izin vermezdim , üstünkörü düşünürsen tmm ne olcakki dersin , ama evde otururken geçen zamanla, bu fırsat ele bir kez geçer mantığıyla geçen zaman çok farklıdır bence, detayları düşününce izin verilecek bi durum değil bence, tadını bir alınca böyle şeyler hoş gelir bence insana , eşinizle ilgili değil genel söylüyorum , ççünki eşinizi tanımıyoruz huyunu bilmiyoruz vebalini alamam ama benm şahsi fikrim , benim eşimde bazen başka şehirlere göreve gidiyor kalıyorlarda , bende gittiği kişileri tanıyorum eşleriyle arkadaşız da, yapmıcanı bildiğim halde soru işareti kalıyor insanın aklında gündüz aramam nasılsa çalışıyor diye ama akşam bi iki kere farklı saatlerde bi bahaneyle ararım :) akşamları boş oluyorlar ve genelde tatil beldeleri gibi rahat bölgelere denk geliyor bazen de dağlık taşlık ilçe oluyor , hatta bi keresinde dedim ki

aşkım sana 1 hafta izin git istediğinle istediğini yap kendine vakit ayır arkadaşlarınla kafa dinle hiç bişy düşünmeden insanın ihtiyacı oluyor dedim hep iş ev dedim beraberiz nolcakki dedim, bi şok oldu düşündü şöyle bir inanamadı yavrum hahaha

sonra dedi ki yok aşkım saol ben hayatımdan memnunum :) gerek yok dedi, yok dedim ısrar ettim , yemedi , e dedi diyelim ki gittim sen napcan dedi , e canım bende evdemi oturcam bende bekar arkadaşlarımla takılcam özledim gırgır şamata olur dedim , marmariste didimde çok arkadaşım var biliyor , gitcemden mi hayır :) zarf attım sadece , ama yok dedi ben seni gönderirmiyim , hiç gerek yok ben çok memnunum hayatımdan gitmiyorum bi yere sen de gitme dedi ,,,,,,,,, kısacası madem ben olunca ihtimaline bile tahammül edemiyor ben niye bırakıyım ipleri ayol