Eşim tarafından ALDATILIYOR olabilirmiyim

20 gündür eve gelmeyip arayip sormamak nedir ya terbiyesiz adam çocuk var bide çok sinirlendim şuan

Yalnız otel müşteri bilgisi paylaşmıyor olabilir , eşiyim kaydı var mı falan gibi sormayın arayacaksanız

Adamla otelde ne yapıyormuş ki? Ben mi yanlış anladım tekrar okudum yanlış anlamışım)

Yirmi gün boyunca karısını geçtim, çoçuğunu bil merak etmeyen bir adamı aramam,
bir de ulaşamayınca mesaj çekip annesini aramışsınız.
Kalsın gittiği yerde,yirmi gündür nerde kaldıysa, orda kalmaya devam etsin.
Üzerine düşmeyin bu kadar düşüncesiz bir adamın.

Ne arkadaşları varsa bunların hep pis işlerine bu poncik (!) adamları alet ediyorlar yersen sorunuza gelince peşini takip edin de siz 20 gün eve uğramayan adamı eve ne üzerine aldınız? Özür diledi mi pişkin pişkin mi geldi öylece

Otele gidin, şu tarihte kalan kişinin kaydını görcem diyin. Normalde evlimi değilmi diye soruyorlar değil mi?

Sadece çok polisiye okuyorum.
Biraz düşününce aklıma geldi. Ama başıma gelirse kesinnnnlikle denerim.
Bende çok okuyorum. Erkek aramasına gerek yok. Kendisi arayıp, aynı oda müsait mi rez. Yaptıracağım odayı hatırlamıyorum diyebilir Başkasını karıştırmamış olur.

Bende çok okuyorum. Erkek aramasına gerek yok. Kendisi arayıp, aynı oda müsait mi rez. Yaptıracağım odayı hatırlamıyorum diyebilir Başkasını karıştırmamış olur.

Ben resepsiyonist olsam bir kadın aradığında direkt çakardım mevzuyu :) O yüzden hiç oda bilgisi sormadan sadece kayıp eşya olayına girse otel bilgi verir el mahkum.

ben 20 gün evi terk etmiş adamı daha eve almazdım
ayrıca söylediği şeyler inandırıcı değil

Evet cok mantikli hepsi yarin ilk isim oteli aramak olucak bilgi verirler degil mi
İyi oynarsanız verir.
Ben resepsiyonist olsam bir kadın aradığında direkt çakardım mevzuyu :) O yüzden hiç oda bilgisi sormadan sadece kayıp eşya olayına girse otel bilgi verir el mahkum.
Dediğiniz şahane ama işe karıştıracak erkek ben kendi adıma bulamadım. Eğer hanım efendi buluyorsa zaten sizin fikrinizi uygulasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…