• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim tek başına tatile gitcekmiş/ siz ne yapardınız

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar şu mübarek günde sinir etti beni eşimle iyi giden 3 yıllık evliliğimiz var eşimin arkadaş çevresinin ekseriside bekar
şimdi neymiş çok bunalmış arkadaşlarıyla 3 günlüğüne tatile gitcekmiş.hayır dedim sen evlisin onlar bekar sana eşinle gitmek yakışır
diyo sen başka onlar başka bi daha gidemem vs.en son ben gitcem dedi sen istesende istemesende bende razı değilim evliliğimizi mutsuzluğa sokcaksan git dedim gitcem dedi

sizce napayım eşim güvenilir temiz biridir aldatmak aklınıza gelmesin arkadaşlarıda tanıdık lakin eşi olarak beni ezerek onlarla gidiyor.
küserek konuşmayarakta nereye varılırki siz ne yapardınız

çok şükür arkadaş çevresi merhaba merhabadır böyle şeyleri yoktur eşimin ama bir keresinde iş arkadaşlarıyla 2 günlüğüne eneze gidiceklerdi hepsinin eşi yollamış ben niye yollamıyomusum aralasrında bekarda var hiç bozuk atmadım git eksik kalma dedim ama o iki gün bende arkadaşlarımla günümü gün ederim dedim tamam dedi ikimizde 2 gün değişiklik yaşadık

bence evli bir insan arkadaşlarıyla tatile gidebilir tabi senide aynı koşullarda gönderiyorsa yani herşey eşitse

madem sende aynı tarihlerde arkadaslarınla tatil ayarla bakalım ozaman ne olucak.

hmmm:26:

çok kararlı galiba...

ben bu konularda çok dar görüşlüyümdur ...

benim içim rahat etmezdi ..gönderemezdim büyük ihtimal..

ama çok diretiyosa bırak gitsin ,zincir vuracak değilsin ya

elbet çıkarırsın acısını bir yerden

ama bu konu benim boşanma sebebim bile olabilir:27: ama sen bana bakma ben deliyim:27:

Son düzenleme:
sende arkadaslarınla bir plan yapabılıyorsan şayet gönder,degişiklik olsun kalbıne vesvese girmesıne ızın verme
ama yok sen evde kal ben gidicem derse,otur oturdugun yerde ozaman dersın
yanı ben olsam boyle yapardım:26:

İzin verirdim.

Ben de arkadaşlarımla giderdim.

Çoook da eğlenceli olurdu :7:

Son düzenleme:
aa valla ne kadar temız akca pakcada olsa ıllakı
karı kız muhabbetı dondurururler

artık ogun ayılırmısınız bayılırmısınız hastanelıkmı olursunuz hırsızmı gırer evınıze bılemıyorum

elınızden gelenı yapıp gondermeyın gonderırsenız yukarıda yazdıgım sey ıllakı olacak

11 yıllık evliyim bir kere olsun ayrı tatil yapmadık,

taki bu seneye kadar,bayramdan sonra eşim bekar bi arkadaşıyla 3 günlüğüne tatile gitmek istiyor.git aşkım eğlenmene bak dedim,

neticede mayası bozuk adam beni aldatacaksa,burnumun dibindede yapar dimi,

ha bu ilk defa olduğu için kabul ettim,alışkanlık haline dönse tırnaklarımı çıkartırdım orası ayrı,

hem eşimize güvenmemiz lazım dimi,

gitsin eğlensin,sizde o yokken arkadaşlarınızla gezin tozun,evinizde kocasız hanımlar toplantısı yapın,ben öyle yapıcamda :34:

nasıl olsa benimkide 3 gün olmayacak,olmadı bana gel kulaklarını çınlatalım bol bol

Son düzenleme:
aynı koşulları bende ayarlar gitmek isterdim sen otur dediği zaman o zman sende otur derdim güven sonuçta karşılıklı yaşanan bişey :26:

bız ıkı cıft gıttık 1 aksam onlar otel sahıplerıyle ıcmeye gıttıler bızde
dıger arkadas ve benım ufaklık canlı muzık yapan bır yere gıttık
ama tek basına 3 gun tatıl ha
oldu be guzelım sokarlar onu cıktıgı yere

bıraz ayrı takılmak ıstıyorlarsa boyle yapsınlar

bız 2. aksamda ayrı takılalım dedık ancak erkekler ıstemedı beraber takıldık

Son düzenleme:
o giderse bende hazırlar bir valiz bende giderim başka yere...kıyasa kıyas yanii:19::19::19:
bende gönderemezdimmm:19::19:

arkadaşları evli olsa bişey demezdim ama bekarmış
burda durup düşünmek lazım:ssz:

12 yıllık evliyim bu zamana kadar hep birlikte tatil yaptık. Arkadaşlarıyla tatile gitmek isterse buna tabii gidebilirsin aşkım diyebileceğimi hiç zannetmiyorum. Bu zamanda hiç kimseye % 100 güvenmemek gerekiyor çünkü eşiniz dahi olsa.

ciddi olduğunu anladıktan sonra tamam git hem banada biraz ara iyi gelicek biraz kendimle kalayım düşüneyim hem bende yalnız takılmayı özlemişim falan derdim maksat içinde şüphe olsun, gittiğindede arama hiç, o seni merak etsin beni niye aramıyo diye kudursun

ben de bu konuda biraz dar qörüşlüyüm, eşlerin aileleri hariç birbirlerinden ayrı (mecburiyet dışı) biyerlere qidip bişeyler yapmalarına karşıyım.Evet arkadaş önemli, kısıtlanmamalı katılıyorum ama qünübirlik ne yaparlarsa yapsınlar, yalnız toplaşıp tatiller falan bana qöre değil.Eşime qüvensem arkadaşlarının bi anlık qaflete düşmeyeceğinden emin olamam.

Ben qeçen hafta kardeşimle beraber qittim eşim çalıştığı için qelemedi, çok ihtiyacı varsa ya benimle qitsin ya da ailesinden bi bireyi ayarlasın.diğer alternatifleri düşünebilecek kadar qenişleyemedim henüz :)
23

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben izin veriridim gitmesine çünkü aynı şeyi ben eşimden istesem itirazsız kabul eder.Karşılıklı güven meselesi ama eşim ben git desemde gitmiyor bu da hoşuma gidiyor açıkcası.Bende onsuz gitmek istemem zaten

:) ilahi. Evl olsalar ne farkeder ki? O kadar sap bir araya gelince ne yapacaklar? Valla bana ters. Kıyametler kopar .

benim için fark eder:1:
evli arkadaşları evime girip çıkan insanlar oldugu için hepsini tanırım
hepsiyle aynı köylü oldugumdan öyle bi haşt yiyemezler
hatta en yakın arkadaşı akrabam:1::1: bundan dolayı evlilere evet
bekarlara hayırrrrrrrrrrr:1::52:

yani bende biraz bu konuda geniş düşünemiyorum bişi yapmayacağını bilsem bile kabullenemiyorum
ailesinden biriyle gitsin günü birlik gitsin amenna ama 3 gün olunca dikenlerim çıkıyor sanki

Back
X