadaşı var biirrr suruuu ama... Sonra bu arkadaşlarının tellerini alıp alıp bütün ilişkileri sabote ediyor.Evet ediyor ve hep aynı kişi bu... Cunku kendisinin ilişkisi yok hep kiskancligindan yapıyor bunu. Heee bu kişinin de çok sayıda kuzeni var bir de... Yaa olayı çözdüm ben ya
Hem de nasıl... Ama bir gün yakalayacağız onu kadınlar olarak ve o gün çok pişman olacak:))Helal yaa.O kişi benim eşimin cebine de not koydu. Kıskanç adam.
Bence şu bildiğimiz yıldızlı otellerden değildir o zaman .. illa ki resepsiyon da biri açardı , sokak arası bir otel ya da motel mi diyorlar onlardan olabilirSimdi aradim oteli kimse cevap vermedi telefonu acmadilar
Öyle köhne bir yerse boşa ıspat arama, öğrenince devam etmeyeceksen öğren konu sahibesi. Yok devam edeceksennn ne kendini üz, ne otel çalışanınıKaldığı otel zaten milletin bu amaçla gittiği bir yerdir bence...
Elim ayagim buz gibi suanMail sifresini bildigimden, kredi karti ekstrelerinde oteli fark edince, dankk etmisti bana..
Oteli aradim, su tarihte otelinizde kaldik lakin fiyatta farkli bir yansima olmus kartimiza dedim.
Beni muhasebe depertmanina aktardilar.
Hodugun ismini soyledim ve 2 kisilik odaydi dedim.
Telefondaki bayan, suphelendigim ismi telafuz edince....mahvolmustum
Bu aradigim otelin disinda bir otele daha gidilmis, onu da aradim ayni sekilde lakin onlar yemedi, bilgi veremeyiz vs vs
Oteli aradiginda cok rahat konusmalisin, suphe cekersen asla bilgi paylasmazlar.
Yok arkadasi telden aratmista, yok otelden buna konum atmislarda yersenn hepsi bir kilif lakin uymamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?