geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
her yaşanmışlık, bir deneyim
daha kötü şeyler olabilirdi,
o insanlar maddi ve manevi senelerce seni sömürebilirdi
zararın neresinden dönersen kardır
yeter ki 2 gün sonra eşim diye ağlama
güçlü dur bu sefer tamam mı
lütfen kendine zulmetme daha fazla
Allah belasını versin inşallah,elleri kırılsınnhamilelerin duası kabul olur derler,rabbim seni tez zamanda kurtarsın canım,eski huzuruna kavuşursun inşallah,seni bir daha kandırmasına izin verme 1 aylık evlilikte bunu yapan ana oğul ileride neler yapmaz bir de çocuğun olursa offf kurtuluş yokk iyi düşünn ..!!çok sinir oldum yaa
Sevgili kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Bebeğini kaybettiğine de üzüldüm. O cani ruhlu insanlar ufacık sabinin de katili oldular. Sen de lütfen elinden geleni ardına koyma. Sana tüm yapılanları mahkemede anlat delilleri sun. İnşallah sana ve bebeğine bunları yapanları maddi ve manevi olarak zarara uğratırsın.
Darp raporu alman da iyi olmuş. Senden zorla altınlarını gaspettiklerini de anlat hepsini söke söke al inşallah.
onların hic birseyerini istemem benim zoruma giden ben orda iskence tarzında dayak yemisken kadının gulub altınları istemesi oda çok zoruma gitti altınları lazım deil bana
sen doktora darp raporu için gitmedin mi
o zaman demedin mi ben hamileyim bebeğime birşey olmuş mu diye
sanırım düştü de ne demek
Sanırım düştü demiyor konu sahibi, düşük yaptım ama nedeni ne bilmiyorum sanırım uzun yolculuktan kaynaklanan bir nedenle oldu diyor..
sanırım dustu demiyorum bebek darbtan once ben otobusle oraya gıttım beni almaya geldi ya otobus yolculugu yuzunden sanırım dustu nedeni için diyorum sanırım kelimesini
bu durum da ben degil baskası olsa ve bana utandıgını söylese bende senin söyledigin gb söylerdim ancak utanıyor insan
sanırım dustu demiyorum bebek darbtan once ben otobusle oraya gıttım beni almaya geldi ya otobus yolculugu yuzunden sanırım dustu nedeni için diyorum sanırım kelimesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?