Merhaba. Eşimin telefonunu gece aldım baya baktım telegram indirmiş sonra silmiş. Kullandımı kullandıysa ne kadar kullandı yoksa bakıp hemen sildi mi bilmiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi telegram nasıl bir uygulama ? Birde birkaç mesaja denk geldim biriyşe konuşmuş kopyala yapıştır yapıp kendine göndermiş. O mesajları kendi telefonuma çektim. Sessiz kalıp bekliycem ondan habersiz telefonuna sürekli bakcam içimden bir ses başka şeyler çıkacağını da söylüyor. Hepsini toplayıp o şekilde yapmam gerekeni yapcam. Ama bu telegram uygulaması nasol bir yer bilmiyorum. Bikenker aydınlatabilir mi ?
Telegramda telefon numarası görünmeden sadece kullanıcı adıyla birbirini ekleyip konuşulabiliyor. Aynı wpta olduğu gibi görüntülü arama, sesli mesaj atma, tek görünümlük foto atma gibi özellikleri var. Ayrıca mesajları hem kendinden hem karşı taraftan silme özelliği var.
Şimdi asıl soruna gelecek olursak eşim geceleri telefonu cebine koyuyor şifreli kullanıyor, çamaşırlarını ayrı makineye atıyor ,uzun süredir cinsellik olmuyor bana yaklaşmıyor demiştiniz. Öfke sorunu var elini yumruk yapıp dişini sıkıyor. Üstelik size hakaret ediyor , bedeninizle ilgili ilk geceden kötü sözler söylemiş.
Diğer konunuzda eşim artık bana yaklaşıyor cinsellik istiyor dediğiniz için belki değişmeye ,kendini affettirmeye çalışıyor dedim. Burda birçoğumuz onun cinsellik yaşamaması sebebiyle gay olduğunu ya da başka şeyler yaptığını düşünmüştük. Eşiniz ısrarla güveninizi zedeleyeci şekilde davranıyor.
Bence eğer boşanmak için çocuğun büyümesini beklemek istiyorsanız eşinizle cinsellik yaşamayın, tekrar gebelik ya da cinsel hastalık kapma ihtimaliniz kalmasın ki kolayca boşanabileseniz. Yani ya onu umursamadan bir süre aynı evde kalıp çocuk biraz büyüyünce boşanırsınız ya da şimdi. Bu çok zor bir karar biliyorum.
Psikolojik şiddet uygulayan,hakaret eden,ihmal eden, ilgisiz davranan ve aldattığı düşünülen bir eşle aynı evde yaşamak sizi bunalıma sokar, değersiz hissettirir. Bu kişinin yaşama sevincinizi, öz güveninizi, kendinize olan inancınızı, enerjinizi söküp almasına izin vermeyin.