- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
sana dedik
adamın anası şizorfren ananesi dayısı şizofren
adamda da vardır dedik
ısrarla koşa koşa gittin o eve
geçmiş olsun
Allah beterinden korusun
gebelik varmıymış?
o durum ne oldu?
sana dedik
adamın anası şizorfren ananesi dayısı şizofren
adamda da vardır dedik
ısrarla koşa koşa gittin o eve
geçmiş olsun
Allah beterinden korusun
annem babam ailem var gercek ailem
canım benim senin anne babana demiyorum tabiki de.ama insan olan gelini o vaziyette görse müdahale eder ya.bursa da bir amca vardı.oğlunu vurmuştu.neden biliyor musun.her gün gelinini dövüyor diye.oğlunu vursun demem ama müdahale etmiyorlarsa hak etmemişler demek ki.
gebelik varmıymış?
o durum ne oldu?
çok geçmiş olsun, yazdıklarınızı okurken içim daraldı,
en kısa zamanda boşanma davanızı açın,
eminim hak ettiği cezayı alacaktır.
Bu arada başvurup kendinize bir koruma isteyin, ne yapacağı belli olmaz bu canilerin.
amin aslında seni bekliyordum neden bilmiyorum ama seni görünce alıcagımı biliyordum galiba önceki konuda sana kızdıgım simdi de haklı cıktıın ıcın
koruma degılde bana yaklasamayacagına dair bir kagıt vermislerdi oncede simdi de gecerliymis
bana neden kızmıştın?
ben uykumdan feragat edip kendimi parçaladım sana bişeyler anlatmak için..
ne demek gebelik ne oldu bilmiyorum??
adet oldun mu?
cnm sen polis koruması talep et, sana yaklaşırsa o kağıt seni koruyamaz ne yazıkki.
düsük yabtım neden yabtım bilmiyorum yolculuktan sanırım demek istedim bilmiyorum dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmıs sen doruları sölemistin ogün sanki olacakları göruyor gb gerci herkes söylemisti ben duymak istemedim böle olacagını dusunmek istemedim
babamı bi takım seylerden vazgecırmek için gercekten ikna etmem cok zor oldu bide abim var daha 1o aylık kızı var nasıl kıyarım ben onlara ceza alıcaKSA ben ailemi öne süremem kendim yabarım ama aileme zarar gelmesine izin vermem hele ki benim yüzümden
yuh ohaa bırsss hatta yaaa.....bunlara insan denmez hayvan da diyemiyorum hayvanlara hakaret....
güzelim dik duruşunu bozma lütfen sakın ama sakın acıma olur da sızlanırlarsa kanma kimseye...darp raporu fln mutlaka almışsındır tek celsede hallederler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?