mesleğini çok seviyor. iş değiştiremez1 gün değil 5 gün değil aylarca evli ama bekar hayatı sürmek gerçekten dayanılmaz bişeymiş.bu arada çocuk konusu neyse de yalnız kalmak gerçekten çok zor. benim eşim askere gitti 5 ay dünyam karardı. o konuda allah yardımcın olsun. nişanlıyken işini keşke iyice araştırsaydın. nişanlılık dönemi zaten tanıma dönemidir. işini değiştirme gibi bir durumu olsa aslında ikiniz de rahatlarsınız.
Bence siz bilincli yorum yazin. Bir hafta sonra olecek olan bir kisi ile evlenir misiniz? Ben evlenmem, cogu kisinin de evlenecegini sanmam. Evlenmek sadece ask cinsellik icin yapilmiyor, elbette ki cocuklar bunun bir parcasi. Amac UREMEK degil COCUK SEVGISINI TATMAK.
Madem boyle bir hastaligi var tabiki soyleyecek ona gore de bu kisi evlenir ya da evlenmez
Bunu 2. sinif insan muamelesi yapmakla ne alaka? Herkesin evlilikten beklentisi farklidir. Kimi cocuk ister kimi esiyle bir arada olmak. Sizin icin cocuk vs ikinci planda diye herkes icin olmak zorunda degil. Ayrica yok bilincli yorum yazalim vs. hani dinime kufreden musluman olsa diyecegim :)
Ama subaylarin zaten sik sik yurtdisina gittikleri farkli yerlerde gorevlendirildikleri bilinir, normalde de 2 senede bir ikamet degistirir onlar. Zor bir meslek
ben de evlenmeden önce pkolu olduğumu biliyordum. çok zor hamile kalma durumum var. ama evliliğimize engel olan bir durum olmadı. biz birbirimizi sevdik, bebek işi de nasiptir. siz kısır olabilirdiniz. eşinizi sevmiyor gibisiniz. sadece evlenmiş olmak için evlendiyseniz sorun yaşamanız çok normaldir.
ben öğrenseydim eşimde böyle bir hastalık olduğunu -ki olabilir de- sımsıkı sarılırdım ona. yani siz eşinize karşı bir aşk hissetmediğiniz için her şeyi size batıyor. bu durumdan dolayı aşk hissetmiyor değilsiniz durum tam tersi.
bir de emin olmadan ne diye evlendiniz onu da anlamadım. çocuk oyuncağı mı bu?
bu arada çocuk konusu neyse de yalnız kalmak gerçekten çok zor. benim eşim askere gitti 5 ay dünyam karardı. o konuda allah yardımcın olsun. nişanlıyken işini keşke iyice araştırsaydın. nişanlılık dönemi zaten tanıma dönemidir. işini değiştirme gibi bir durumu olsa aslında ikiniz de rahatlarsınız.
Bence siz bilincli yorum yazin. Bir hafta sonra olecek olan bir kisi ile evlenir misiniz? Ben evlenmem, cogu kisinin de evlenecegini sanmam. Evlenmek sadece ask cinsellik icin yapilmiyor, elbette ki cocuklar bunun bir parcasi. Amac UREMEK degil COCUK SEVGISINI TATMAK.
Madem boyle bir hastaligi var tabiki soyleyecek ona gore de bu kisi evlenir ya da evlenmez
Bunu 2. sinif insan muamelesi yapmakla ne alaka? Herkesin evlilikten beklentisi farklidir. Kimi cocuk ister kimi esiyle bir arada olmak. Sizin icin cocuk vs ikinci planda diye herkes icin olmak zorunda degil. Ayrica yok bilincli yorum yazalim vs. hani dinime kufreden musluman olsa diyecegim :)
Neden işini değiştirsin ki?
Konu sahibi de hatalı. Nişanlılık evresi tanıma evresi değil midir? Neden sormamış, neden sorgulamamış? Hadi diyelim o dönem nişanlısı (şimdiki şartlarda eşi) anlatmadı, neden kendisi bu mesleği araştırmadı? Sırf eşin üzerine yüklenmek ne kadar mantıklı?
Aslında evlenmek için evlenmedim. çok defa ayrılmaya çalıştım ama eşimin çabalarıyla tekrar bir araya geldik. bi güzel söze kanabilcek kadar bilinçsizmişim demekki.olgunlaşmadan evlenmeyin sakın
gerçek sevgiyi yaşamamış olabilirsiniz. benim sevdiğim adam bir hafta değil 3 günlük ömre sahip olsa hiç düşünmeden evlenirdim. bir de arkadaşın bahsettiği hastalık umutsuz bir vaka değil. ameliyatla düzeliyor. hatta bazen mucizevi bir şekilde ameliyata bile gerek kalmayanlar olabiliyor.
insanların evlilikten beklentileri de kendilerini gerçekleştirme seviyelerine göre değişir. kimisi başımı sokacak yuva olsun herkes evleniyor diye evlenir. kimi çocuk sahibi olmak için adamı damızlık gibi kullanır. kimi gerçekten sever, kimisi de sevgisini, saygısını, bilgisini, düşüncelerini, hayata olan bakışını paylaşabilecek bir dost bir sevgili ile hayatını birleştirmek için evlenir.
evliyken ayrı yaşamak çok zor olduğu için olabilir mi acaba? ben atandığım halde öğretmenliğe gitmedim çok da severek yaptığım halde. çünkü ayrı yaşamak istemiyorduk. o yüzden yaşadığım şehirde bakanlıkta başka bir kadroya geçtim. evlilikler bazen fedakarlık ister. hele ki işin ucunda yalnız yaşamak varsa. bunu ancak evli olup yalnız yaşayan anlar. tabi kocasına bağlıysa...
ben 25 eşim 30 yasında.ama bahsettiğim olgunluk yaşla alakalı değil bence. ben geç olgunlastım ve düşünemden uçurumdan aladım hep iyi bakmaya çalıstım. adam seni seviyor değer veriyor. o olmazda başkası olur farklı bir derdi olur die düşündüm. ama yanılmışım keşke emin olmadan o imzayı atmasaymışım
Cwvap sorunun içinde gizli zaten. Eşinin mesleki şartlarını öğrenecek, anlatmıyorsa kendi araştıracak,ihtimalleri değerlendirecek, evlenecek veya evlenmeyecekti. O yüzden hatalı olduğunu düşünüyorum.
Benim ailemde de askerler var, dolayısıyla durumu az çok biliyorum. Asker veya polis eşi olmak zordur.Aman eşim subay ne güzel lay lay mantığında evlenilmemeli. Çok saygın ve çok değerli bir meslek. Ama zorlukları da bunlar işte. (Eşin yalnız kalması-maalesef- sürekli tayinler, çocukların sık okul değiştirmeleri vs. vs.)
Subayların sınıflarına göre tayinleri de az veya çok olur bu arada.
Arkdaşlar bence hepsi bir bütün birbirini tamamlar. bişeyin eksikliğini okadar yasar ve sorun hala getirirsiniz.mesleğini neden araştırmadın diyenler var araştırdım. ve nişandan sonra öğrendim. ama en azından ev esya taşımıcaz oda gider gider gelir birbirimizden sıkılmayız hiç die düşündüm. ama suan sartlar değişti yanlız evli bir kadın olmak çok kötü ve çok zormuş. haftasonu gelsin istemiyorum. hastalğa bende çok takılmıyorum verende Allah alanda Allah. ama bu caresizlik beni deirttecek
Cwvap sorunun içinde gizli zaten. Eşinin mesleki şartlarını öğrenecek, anlatmıyorsa kendi araştıracak,ihtimalleri değerlendirecek, evlenecek veya evlenmeyecekti. O yüzden hatalı olduğunu düşünüyorum.
Benim ailemde de askerler var, dolayısıyla durumu az çok biliyorum. Asker veya polis eşi olmak zordur.Aman eşim subay ne güzel lay lay mantığında evlenilmemeli. Çok saygın ve çok değerli bir meslek. Ama zorlukları da bunlar işte.
Subayların sınıflarına göre tayinleri de az veya çok olur bu arada.
canım biz tayinci değiliz ev ve eş götürelemiyor sadece kendisi gidiyor en az 6 ay yok o şekilde nişanlıyken biraz daha toz pembeymiş.ozamanlar beklerim ne olcakki diyordum şimdi günlerim zehir oluyor. herkes eşinin yanında ben yanlızım
ciddi anlamda mutsuzsan, yol yakınken neden dönmeyi düşünmüyorsun?
arkadaşım burada çelişki var.hem sakladı kandırdı diyorsun hem*beklerim nolcakki diyordum şimdi günlerim zehir oluyor* diyosun
nişandan sonra söyledi.bende yüzüğü atamadım..dikkatli okursanız çelişki değil bağlantı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?