Esim telefonumu kırdı, sinirimden üzüntümden uyuyamiyorum..

avukat16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
819
14
118
Bursa
Esimin bir seyler kırma huyu vardı ama tedavi oluyor. İlaçlarını her gün ben veriyordum ama son zamanlarda hiç bir sorunu olmadıgı icin ilaçlarını vermeyi aksatıyorum. Bir de Dr. Değiştirmek istiyor haklı nedenlerle, ancak isten basımı kaldıramıyorum ki onu Dr.a götüreyim. Suc ben de bu konuda kabul ediyorum.

Son zamanlarda dediğim birkaç gündür ilaçlarını eksik iciyordu, bir hafta olmamıştır yani.

Bugün babası ile görüştü, babası eşimden devamlı para istiyor. Azbuz da değil 1 milyon tl. Esim veremedigi icin de bir dolu hakaret,bugün babası ile isleri varmış 6 saat boyunca babası esime baskı yapmayı sürdürmüş. Ver ver ver diye.. Tabi bir dolu hakaret bilmem ne. Bu arada soran arkadaslar olursa para esimin babasının falan değil yani.. Ne icin istiyor diyen olursa 2 milyon borcu var ama ödemek icin değil esimin malvarlığını da yiyip bitirmek icin istiyor. Zaten açıkça demiş, ben yicem sen parayi ver defol hayatımdan diye. Neyse uzatmayayım.

Esim eve geldi afra tafra anlatıyor, babası bana da hakaret etmiş esimi doldurmuş. Ben sanki bir lirası yedim. Ben evim arabamla evlendim, evi de gecindiyorum. Ya evlendik bir liranız var mı demedi bir gün, hep verin.

Ben de ağrıyacagim babanı dedim, seni doldurmasın. Esim söyleniyor ya sussun diye dedim. Arayacağım falan yok. Aldı telefonumu fırlattı duvara. O kadar üzüldüm ki ben sabahtan aksama kadar çalışıyorum, en pahalısını da alırım telefonun ama neden kırılsın yok yere?

O kadar ağladım ki üzüntümden, sinirimden.. Hala ağlıyorum 3 saat oldu..

O mu? İlaçlarını verdim uyuyor..

Son düzenleme:
siz 1 milyon liraya yada en pahalısından aldığınız telefona değil eşinizin rahatsızlığına üzülün bence.
madem durumunuz iyi maddiyat yerine gelir önemli olan eşinizin sağlığı ..ne yapıp edin tedavisini yaptırın

eşiniz yetişkin,niye siz dr götürüyorsunuz,niye siz ilaçlarını veriyorsunuz.kendisi niye bunları yapmıyor.ayrıca onun kırdığı telefonu niye siz alacaksınız.eşiniz çalışmıyormu:26:

Son düzenleme:
eşin yetişkin,niye sen dr götürüyorsun,niye sen ilaçlarını veriyorsun.kendisi niye bunları yapmıyor.ayrıca onun kırdığı telefonu niye siz alacaksınız.eşiniz çalışmıyormu:26:

İcmiyor ki ben vermesem, hala ağlıyorum. Babası da kırıp dokuyor öyle yetişmiş, uğraşıyorum ben de tedavi olsun diye. Bazen ilaçlar reflekslerini yavaşlatıyor diye bu aralar daini diye ihmal ettim iste. Gecen de arası iyiydi babasıyla, babası istemcime artık senden para demiş, bir yerim var onu da satıcım demiş. Esim tamam demiş. O günden beri rahattik..

eşiniz yetişkin,niye siz dr götürüyorsunuz,niye siz ilaçlarını veriyorsunuz.kendisi niye bunları yapmıyor.ayrıca onun kırdığı telefonu niye siz alacaksınız.eşiniz çalışmıyormu:26:

Pardon kafam çok dağınık, çalışıyor ama ben daha çok kazanıyorum. Ona kalsa kredi kartıysa alınır, bir sekilde ödenir..

siz 1 milyon liraya yada en pahalısından aldığınız telefona değil eşinizin rahatsızlığına üzülün bence.
madem durumunuz iyi maddiyat yerine gelir önemli olan eşinizin sağlığı ..ne yapıp edin tedavisini yaptırın

Ama benim yarım gün bulmam mucize, tip fakültesinde bir Prof varmış, yine bu forumda okudum ona götürürsem ama fırsatım olmadı. Aylardır da hiç bir şey kırmıyor. En son bir şey kırmaya kalktığında ben halıya ketcap sıkmıştım. Ders olmuştu kirmiyordu ama bugün babası çok doldurmuş..

Ama benim yarım gün bulmam mucize, tip fakültesinde bir Prof varmış, yine bu forumda okudum ona götürürsem ama fırsatım olmadı. Aylardır da hiç bir şey kırmıyor. En son bir şey kırmaya kalktığında ben halıya ketcap sıkmıştım. Ders olmuştu kirmiyordu ama bugün babası çok doldurmuş..

canımcım.iyide bu kırma dökmenin sonu gelmezki..her sinirlendiğinde yapacak demekki.

kendi gidemiyorsa mecburen sen götüreceksin..

malesef mucizeleri yaratmak biz kadınlara düşüyor.

ilaçları yüksek dozdan mı bir doktorla konuşsan belki farklı ilaç kullanmalısınız.benim eşimde kırar döker sinirlenince işin kötüsü hakikaten gittikçe artar bunlar

canımcım.iyide bu kırma dökmenin sonu gelmezki..her sinirlendiğinde yapacak demekki.

kendi gidemiyorsa mecburen sen götüreceksin..

malesef mucizeleri yaratmak biz kadınlara düşüyor.

Evet götürücem bir aksilik çıkmazsa salı gunü kesin, pazartesi hem duruşmam var hem de verdigim randevular. Ne zor kadınların isi ya:5:

ilaçları yüksek dozdan mı bir doktorla konuşsan belki farklı ilaç kullanmalısınız.benim eşimde kırar döker sinirlenince işin kötüsü hakikaten gittikçe artar bunlar

Yok canım başka Dr.a gidecek o yüzden aramıyorum Dr.unu. Aylardır kirmiyordu, hiç beklemiyordum telefonumu kırmasını. Bütün gün çalışıyorum canım çıkıyor, yarın yine çalışacağım ama kırıp dökerse ben nasıl para yetiştireyim. İnsan kendi malına zarar verir mı hiç?

normalde size davranışları nasıl? birlikte nasıl vakit geçiriyosunuz, eğlenebiliyomusunuz, sohbet edebiliyomusunuz, cinsel sorunlarını var mı?

Bence kendinizi fazla yıpratmayın eşiniz hasta olduğunu kabullenin, ilacınıda verin, mümkünse dr. Değiştirin, genelde kabullenmek istemediğimiz durumlar yıpratıyor bizi , hayata geniş pencereden bakın ki ,hayat yaşanır olsun

oluyor düşünme artık sen kendine zarar veriyorsun şuan ve sen cep tlfnundan daha değerlisin.bence neyi kırarsa kırsın takma sana ait olanaları kırınca aldır ona ve ailene ve çevrene söylemekle tehdit et.tabi direk değil.ailesi biliyor mu bu durumu.

Yok canım başka Dr.a gidecek o yüzden aramıyorum Dr.unu. Aylardır kirmiyordu, hiç beklemiyordum telefonumu kırmasını. Bütün gün çalışıyorum canım çıkıyor, yarın yine çalışacağım ama kırıp dökerse ben nasıl para yetiştireyim. İnsan kendi malına zarar verir mı hiç?

pardon "ben nasil para yetistireyim?" demenizi anlayamadim.
1milyon ytl borc istenecek kadar butceniz yokmuydu zaten?
o kadar paralamayin kendinizi para yetistiricem diye...

Son düzenleme:
normalde size davranışları nasıl? birlikte nasıl vakit geçiriyosunuz, eğlenebiliyomusunuz, sohbet edebiliyomusunuz, cinsel sorunlarını var mı?

Babası esimi doldurmazsa hiçbir sorunum yok, bir dediğimi iki etmez desem yeridir. Öyle romantik falan değildir ama dört dörtlük nerde.. Biz birlikte oyun oynarız, sohbet ederiz, filmler alıp bütün h.sonu izleriz. Esimi çok seviyorum.
Kırıp dökme huyu var iste, hastalık bence. İlk söylediğimde bizim ailemizde böyle bir şey yok dediğimde anladı normal olmadıgını ve hemen kabul etti Dr, a gitmeyi ama ben goturmezsem Dr.a gitmez, ben vermezsem ilacını icmez..

Back
X