Eşim tatilde.

Allah için güven sorununuz yokmuş .

Yemek fotoğrafı .. yatma saati ... kalkma saati ...

48 saatlik tatili burnundan getirmeyin bence uzaktan triple .

Keşke 4,5 G bağlantısı ile tüm gece izleseydin odasını:)
Yok ben istemedim yemekteyiz yazmış sonra foto atmış.ay valla olabilirdi aslında:)

Yok sadece iki sefer aradım.normaldede çok sık konuluşuruz tatile özel bi durum değil.

Yok sadece iki sefer aradım.normaldede çok sık konuluşuruz tatile özel bi durum değil.

Tatile özel olarak daha az konuşmanız gerekirdi.

Eşim bir geceliğine tatile gitse vardığını söyledikten sonra aramam bir daha. Ona da derim tadını çıkar tatilinin, yola çıkarken ararsın diye.

Tatile özel olarak daha az konuşmanız gerekirdi.

Eşim bir geceliğine tatile gitse vardığını söyledikten sonra aramam bir daha. Ona da derim tadını çıkar tatilinin, yola çıkarken ararsın diye.
Ya ben sesini duymak için aradım 2 dk napıyon nasılsın o kadar öyle rahatsız etcek kadar aramadım aslında

24 saat geçmeden kaç defa aramışsınız. Bu ne ya adam göz hapsinde hissetmiştir. Bir de ters ters konuşup kapatmışsınız. Adam sabırlıymış bence.

Biraz rahat bırakın şu adamları ya
Madem güven sorunu yok bu telaş niye

Yanlız gönderdim demişsin ama adamı bırakmamışsın ki hiç

En iyisi gondermemek
Maddi olarak problem varsa ona da var.

Ama madem gonderdin ayrıntılara takılma bence. Ben de olsam uyurdum

bu yazılanların hepsi bir yana adam gece dışarı çıksa ne olacak ki ..
tatile gitmiş aynen sizin dediğiniz gibi yatmaya gitmemiş dışarı çıkıp eğlenmesi de gayet normal..

akşam yemekte içmişlerdir belki, dışarıda çıkmış olabilir, diğerleri geç kalkıyosa onlara uyum sağlamış olabilir, madem tek başına gitmesine razı oldun, tüm detaylarıda bu kadar didikleme bence, sen de çık gez bişeyler yap olduğun şehirde

bu yazılanların hepsi bir yana adam gece dışarı çıksa ne olacak ki ..
tatile gitmiş aynen sizin dediğiniz gibi yatmaya gitmemiş dışarı çıkıp eğlenmesi de gayet normal..
Yok ben zaten dışarı çıkmasını problem etmem.eğer bana oteldeyim deyip gece çıktıysa problem olur.yoksa çıksın zaten sonuçta tatilde.

Haklısınız galiba zaten hava soğuk dedi belki denize bile giremem dedi.

Kesinlikle güven sorununuz yok hı hı ewet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…