- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
herkes nişanlıyken araştırsaydın öğrenirdin demiş kimseye zaten biliyordum dememişsin.herneyse Allah yardımcın olsun.
Insanlar hastaligi olan biriyle evlenmek istemiyor olabilir. Herkesin kendi secimi karari ve hayati. Yargilamak kimseye dusmez. Herkesin hayattan ve evlilikten beklentileri farklidir. Ama hastaligi oldugu halde esine anlatmayan bri nevi kendini kakalayan bir insani elbette kimse kabullenmek istemez. Boyle yalanla baskasinin basini yakan bir adami kim sevebilir? Kon sahibide kizginim ask hissetmiyorum diyor. Kim olsa kizar. Konu hastaligindan cok yalan soylemesi durust olmamasi. Durust olsa bu konular gundeme gelmezdi zaten. Herkesin secim yapma hakki vardir. Birseyi saklayarak ve yalan soyleyerek karsidaki kisinin secme hakkini elinden aliyorsunuz , bundan otesi var mi? Belki konu sahibi bilse gene evlenecek sorunlara gogus gerecekti belkide yapamayip evlenmeyecekti. Sonucta hic bir secme hakki verilmemis.
Bende bazi hastalliklari olan insanlarla kesinlikle evlenmem,kimse alinmasin oyun karakteri degiliz olunce , yaninca bir hak daha verilmiyor bize. Sadece 1 kez yasam hakkimiz var onuda istedigimiz gibi kullanmak hakkimiz. Ben sahsen cok kisa omru kalmis biriyle, aids, hepatit,herpes ve iktidarsizlik hastaliklari tasiyan insanlarla evlenmezdim. Ha kisirlik bir nevi eger cok seviyorsam evlat edinirim veya tedavisi varsa arastirrim .Eger deli gibi sevmiyorsam ona da katlanmam acikcasi.
Kimsenin kimseye veryansin etmeye gerek yok. Saglik onemli birsey ve dogada bile hayvanlar partnerini secerken en saglikliksina yoneliyor. Bu icgudusel bir davranis.Gayette normal
missplayful arkadaşım duygularıma okadar güzel tercüman olmuşki keşke bende zamanında onun gibi düşünebilseymişim. düşünsenize evliliğinizin en güzel yılları gidiyor yanlız.bunu sindiremiyorum. ama boşanmak bir çare olur mu sizce bilemiyorum
Sen calisiyor musun sekerim?
Calismiyorsan o nereye gidiyorsa sen de pesine takilabilirsin bence. Hem yurtdisi macera olur, hangi ulkelere gidiyor ? (Suriye, Irak vs gitmedigini varsayarak yazdim ) Gunduzleri oralarin tadini cikarirsin, aksamlari kocanla olursun.
Bu arada kandirmasi gercekten cok kotu olmus.....yani bence onemli olan hastaliginin ne oldugu degil, bunu gizlemis olmasi. Ben olsam bu adama bir daha guvenemezdim , ama yine de hayat da karar da senin. Ben olsam evlilik kararimi sorgulardim.
Peki evliliğini yürütmek istiyor musun?
sizden saklaması doğru değil ama evlenmeden 5 gün önce söylemiş kısır diye bıraksaydınız ozaman ne saçma yaabu bi kadının başına gelseydi o adamı yerden yere vururduk
benim hatam bu, karşımdakini hep kendi seviyemde zannediyorum, ondan sonra tutup böyle garip cevap yazıyor.
siz insanlara "mal" gözüyle bakmaya devam edin, kusur var/yok şeklinde, ben de insan gözüyle bakmaya devam edeyim. tartışmayalım, herkes kendi dünyasında yaşasın
canım şimdi sen nişanlısındüşünsene evin tutulmuş cay bardağına kadar ince ince seçip düzmüşün herseyi peri masallı gibi bir düğün planlamışın son dakka gölü zaten ozaman nikah vardı aramızda. bilmiyorum ben ağladım öğrenince oda geldi sarıldı inan bana düzelcek fialna dedi bende kopamadım evimizdeydik ogün..ama suan hiç gideyim bi bakıtıyım demedi.
bilmiyorum. bu zor bi hayat karsındaki insana aşık değilsin aksine öfkelisin ama uzakta olduğu için yansıtmakta istemiyorum. moralini yüksek tutacak espirili şeylerden bahsediyorum ona üzüldüğümü bunaldığımı evde korktumu hiç belli etmem. her sey yolunda imajı veririm.halbuki çoğu yaşıyorum bunları yansıtmıyorum ona. peki o adam değer mi buna bilmiyorum
Bence siz bilincli yorum yazin. Bir hafta sonra olecek olan bir kisi ile evlenir misiniz? Ben evlenmem, cogu kisinin de evlenecegini sanmam. Evlenmek sadece ask cinsellik icin yapilmiyor, elbette ki cocuklar bunun bir parcasi. Amac UREMEK degil COCUK SEVGISINI TATMAK.
Madem boyle bir hastaligi var tabiki soyleyecek ona gore de bu kisi evlenir ya da evlenmez
Bunu 2. sinif insan muamelesi yapmakla ne alaka? Herkesin evlilikten beklentisi farklidir. Kimi cocuk ister kimi esiyle bir arada olmak. Sizin icin cocuk vs ikinci planda diye herkes icin olmak zorunda degil. Ayrica yok bilincli yorum yazalim vs. hani dinime kufreden musluman olsa diyecegim :)
umarım bu dedikleriniz başınıza gelmez bir gün. çok sevdiğiniz bir adam karşınıza çıkıp "hayvanlar bile sağlıklı partner arıyor, kusura bakma, senin gibi çürük biriyle ömrümü geçiremem." derse ne hissedersiniz acaba? bir hayvan kadar bile olamadım diye üzülür müsünüz ki? hitleri hatırlattı söylemleriniz bana. büyük konuşmamak lazım. hayat ne gösterir bilinmez.
konu sahibi arkadaşım rabbim gönlüne ferahlık versin. inşallah kısa zamanda iyi hissedersin kendini.
benim genç kızlığımda mahallemizde bir abi vardı.bir de sevgilisi.birbirlerini çok seviyorlardı.abinin kanser olduğu anlaşıldı ve sevgilisinden uzaklaşmak istedi.sevgilisi asla bırakmadı.umutsuz olduğu halde evlendi.çocukları oldu ve kısa süre sonra abi öldü.eşi evladına babasının yadigarı diye daha çok sarıldı.yani gerçekten sevenler ne olursa olsun evleniyor
Bence siz bilincli yorum yazin. Bir hafta sonra olecek olan bir kisi ile evlenir misiniz? Ben evlenmem, cogu kisinin de evlenecegini sanmam. Evlenmek sadece ask cinsellik icin yapilmiyor, elbette ki cocuklar bunun bir parcasi. Amac UREMEK degil COCUK SEVGISINI TATMAK.
Madem boyle bir hastaligi var tabiki soyleyecek ona gore de bu kisi evlenir ya da evlenmez
Bunu 2. sinif insan muamelesi yapmakla ne alaka? Herkesin evlilikten beklentisi farklidir. Kimi cocuk ister kimi esiyle bir arada olmak. Sizin icin cocuk vs ikinci planda diye herkes icin olmak zorunda degil. Ayrica yok bilincli yorum yazalim vs. hani dinime kufreden musluman olsa diyecegim :)
aşk çok zor bulunan birşey; 1 saat sonra ölüceğini bilsem genede evlenirim aşkımla bu nasıl bir düşüncedir insan sevdiğinin ölceğini bilse koşarak kaçar yani çok ilginç geldi bana
Ben evlenmem, evlenecek kisiye de mutluluklar. Bir aile kuracaksiniz. Hele ki ondan cocuk yapmak sonra da ydigar diye sarilip aglamak cok daha ilginc bana gore. Neden cocugu bile bile anasiz babasiz birakir ki bir insan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?