hem askerde hem görevde nasıl oluyor? şafak panosu yapmışsınız.
sıkıntılarınıza gelince, diyelim ki eşiniz çocuk sahibi olamaz. bu sebepten bırakacak mısınız? tam tersi olsaydı, sizin çocuk sahibi olmak için bir probleminiz olsaydı, eşinizin sizi bırakmasını normal bulur muydunuz?
aralar iyidir üstelik, çabuk tüketmezsiniz, özlem olur, sevgili kıvamında evlilik işte...
olan olmuş artık canım ne desek boş.eşinle anlaşabiliyorsan içini ısıtmaya çalış.
olumsuz şeyler düşünme belkide olur çocuğunuz.sonuçta evlilik işi ne kadar secim densede kaderdir.Allah yazmış ki olmuş.
bol bol dua et inşallah Allah huzura kavuşturur.eşine de buraya yazdıklarını anlat kendini sevdirmek için biraz uğraşsın tekrar güvenini kazansın.Allah bütün yuvalara huzur versin sağlık versin .
neden evlendim herseyden alınmıs ev esya gelinlik düğün salonu herşey hazırdı. bende onun esyalarını yerleştiriken çalışma odasında raporu buldum.ama su an ondan ziyade yanlızlık çok koyuyor.
Burada ama bastan soylenmeyen bir hastalik var, bastan kisir olma ihtimali oldugunu bildigim bir kisi ile neden evleneyim? Benim bir tanidigimin basna daha geldi, adam iktidarsiz ama evlenmis. Bastan soylemis olsaydi bu evlilik zaten gerceklesmezdi. Canim valla zor bir durum, kocan basini yakmis eger cidden kisirsa. Cogu insanin hayalidir kendi cocugunun olmasi neticede.
neden evlendim herseyden alınmıs ev esya gelinlik düğün salonu herşey hazırdı. bende onun esyalarını yerleştiriken çalışma odasında raporu buldum.ama su an ondan ziyade yanlızlık çok koyuyor.
aynı evde pek yasamadımız için 10 aydır evliyiz ve 4 ay beraber kalabildik bilemiyorum nasıl ama uzaktan iyiyiz.sadece benim hayatımı karartmaya ne hakkı vardı die düşünmüyor değilim
iyi geceler herkese.hemen hikayemi anlatmak istiyorum.eşimle evlenirken ilk günden nikah masasına kadar bir türlü emin olmadan evlendim. öncelikle mesleğinin genel sartlarını anlatmadı ve nişandan sonra öğrendim uzun süreli görevlerinin olduğunu ve bu süreçte yanlız kalacağımı ve öylede oldu. şuan yapayanlızımkendisi yurtdışında görevli
ikinci bir şokta düğünden 5 gün önce öğrendim oda eşimin varikosel diye bir hastalık olduğunu. internetten araştırdım ve bunun kısır riski taşıdığını şoklar içinde öğrendim. ama kabul ettim. çoğu erkekte oluyormuş zaten.suan bebek düşünmüyoruz daha doğrusu hiç denemedik. ama olmassa die çok korkuyorum.bu sebeplerden dolayı eşime karşı bir aşk hisstmiyorum ve çok kızgınım. zamanla geçer diye düşündüm ne yazıkkı geçmedi. şimdi öyle i çıkmazdayım ki napcamı bilmiyorum(
Hazır gelinlik,eşya var diye evlenince nasıl bir gelecek bekliyordunuz ki?
siz evlenmeyebilirsiniz, evlenme amacınız sadece üremekse, evet evlenmezsiniz belki. ben eşimle evlendiğim zaman o da ben de şeker hastalığı var sanıyorduk (şeker hastası bir erkeğin çocuk sahibi olma ihtimali düşüktür) buna rağmen tereddütsüz evlendim. amacım sevdiğim adamla olmak, onunla yaşamak ve yaş almak çünkü. şeker hastası olmadığını da çok sonra öğrendik.
o zaman hasta olan insanlar evlenmesin, olur mu böyle bir şey. lütfen bilinçli yorum yazalım. burada kim bilir kaç tane kadın vardır o ya da bu sebeple çocuk sahibi olamayan, ya da eşleri öyledir. 2. sınıf insan muamelesi yapmayalım.
aynı evde pek yasamadımız için 10 aydır evliyiz ve 4 ay beraber kalabildik bilemiyorum nasıl ama uzaktan iyiyiz.sadece benim hayatımı karartmaya ne hakkı vardı die düşünmüyor değilim
atadavetiyeler basılmıştı herkes düğün telaşında bende kimseye anlatamadan evlendim öyle zor bir durum ki napcamı bilemedim mutsuz olucamı bile bile evlendim.geri dönemdim o süre de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?