- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Ya ben aslında sabah erkenden kalkar denize gider diye düşünmüştüm yeni kalktım deyince çok şaşırdım.Allahtan güven sorununuz yok adamın 11 e kadar yatçasından bile işkinlenmişsin
Pipirikli değilimde ben olsam erken kalkar denize giderdim hemen onun yatması tuhafıma geldiFazla takıntı yspmışsınız bence tatil günü adam uyumuş ne olacak yani madem bu kadar pimpiriklisiniz yollamasaydınız keşke
Uyku tatlı geldiyse bana sorsan mesela tatilde de olsam denizden önce uyku tercihim olurdu gerçi ben fena uykucuyumYa ben aslında sabah erkenden kalkar denize gider diye düşünmüştüm yeni kalktım deyince çok şaşırdım.
Ama bugün akşam tekrar döncek hemen denize gitmesi gerekmezmi sonuçta tatile gittiBir sorun goremedim ben, esler birbirlerinden ayri da tatile gidebilir,gittikleri yerde istedikleri kadar da yatabilir ne var ki?
Ya aslında uyumasıda sorun değil bikaçhün kakcak olsa neyse.akşam geri döncek sonuçtaUyku tatlı geldiyse bana sorsan mesela tatilde de olsam denizden önce uyku tercihim olurdu gerçi ben fena uykucuyum
Belki yatasi gelmistir be canim. Niye kafani mesgul ediyorsun ki. O simdi bir kahvalti yapar yarim saat sonra da gider denize. BosverAma bugün akşam tekrar döncek hemen denize gitmesi gerekmezmi sonuçta tatile gitti
Hmm aslında böyle diyince mantıklı geldi merakınYa aslında uyumasıda sorun değil bikaçhün kakcak olsa neyse.akşam geri döncek sonuçta
İnşallah öyledir canım yaBelki yatasi gelmistir be canim. Niye kafani mesgul ediyorsun ki. O simdi bir kahvalti yapar yarim saat sonra da gider denize. Bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?