Eşim tatilde.

Hee bide kızlar söylemeyi unuttum ben babamgildeyim gezmeye geldim.babam eşimin tatile gitceni duyar duymaz hovardalığamı gidiyo yoksa dedi.insan hiç kızına bunu söylermi ya.birazda o kurt düşürdü benim içime.aslında eşim hiç öyle biri değildir.bide bugün komşunun kocasını dedi annem tatile gitmiş diye babam yine oda hovardalığa gitmiştir dedi.bende baba oda derken filan dedim.bide gülerek söylüyo ay sinir oldum valla.

Kaçamak yapıcak olsa heryerde yapar tatile gitmeyi beklemez biraz fazla tepki vermişsin bence

Bir sorun goremedim ben, esler birbirlerinden ayri da tatile gidebilir,gittikleri yerde istedikleri kadar da yatabilir ne var ki?
Yok artık ben asla yollamam güvensizlikmi evet kadınlara güvenmiyorum iki üç kadeh alkol ve tek nefsine hakim olamayan erkekler hayır bensiz tatile asla gidemez

Yok artık ben asla yollamam güvensizlikmi evet kadınlara güvenmiyorum iki üç kadeh alkol ve tek nefsine hakim olamayan erkekler hayır bensiz tatile asla gidemez
Hakli olabilirsiniz mutlaka altinda bir yasanmisliginiz vardir ama kusura bakmayin da bunun icin tatile gitmesine gerek yok ki. Adam isten izin alir gizlice gider de icer de napacaksa yapar da. Hangi kadin buna engel olabilir? 24 saat bekciligini mi yapacaz?

Bu kadar sorun çıkarıp, altına "güven sorunumuz yok" yazmıyor musunuz, çok komik oluyor. Güven sözde olmaz, özde olur derim hep. Yine haklı çıktım. O triplerinizin hepsi adam otele gitti, yattı, kalktı diye yani. Burnundan getirecekseniz göndermeyin tatile yahu. Benim böyle bir karım olsa kapatırım telefonu. Nasıl olsa öyle de kavga edeceğiz, böyle de. Hiç olmazsa tatilde kafamı dinleyeyim derdim.

Bu kadar kontrol az. Kontrol dedigin 5 dk basi olmali.

Ben esim bi yere gittiginde bazen bi kere bile aramiyorum ama bensiz de hic tatile gitmedi.Sen guvenmiyorsun canim.Cok pimpirikli davraniyosun cunku.Demeyin demissin ama dicem.Gitmeseydi.Tatilsizlikten olmezdi

herdakka arasan da her aradıgında acsa da erkek yapacaksa yapar...güven problemimiz yok diyorsun 11 de kalktı diye için içini yiyor...ya gondermeyeceksin ya da dusunmeyeceksn fazla yoksa kafayı yersin...

Adamı gönderiyorsun her dk ne sık boğaz ediyorsun neymiş 11 de kalkmış, ben 2 3 de kalkıyorum gece neler yapıyorum kimbilir

Şükür ki yaşanmışlığım yok ama önümde kk dahil örnek çok malesef

Tatile yalniz gönderdiginiz icin kendinizi kötü hissederek böyle demissiniz bence..
Yoksa yatmayi seven bir insan her türlü uyur onbire kadar. Hele ki tatilde..

Hicc dusunmeyin böyle bisey sonucta tatile gitmis tüm gün deniz güneş falan derken yorulmustur zaten uyuyabilir tabiki tatilde de mi erken kalksin adam zaten karsilikli birbirinize güven varsa hicte bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…