- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Kız soğuktan denize bile girememiş:)Hicc dusunmeyin böyle bisey sonucta tatile gitmis tüm gün deniz güneş falan derken yorulmustur zaten uyuyabilir tabiki tatilde de mi erken kalksin adamzaten karsilikli birbirinize güven varsa hicte bir sıkıntı olmaz
10da watsapdan konuştuk 12buçukta tlf.aradım konuşmamıştık çünkü.sabahta her sabah konuştuğumuz için aradım.10da aradınız, 12 buçukta neden aradınız, sabah neden aradınız, çok uyudu diye niye sorun yarattınız?
Evet canım eminimEsinize guvendiginize emin misiniz?
Siz eşiniz tatile giderken "gece dışarı çıkmak yok" diye bir anlaşma falanmı yaptınız ki bu kadar dert ediyorsunuz kendinize?Kızlar mümkün olduğunca kısa anlatcam.eşim dün günübirlik tatile gitti.4 tane arkadaşıyla.dün öğlen yola çıktılar.yolda sürekli konuştuk.oraya varıncada hemen aradı geldik diye.sonra akşam 10 gibi mesaj attım napıyon diye yemek yiyoz aşkım demiş yemeği fotoraflayıp atmış.sonra uyumuşum 12:30gibi tekrar aradım hemen açtı napıyosun dedim oteldeyim yatcam dedi.tamam dedim kapattık.sabah 11gibi aradım yeni kalktım dedi.bende ters bi şekilde yatmaya gittin oraya heralde dedim.niye gittin sen tatile yatmayamı bana bi garip geldi filan dedim.iyi bakalım neyse dedim ters bi şekilde kapattım.eşim normalde işe giderken erken kalkar ama boş zamanındada yatmayı sever.bana 11e kadar yatması biraz acayip geldi.acaba benle konuştuktan sonra dışarımı çıktı.sonuçta bugün akşam tekrar yola çıkcak.niye tek yolladın demeyin şuan beraber gitme imkanımız yok hem maddi hemde başka sebeplerden dolayı.bende ailemin yanındayım şehir dışında.sizce yanlışmı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum
Not:eşimle her bakımdan aramız iyidir.normalde güven sorunumuzda yok.
bence adamda bır falso gozukmedı.guven sorununuzda yokmus zatenKızlar mümkün olduğunca kısa anlatcam.eşim dün günübirlik tatile gitti.4 tane arkadaşıyla.dün öğlen yola çıktılar.yolda sürekli konuştuk.oraya varıncada hemen aradı geldik diye.sonra akşam 10 gibi mesaj attım napıyon diye yemek yiyoz aşkım demiş yemeği fotoraflayıp atmış.sonra uyumuşum 12:30gibi tekrar aradım hemen açtı napıyosun dedim oteldeyim yatcam dedi.tamam dedim kapattık.sabah 11gibi aradım yeni kalktım dedi.bende ters bi şekilde yatmaya gittin oraya heralde dedim.niye gittin sen tatile yatmayamı bana bi garip geldi filan dedim.iyi bakalım neyse dedim ters bi şekilde kapattım.eşim normalde işe giderken erken kalkar ama boş zamanındada yatmayı sever.bana 11e kadar yatması biraz acayip geldi.acaba benle konuştuktan sonra dışarımı çıktı.sonuçta bugün akşam tekrar yola çıkcak.niye tek yolladın demeyin şuan beraber gitme imkanımız yok hem maddi hemde başka sebeplerden dolayı.bende ailemin yanındayım şehir dışında.sizce yanlışmı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum
güven sorununuz kesinlikle var adamı dk başı aramışınız......!!!!!!Kızlar mümkün olduğunca kısa anlatcam.eşim dün günübirlik tatile gitti.4 tane arkadaşıyla.dün öğlen yola çıktılar.yolda sürekli konuştuk.oraya varıncada hemen aradı geldik diye.sonra akşam 10 gibi mesaj attım napıyon diye yemek yiyoz aşkım demiş yemeği fotoraflayıp atmış.sonra uyumuşum 12:30gibi tekrar aradım hemen açtı napıyosun dedim oteldeyim yatcam dedi.tamam dedim kapattık.sabah 11gibi aradım yeni kalktım dedi.bende ters bi şekilde yatmaya gittin oraya heralde dedim.niye gittin sen tatile yatmayamı bana bi garip geldi filan dedim.iyi bakalım neyse dedim ters bi şekilde kapattım.eşim normalde işe giderken erken kalkar ama boş zamanındada yatmayı sever.bana 11e kadar yatması biraz acayip geldi.acaba benle konuştuktan sonra dışarımı çıktı.sonuçta bugün akşam tekrar yola çıkcak.niye tek yolladın demeyin şuan beraber gitme imkanımız yok hem maddi hemde başka sebeplerden dolayı.bende ailemin yanındayım şehir dışında.sizce yanlışmı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?