Eşim tarafından önemsemiyorum

Eşim birinin korumalığını yapıyor, mesela bugün avmye gitmişler AVM'de olduğu saatler içinde aradım meşgule attı mesaj attım geri dönmedi, beni önemsemedigini düşünüyorum , bı mesaj atmak zor olmamalı, sorduğumda da müsait değildim çalışıyorum diyo. Her defasında gün içinde aramiyim diyip danayanamayip arıyorum. Ne yapayim ben bu adama hanimlar
Eşimin işi gereği telefon kullanmıyor gün içinde. Akşam işten çıkınca lazım birşey var mı diye arar o kadar. Yani konuşmadan da olabiliyor

🤦🏼
İşten kovsun bence işvereni eşinizi.
Zira sizden sağlam güvenlik zafiyeti olur 👍

Çalışma saatinde elinin boşluğundan arayan ve mesaj atan eş mi ? Rabbim esirgesin inşAllah. 😶

kendinden biktirma birak o özlesin ararsada o arasin seni zirt birt niye aranirki koca

Eşim birinin korumalığını yapıyor, mesela bugün avmye gitmişler AVM'de olduğu saatler içinde aradım meşgule attı mesaj attım geri dönmedi, beni önemsemedigini düşünüyorum , bı mesaj atmak zor olmamalı, sorduğumda da müsait değildim çalışıyorum diyo. Her defasında gün içinde aramiyim diyip danayanamayip arıyorum. Ne yapayim ben bu adama hanimlar
Adamı rahat bırakın çalışsın, sorun sizde bence ...

Eşiniz yemek molası veriyordur
Ve tuvalete de gidiyordur 😀o sırada dönüş yapabilir aslında
Demek ki dönüş yapmak istemiyor.

Kim bu david budd mu

Back
X