eşim tatilde

Ben istemedikçe eşim kimse ile tatile gidemez ...
Ama ben ailemle vakit geçireceksem eşim de benimle ailemin yanında tatil yapmak zorunda değil...
O gitsin kardeşi ile bende ailemle kalırım bunda sorun yok bence
...

aynen katılıyorum saa.Ben ailemin yanındayım diye oda zaten topu topu 10-15 günlük tatilinin tümünü orda geçirmek zorunda değil.

sız aılenızın yanında olcanız ıcın tek gıtmesınden daha ıyıdır esınızın tatıle bence..
ve gıttı kısı kardesı sonucda ..

Benim BaBam kanser hastasıyken o kardeşiyle tatil derdine düştüyse güle güle, iyi eğlenceler derim yani.. Bu resmen Bencillik.. aynı şeyi Biz yapsak rezil rüsva ederler valla.. onun anası BaBası hasta olacak Biz kardeşimizle tatile gidecez ? ondan önce Benim kendi ailem rezil eder Beni.. Böyle zor Bi dönemde senin yanında olması lazım.. ailene karşı da seni onurlandırması lazım.. sen tek başına gideceksin ailene, e kızım damat nerde ? kardeşiyle akdeniz turunda annecim ? :delphin:

eşine katılmıyorum ve aynı şeyi eşim bana yapsaydı ben çok kırılır ve inanılmaz soğurdum ondan. Onun ailesinden biri hastayken sende gezip tozmana bak o zaman.Bu hak sadece ona ait değilki.
Bencillik.Bence eşin sakinleşince açıkaçık ve güzel bi şekilde tekrar konuşmayı dene,bi orta yol bulun

Benim BaBam kanser hastasıyken o kardeşiyle tatil derdine düştüyse güle güle, iyi eğlenceler derim yani.. Bu resmen Bencillik.. aynı şeyi Biz yapsak rezil rüsva ederler valla.. onun anası BaBası hasta olacak Biz kardeşimizle tatile gidecez ? ondan önce Benim kendi ailem rezil eder Beni.. Böyle zor Bi dönemde senin yanında olması lazım.. ailene karşı da seni onurlandırması lazım.. sen tek başına gideceksin ailene, e kızım damat nerde ? kardeşiyle akdeniz turunda annecim ? :delphin:

aynen öyle acaba tersi olsan kayınvaliden yada kayınbaban hasta olsada sen tatile-gezmeye-kendi ailenin yanına vs. gidecek olsan tepkisi ne olurdu? Çok ayıp yaptığı. Hasta olan sadece senin baban değil onunda baba dediği kayınpederi. Ne demek onu ziyaret dururken Antalya seneye yerinde yokmuş kaçıyormuş gibi tatile gitmek

bu yorumun üstüne söylenecek söz bulamıyorumvereliniortak
benim babam ağır hastayken eşimin böyle bir teklifte bulunması bile beni sinir eder.benim yanımda bana destek olması gerekirken tatil düşünücek haa:bbo:
ne insanlar var yaaaaklinialirimsmile

benim eşimin annesi yalnız babası ölmüş çok küçükken o da her yaz annesini tatile çıkarmak ister anneside ablası olmadan asla gitmez yani görümcem bunlar anne ve 2 çocuğu birde görümcemin çocuğu her yıl tatile çıktılar şimdiye kadar kayınvalidem temmuz girince başlar ne zaman gitcez sanki bütün kış çalıştı yoruldu tatili haketti eşim hep benimde gelmemi ister ben kendim istemem çünkü bir tatil boyunca onların mızmızlığını çekmek istemem eşimi hizmetçi ederler kendilerine git çocuğun bezini getir git ablanı kolla havuzda denizde sinir olarak geçireceğime hiç gitmiyorum

bunca yıldır tatile gitmemişte şimdi mi gelmiş akıllarına....ben 1 yıllık evliyim,aşağıda biraz daha açıkladım...bu adama nasıl davranmalıyım,çok huysuz,inat, sinirli...

Mevzu kardeşle tatile çıkmaktan öte;
bu tatilin zamanı.
Sizin bu sıkıntılı döneminizde beraber babanızı görmeyi daha sonra birlikte zaman geçirmeyi teklif etmeyecekse evlenmek niye?
Evli olduğunu kadına hissettirme becerisi yüklenmeli bunlara.

Bu yoruma aynen katiliyorum..Oyle kocaya da yaziklar olsun diyorum baska da birsey demiyorum..

sen durmusken neden kardesiyle gidiyo ki??
madem kardesiyle gidecek sende git.
kayinvaliden iyice sacmalamis yanii.

baban kanserse ve yılda çok az görme imkanın varsa , sende bu fırsatı iyi değerlendir tatlım....babanla ailenle geçir tatilini..belki seneye bı fırsatın bu imkanın olmayabilir..dünyanın binbir türlü hali var..zamanını babanla geçir..

eşininde yanında olması gerekir tatilin sırası değil zamanı değil aslında , çünkü böyle bir zamanda senin yanında olmayacakta nezaman olacak..eşin ister gelsin ister gelmesin..aynende böyle söyle ona..

ama illede gidecem diyorsa peki gidebilirsin ama bunu unutma elbet bir gün banada sıra gelir de..

ve ailenle geçir güzelim tatilini....

esiniz sizinle beraber ailenizin yaninda yillik tatilini gecirmek istemeyebilir

siz istermisiniz kaynananizla beraber tatilinizi gecirmek

ama sonucta ortada hemde kan kanseri olan bir baba var (Ne denir bu durumda bilemiyorum gecmis olsun)

esinizin yaptigi büyük saygisizlik ama siz bence sevinmelisiniz ailenizin yanina sizi birakabiliyor

bir derdim varda ´´dogumuma az bi zaman kaldi gitmelimiyim kalmalimiyim´´ konusunu okursan esine dua bile edersin bence

bosver hem tatil senin neyine baban hastayken ,ben birak bi hafta tatili esimle gecirip kalan zamanida ailemle düsünmezdim bile

direkttt olarak ailemle gecirmeye yeglerdim sonuca senede cok fazla göremiyormussunuz

kızlar... artık eşim bu konuyu açmıyor. bana o konuyu açmayalım yine tartışırız diyor. yani kendi görüşüne devamm ediyor ama beni kırmamak için de gitmiyor. onun yerine kızkardeşiyle Amerikaya gitmeye karar vermişler. ne güzel değil mi? kızın araştırma ödevi varmış, Amerikaya gitmesi gerekiyormuş, bir abi olarak kardeşini Amerikaya götürmeliymiş.onun sorumluluğuymuş bu. ben onlar gittiğinde onların memleketinde çalışıyor olacağım,evde yalnız başıma..bilmiyorum doğru mu bu yanlış mı?ama yurtdışı benden daha önemli galiba. bilemiyorum, anlayamıyorum. ne yapmalıyım?gidersem ömür boyu kırgınlığın olur mu diye sordu? aslında ona hep kırgınım, evliliğimin 1. senesi ve başından beri kırgınım. Ailemi bırakıp onun memleketine geldim, tanıdığım kimse yok, zaten nefret ediyorum burdan ve o beni hep akşamları yalnız bırakıp arkadaşlarına gitti, haftasonları ya ailesine ya da ailesi bize. ben ailesine gitmesem bile oı gider gece yarılarında gelir. 1 saat kardşiyle telefonda konuşur.annesiyle hergün görüşür, beni asla aramaz konuşmaz, radyasyon yayıyormuş telefon ondan ama başkasına gelince.... Allah bir an önce kurtarsın beni...çok mutsuzum...acaba ben mi abartıyorum.bazen ondan nefret ediyorum,aşırı yalnız hissediyorum kendimi...

bunca yıldır tatile gitmemişte şimdi mi gelmiş akıllarına....ben 1 yıllık evliyim,aşağıda biraz daha açıkladım...bu adama nasıl davranmalıyım,çok huysuz,inat, sinirli...

Bence tatilin yarisini babanla yarisinida esinle gecirme, tatilin TAMAMINI babanla gecir.
Eger esin huysuz biriyse, hic kendisiyle tartismaya girme daha fazla.
Tepkini vermissin, bu cok iyi, simdi geri cek kendini.

Sen zaten baban hasta yatarken, tatilden birsey anlamazsin, yani sirf esini yalniz birakmamak icin gitmemelisin. Bence babanin durumu bundan daha önemli.
Esinde gelmiyorsa gelmesin, bugün sana yarin ona. Onunda anne babasi var.
Yol ver gitsin tatile. Sakin bir sekilde beni bu halde yalniz birakabiliyorsan o senin insanligina kalmis de ve konuyu kapat.
Icinde az merhameti varsa gitmez zaten. Gidersede iyi tatiller.

kızlar... artık eşim bu konuyu açmıyor. bana o konuyu açmayalım yine tartışırız diyor. yani kendi görüşüne devamm ediyor ama beni kırmamak için de gitmiyor. onun yerine kızkardeşiyle Amerikaya gitmeye karar vermişler. ne güzel değil mi? kızın araştırma ödevi varmış, Amerikaya gitmesi gerekiyormuş, bir abi olarak kardeşini Amerikaya götürmeliymiş.onun sorumluluğuymuş bu. ben onlar gittiğinde onların memleketinde çalışıyor olacağım,evde yalnız başıma..bilmiyorum doğru mu bu yanlış mı?ama yurtdışı benden daha önemli galiba. bilemiyorum, anlayamıyorum. ne yapmalıyım?gidersem ömür boyu kırgınlığın olur mu diye sordu? aslında ona hep kırgınım, evliliğimin 1. senesi ve başından beri kırgınım. Ailemi bırakıp onun memleketine geldim, tanıdığım kimse yok, zaten nefret ediyorum burdan ve o beni hep akşamları yalnız bırakıp arkadaşlarına gitti, haftasonları ya ailesine ya da ailesi bize. ben ailesine gitmesem bile oı gider gece yarılarında gelir. 1 saat kardşiyle telefonda konuşur.annesiyle hergün görüşür, beni asla aramaz konuşmaz, radyasyon yayıyormuş telefon ondan ama başkasına gelince.... Allah bir an önce kurtarsın beni...çok mutsuzum...acaba ben mi abartıyorum.bazen ondan nefret ediyorum,aşırı yalnız hissediyorum kendimi...

Tatlim bence amerikaya felan gitmez onlar, hic düsünme sen:)
Tatile gitmiyorda, amerikaya mi gidecek:)
Hem bak, seni kirmamak icin tatili iptal etmis, buda güzel birsey.
Huysuz insanlar, yumusak davranarak tamam hayatim sen istemesen gitmem demezler, öyle dese kendini esinin yaninda degerli hissedeceksin belki ama sonucta gitmemesi bile sana deger verdigini gösterir..
Huysuzlarin davranis bicimleride bu:)
Ailesine gelince, tabiki arayip soracak, telefonda konusacak. Seni telefonla aramama sebebide hergün görüstügünüz icindir. Ayni evin icindesiniz sonucta.
Bu arada kac yillik evlisin?

Tatlim bence amerikaya felan gitmez onlar, hic düsünme sen:)
Tatile gitmiyorda, amerikaya mi gidecek:)
Hem bak, seni kirmamak icin tatili iptal etmis, buda güzel birsey.
Huysuz insanlar, yumusak davranarak tamam hayatim sen istemesen gitmem demezler, öyle dese kendini esinin yaninda degerli hissedeceksin belki ama sonucta gitmemesi bile sana deger verdigini gösterir..
Huysuzlarin davranis bicimleride bu:)
Ailesine gelince, tabiki arayip soracak, telefonda konusacak. Seni telefonla aramama sebebide hergün görüstügünüz icindir. Ayni evin icindesiniz sonucta.
Bu arada kac yillik evlisin?

16aylık evliyim ve evlendiğimden beri benimle sanki hiç ilgilenmiyor.sen beni sevmiyorsun artık hissetmiyorum dediğimde sevmesem evşlenmezdim diyor. evlendiğimden beri ailesine gıcık oluyorum, ilk günler arardı telefona çıkıncaya kadar, sonrada bugün oğluma ne yemeği yaptın diye sorardı. dahai ilk haftamızdı gelin amcanız geldi dedi. evliliğin tadı hiç olmadı. her hafat sürekli onları görmek zorundayız.haftaiçi çalışıyoruz,hafatasonu mutlaka gideriz ya da onlar gelir, farklı bir yere gelin geldim, ama kocamala şöyle hafatasonu birlikte geçi,remedik. biz onlara gittiğimizde eşim beni yalnız bırakır. kayınvalidem kocama sen kardeşinşn yanına bana da sen benimle gel deyip mutfağa çeker. kaç kere ayrılma eşiğinmden döndük. en son kayınvalideme de anlattım, bana sen sabret dedi, oğluna hiç bir uyarıda bulunmadı. hepsinden nefret etmeye başladım. bir gü de ben arayıp gelin buyrun demedim,hiç özlemedim, çünkü arayıp geliyoz di,yorlar,bu arada beni değil eşimi.

kayınvalide problem sizde malesef eşinizde fazlaca ailesine düşkün ailesinden uzak durmalısınız eşin biraz anlayışlı olsa konuşabilseniz keşke bu durumdan rahatsız olduğunuzu başbaşa olmanız gerektiğini her hafta ailesiyle olmamanızı ve sizinde bir aile olduğunuzu anlatsanız anlamaz büyük ihtimalle Allah yardımcınız olsun ama en baştan keşke ipleri sıkı tutup her hafta gitmeyelim deseydiniz ama nerden bilecektiniz tabi durum böyle olacak

valla sevgılımle ailesi tatıle gidicek bende onlarla yarın gidicem benı almadan asla gitmez var bı gariplik bu durumda

Back
X