- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi asii nuran
-
20 gündür eve gelmeyip arayip sormamak nedir ya terbiyesiz adam çocuk var bide çok sinirlendim şuanMerhaba kk hatunlari uzun zamandır yoktum direk konuya giriyorum
Esimle tartistik ve esim evi terk edip 20 gun annesinde kaldi.
Bu 20 gun zarfında hiç konusmadik 21.gun cocugum için aradim ama mesgule verdi beni açmadı gece aradim bu arada.
Daha sonra baya bir aradim mesaj attim cevap yok annesini aradim saat gece 02.00
Annesi gelmedi arkadasinda kalacakmis bugun dedi bende ampuller yandi.
Sabah geldi ve çok ickiliydim teli sessize aldim arkadasla oturduk dedi.
Bende hic ses cikarmadan telefonuna baktim internetten otel aratmis sorrum kendisine başka bi arkadas daha varnis ve sarji bitmis esimin telinden aratmis
Neyse tamam dedim ama icim icimi bitirdi.
Daha sonra whatsapp geri mesajlarini yukledim ve o da ne otel esimin teline konum atmis deliye döndüm
Arkadasinin kendi telefonuyla konustugu için otel sahibi yanlislikla eşimekonum
Atmis
Benim numram adamda çıktığı için dedi
Yeminler etti de bilmem ne sizce aldatıldım mi
Bende çok okuyorum. Erkek aramasına gerek yok. Kendisi arayıp, aynı oda müsait mi rez. Yaptıracağım odayı hatırlamıyorum diyebilir Başkasını karıştırmamış olur.Sadece çok polisiye okuyorum.
Biraz düşününce aklıma geldi. Ama başıma gelirse kesinnnnlikle denerim.
Yok canım,direk bu şekilde otel bilgi vermezOtele gidin, şu tarihte kalan kişinin kaydını görcem diyin. Normalde evlimi değilmi diye soruyorlar değil mi?
Bende çok okuyorum. Erkek aramasına gerek yok. Kendisi arayıp, aynı oda müsait mi rez. Yaptıracağım odayı hatırlamıyorum diyebilir Başkasını karıştırmamış olur.
ben 20 gün evi terk etmiş adamı daha eve almazdımMerhaba kk hatunlari uzun zamandır yoktum direk konuya giriyorum
Esimle tartistik ve esim evi terk edip 20 gun annesinde kaldi.
Bu 20 gun zarfında hiç konusmadik 21.gun cocugum için aradim ama mesgule verdi beni açmadı gece aradim bu arada.
Daha sonra baya bir aradim mesaj attim cevap yok annesini aradim saat gece 02.00
Annesi gelmedi arkadasinda kalacakmis bugun dedi bende ampuller yandi.
Sabah geldi ve çok ickiliydim teli sessize aldim arkadasla oturduk dedi.
Bende hic ses cikarmadan telefonuna baktim internetten otel aratmis sorrum kendisine başka bi arkadas daha varnis ve sarji bitmis esimin telinden aratmis
Neyse tamam dedim ama icim icimi bitirdi.
Daha sonra whatsapp geri mesajlarini yukledim ve o da ne otel esimin teline konum atmis deliye döndüm
Arkadasinin kendi telefonuyla konustugu için otel sahibi yanlislikla eşimekonum
Atmis
Benim numram adamda çıktığı için dedi
Yeminler etti de bilmem ne sizce aldatıldım mi
İyi oynarsanız verir.Evet cok mantikli hepsi yarin ilk isim oteli aramak olucak bilgi verirler degil mi
Dediğiniz şahane ama işe karıştıracak erkek ben kendi adıma bulamadım. Eğer hanım efendi buluyorsa zaten sizin fikrinizi uygulasın.Ben resepsiyonist olsam bir kadın aradığında direkt çakardım mevzuyu :) O yüzden hiç oda bilgisi sormadan sadece kayıp eşya olayına girse otel bilgi verir el mahkum.
Rezalet çıkarırım, şikayet ederim falan dese. Ne bileyim canım biz tel ile rezervasyon yaptırınca soruyorlarda aile dimi falan diyeYok canım,direk bu şekilde otel bilgi vermez
Evet cok mantikli hepsi yarin ilk isim oteli aramak olucak bilgi verirler degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?