Esim tarafindan surekli evden kovuluyorum..

şımarık salagın teki boşan derim

burada yapılan yorumlarla gaza gelip yanlış adımlar ve kararlar alma sonuçta eşini standartları ve yaşam tarzını sen biliyor ve yaşıyorsun sakın gaza gelip kavga çıkarma SAKİN VE SABIRLI OL YORUMLARI TAVSİYE OLARAK kabul edip uygun olanlarını hayatına uygula herkes kendi bakış açısına ve şartlarına göre yorum yapıyor bdv daki yorumlardan gaza gelip çok tartışma çıkarmışlığım ve haklıyken haksız duruma düşmüşlüğüm var

Son düzenleme:
Yine bir "eşimle çok anlaşamazdık kavga ederdik ...ama 3 aylık bebeğim var" konusu daha.Ne denir bilemedim.

çalışıyorsan devam aynı şekilde. seni evden kovunca polise gidip zabıt tuttur... ve bu zabıtları tekrar et yani elinde birkaç tane olsun

Esin bana psikopat gibi geldi canim. Normal davranislar degil bunlar. Ailenle paylas destek al bir an once.

benim bir arkadaşım oda senin gibi. kocası bunu adam yerine koymazdı ama arkadaşımda hala yuvam yıkılmasın eşimi çok seviyorum derdindeydi. arkadaşım böyle gurursuz oldukça ona hiç acımıyorum ona herşey müstehak diyorum

Hata ustune hata yapmissiniz.
O insan ugruna sizin için değerli olan ne varsa vaz geçmişiniz,başta egitiminizden.
Peki değermiydi!!
Koca bi hayır.
Bu hataları yaparken çocuk yastaymissiniz bisey diyemem ama şuan kızarık size.
Sizi başkasının yanında assaglamasina nasıl musade edersiniz!
Başkasının yanında öyle bi haddini bildirirm ki bidaha cesaret edemez.
Kendinizi ezdirmeyin bu kadar ya.
Bidaha annenin evine git derse kapıyı goster ona.
Madem bu kadar cekiyorsun,cekme.
Ailenle konuş olmayacağıni şöyle ve eğitimine devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…