• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim tek başına tatile gitcekmiş/ siz ne yapardınız

Bazı yorumlarda şunu görüyorum ben eşime güveniyorum yapacak insan burada da yapar diyorlar evet bu konuda çok haklılar yapacak insan her yerde yapar. Fakat kaç tane erkek vardır karısını bekar kız arkadaşlarıyla tatile gönderen, sayıları eminim çok azdır. Peki bu durumda madem iş güvende bitiyor o zaman beyler bekar arkadaşlarıyla tatile gitmek istediklerinde eşinin de bekar bayan arkadaşlarıyla tatil gitmesine de izin vermeli. Neticede güven çift taraflı olmalı.

arkadaşım sana da katılıyorum fakat günümüzde eşinin bayan arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verecek erkek sayılıdır bence, aslında olsa ne güzel ama öyle bi erkek yok bence de, sen izin vermezsin 'bana güvenmiyor musun' derler, sen gitmek istersin izin vermezler bi de bunun güvenle ilgisi yok derler:)

Son düzenleme:
bana da çok itici geliyor, evli erkeklerin arkadaşlarıyla tatile gitmesi, aşırı gezmesi...

arkadaşım sana da katılıyorum fakat günümüzde eşinin bayan arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verecek erkek sayılıdır bence, aslında olsa ne güzel ama öyle bi erkek yok bence de, sen izin vermezsin 'bana güvenmiyor musun' derler, sen gitmek istersin izin vermezler bi de bunun güvenle ilgisi yok derler:)

Aynen öyle madem güvenle ilgisi yok o zaman göndereceksin.

Adam heycan ariyosa versin parayi kaportayi degistireyim
Tatilde oyle kadinlar vardi inanamazsiniz 3 gub tatil vakit durur gecmez evdeki bekleyene

bir de canım arkadaşım , eşinin o kadar ısrar etmesi ya çok gaz verdiler eşinden mi korkuyosun vs diye ondan ısrarcı kendini ispatlama çabasında , yada kusura bakma niyetleri bozuk , başka aklıma bişy gelmiyor , amaç deniz kum güneşse ailenle de gayet yapılıyor kafan boşalıyorki , bekar arkadaşlarla ısrarla tatile gitmeyi istemek amacın deniz kum güneşi aştığını gösteriyor , bana göre ! bence sen bu konuyu bir kez daha düşün , söz konusu erkekler olunca akrabaya bile güvenme , bir atasözü var ama burda söyleyemiyorum ; erkek erkeğin bişyidir diye , yani açık kapama konusunda mükemmeller, kadın bişye şahit olsa hemen yumurtlar yazık eşine felan der ama erkeklerde öyle değilmiş , erkek adam yapar nolcakki mantığıyla çıkıp birgün o da bizimkini örter diye kapatırlarmış birbirlerinin açıklarını.

arkadaşlar şu mübarek günde sinir etti beni eşimle iyi giden 3 yıllık evliliğimiz var eşimin arkadaş çevresinin ekseriside bekar
şimdi neymiş çok bunalmış arkadaşlarıyla 3 günlüğüne tatile gitcekmiş.hayır dedim sen evlisin onlar bekar sana eşinle gitmek yakışır
diyo sen başka onlar başka bi daha gidemem vs.en son ben gitcem dedi sen istesende istemesende bende razı değilim evliliğimizi mutsuzluğa sokcaksan git dedim gitcem dedi

sizce napayım eşim güvenilir temiz biridir aldatmak aklınıza gelmesin arkadaşlarıda tanıdık lakin eşi olarak beni ezerek onlarla gidiyor.
küserek konuşmayarakta nereye varılırki siz ne yapardınız

ya öyleeee şey mi olurmuşşş..... evli erkek bekar arkadaşlarıyla tatile gitmek istiyor yok daha neler.. bence kesinlikle güvene falan bakmyo bu işler cnm o arkadaşlar bi gaz verir kocana orda.... allah korusun yani devamını yazmim :50:

arkadaşlar şu mübarek günde sinir etti beni eşimle iyi giden 3 yıllık evliliğimiz var eşimin arkadaş çevresinin ekseriside bekar
şimdi neymiş çok bunalmış arkadaşlarıyla 3 günlüğüne tatile gitcekmiş.hayır dedim sen evlisin onlar bekar sana eşinle gitmek yakışır
diyo sen başka onlar başka bi daha gidemem vs.en son ben gitcem dedi sen istesende istemesende bende razı değilim evliliğimizi mutsuzluğa sokcaksan git dedim gitcem dedi

sizce napayım eşim güvenilir temiz biridir aldatmak aklınıza gelmesin arkadaşlarıda tanıdık lakin eşi olarak beni ezerek onlarla gidiyor.
küserek konuşmayarakta nereye varılırki siz ne yapardınız

Büyük konuşmuş olmak istemem ama öyle bir teklif söz konusu dahi olamaz!! 2 şekilde cevap verebilirim,ya gidersen bir daha da gelme derim!!! yada sen gidiyorsan ben de kendi arkadaşımla telefonumu kapatıp,bodruma gidiyorum derim :23:

Bekar hayatını bu kadar çok seviyormuş madem neden evlenmiş ki.... :ssz:

ben olsam izin verirdim gitsin kafa dağıtsın iki muhabbet geyik çevirsin derdim. ben mesela çok isterdim kız arkadaşlarımla toplanıp tatile gitmek ohh ne güzel kız kıza muhabbet eğlence valla canım çekti şimdi düşününce keşke arkadaşlarım yanımda yakınımda olsalardı da toplanıp gitseydik. bırak gitsin canım eskileri yadederler ( sevgili anlamında demiyorum ) biraz muhabbet çevirirler gerçekten insanın ihtiyacı oluyor.

sorunsuz giden bir evliliğimiz var diyosun
hem de şimdi arkadaşları ile tatile gidecek diye üzüyorsun, hem kendini hem onu
Bence büyütme, gitsin eglensin arkadaşlarıyla
onlarla yaptıgı muhabbeti seninle yapamaz cunku..

Sen sıkarsan üzerine daha çok gelir sürekli lafını eder göndermedin diye kötü niyet olsa her yerde yapar, göndermemek çare mi küser gönderemezsen hiç haber alamazsın

Ben kıyamet kopartırdım gidipte huzursuz olcağımıza gitmeden evde huzursuz olmayı tercih ederim ,

Şimdi onlar bekarlar,hadi şu bara gidelim hadi kopalım dicekler eşiniz yok ben gelemem demicek o da gitcek ordaki muhabbetler artık ne olur yani tamam çok sıkmamak lazım erkeği ama bu da tatil yani çok tatile gitmek istiosa sizle gitsin ...

Siz deseniz ben kızlarla tatile gitcem eminim tartışırdı...bence direnin ve gitmesin bugün böyle gider yarın der 5 gün kendini bu kadar özgür hissetmesin ayrıca siz daha da yeni evlisini 3 sene yani ben olsam göndermezdim ...

tatil kısmında bir orta yol bulunabilir

mesela 2 gün arkadaşlarıyla gidip

3 gün siz eşinize katılabilir tatili birlikte tamamlayabilirsiniz.

lakin benim canımı sıkan eşinizin sen ne dersen de ben giderim tavrı oldu ki bu tavır

evlilik içinde çok bencil ve saygısızca geldi bana..

Bana ters, arkadaşları bekar gitsinler eğlensinler.
Geri kafalılık gelebilir belki ama 3 yıllık bir evlilikte özellikle
eşlerin birlikte tatil yapmaları en doğru olan, doğrudan ziyade
gönlü öyle ister insanın, tatilse amaç insan eşiyle de tatil yapabilir,
dinlenebilir, eğlenebilir, bekarlara özenmenin anlamı yok.
Ayrıca sizin gönül rızanızı almaması, sizi ezerek gidecek olması da ayrı
düşündürücü, ne önemli tatilmiş.

insan öncelikli olarak eşiyle tatil yapmak ister. eşinizde bir problem var.

bence burada sorun edilmesi gereken adamın gidip girmemesi değil, eşinin istememesine ben razı değilim demesine hatta evliliğimiz zora girer demesine rağmen sen ne dersen de ben kararımı verdim gidicem diye diretmesi. bence çooook büyük saygısızlık. siz bırakın tatili daha basit bi konuda ona böyle dikbaşlılık yapın bakın o zaman neler oluyo??? ben nefret ediyorum bu çifte standarttan ve saygısızlıktan ama bunlar sizin için sorun değilse sıkıntı yok gitsin arkadaşlarıyla zaten aldatacak adam tatili beklemez.

İki dünya bir araya gelse göndermem walla. Gözünün yaşına bakmam, topuklarına sıkarım :)) :47:
Canım burada can sıkıcı olan senin isteğini göz ardı etmesi bence. Arkadaşları gaza getiriyordur ya da onlara ok. demiştir ve eşinden izin alamamış pozisyonuna düşmemek için sana baskı yapıyordur. Zor durum, Allah yardımcın olsun. Laf geçirebileceksen baskı yap ama boşuna konuşur dururum diyorsan (yani eşin dediğim dedik bir yapıya sahipse) aranızdaki saygı zedelenmesin bari, en azından buna dikkat et. Ordayken ara dur sen de, başını boş bırakma :27: (Gidecek olursa bunun 2.defası olmaz diye de vurgula! Alışmasın yaniii... )

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum soruma değer verip görüşlerinizi belirttiniz.
Kendime yakın hissettiğim düşünce git dememek.Diyemem dersem mutsuz olurum.Özellikle ben gidicem üzerimde hakimiyet kuramassın diyince iyice şartellerim attı konuşmuyorum şuan zaten artık git diyesim varsada demem.İbir arkadaşlarıyla tatil mevzusu yüzünden ramazanımı zehir etti.İnşaallah sizin eşleriniz daha sakin naif ve anlayışlıdır.kıymetinizi bilin eşinizin

Back
X