• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telegram kullanmış ??

eedghu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
84
Puanlar
13
Merhaba. Eşimin telefonunu gece aldım baya baktım telegram indirmiş sonra silmiş. Kullandımı kullandıysa ne kadar kullandı yoksa bakıp hemen sildi mi bilmiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi telegram nasıl bir uygulama ? Birde birkaç mesaja denk geldim biriyşe konuşmuş kopyala yapıştır yapıp kendine göndermiş. O mesajları kendi telefonuma çektim. Sessiz kalıp bekliycem ondan habersiz telefonuna sürekli bakcam içimden bir ses başka şeyler çıkacağını da söylüyor. Hepsini toplayıp o şekilde yapmam gerekeni yapcam. Ama bu telegram uygulaması nasol bir yer bilmiyorum. Bikenker aydınlatabilir mi ?

1789 fransa derken fransız devriminden bahsetmiş halk yoksul ve aç kaldığı için isyan başlatıp kralı devirip 3 sene sonra idam etmişti(kısaca). Diğer mesajlar da cinsel içerikli değil. Telegramı ara ara kullanıyorum pdf kitap veya makale indirmek için. Ama dipsiz bir kuyu suçlular da burada organize olabiliyor (örneğin okul saldırı olayları) iyi niyetle kullanan da var kişiden kişiye göre değişir.

Ekran fotoğraflarında eşinizin numarası gözüküyor bilginiz olsun ayrıca mesaj içerikleri çok tuhaf geldi.
Telegram kullanmıyorum ama hangi amaçla kullanıldığına göre değişir. Bildiğim kadarıyla çeşitli kanallar var oradan ders notu, film kanalları takip edenler var

Telegram biçim ve amaç olarak whatsappa çok benziyor. Numaranı görmüyor karşı taraf. Sohbeti karşıdan da silebiliyorsun ne zaman istersen.

Başka özellikler de var ama adam bu niyetle kullanmadığı için onlara gerek yok.

Bu sohbetlerin bir kadınla yapılması aldatmaya giriyor benim için.

Bunu bu şekilde değil telefonun ekranı açıkken kendi kameranızdan fotoğraf video çekmeniz gerekiyor. İspat olabilmesi açısından.

Ben pdf kitaplar icin telegram kullaniyorum ama bir cok farkli meslekten ve cevreden gruplar var.

Mesajlar bir kadinla konusulmus gibi gelmedi bana.

Telegram indirmesi illa cinsel içerik için kullandığı anlamına gelmez mesela eşimle benim ortak telegram hesabımız var bilgisayardan ortak kullanıyoruz biz 3d model indiriyoruz ordan. Mesajlara anlam veremedim günlük gibi. Ama eşinizin numarası gözüküyor hiç bakmadan mı atıyorsunuz böyle şeyleri

Merhaba. Eşimin telefonunu gece aldım baya baktım telegram indirmiş sonra silmiş. Kullandımı kullandıysa ne kadar kullandı yoksa bakıp hemen sildi mi bilmiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi telegram nasıl bir uygulama ? Birde birkaç mesaja denk geldim biriyşe konuşmuş kopyala yapıştır yapıp kendine göndermiş. O mesajları kendi telefonuma çektim. Sessiz kalıp bekliycem ondan habersiz telefonuna sürekli bakcam içimden bir ses başka şeyler çıkacağını da söylüyor. Hepsini toplayıp o şekilde yapmam gerekeni yapcam. Ama bu telegram uygulaması nasol bir yer bilmiyorum. Bikenker aydınlatabilir mi ?
Telegram da Whatsapp gibi iletişim uygulaması. Ama diğer yorumlarda da söyledikleri gibi kullanım amacı değişkenlik gösteriyor. İçinize sinmediyse direkt sorun eşinize “sen telegram mı kullanıyorsun? Niçin kullanıyorsun” falan gibi. Mesajları siliyorsa hiçbir şey yakalayamazsın.

Telegramda telefon numarası görünmeden sadece kullanıcı adıyla birbirini ekleyip konuşulabiliyor. Aynı wpta olduğu gibi görüntülü arama, sesli mesaj atma, tek görünümlük foto atma gibi özellikleri var. Ayrıca mesajları hem kendinden hem karşı taraftan silme özelliği var.

Şimdi asıl soruna gelecek olursak eşim geceleri telefonu cebine koyuyor şifreli kullanıyor, çamaşırlarını ayrı makineye atıyor ,uzun süredir cinsellik olmuyor bana yaklaşmıyor demiştiniz. Öfke sorunu var elini yumruk yapıp dişini sıkıyor. Üstelik size hakaret ediyor , bedeninizle ilgili ilk geceden kötü sözler söylemiş.

Diğer konunuzda eşim artık bana yaklaşıyor cinsellik istiyor dediğiniz için belki değişmeye ,kendini affettirmeye çalışıyor dedim. Burda birçoğumuz onun cinsellik yaşamaması sebebiyle gay olduğunu ya da başka şeyler yaptığını düşünmüştük. Eşiniz ısrarla güveninizi zedeleyeci şekilde davranıyor.

Bence eğer boşanmak için çocuğun büyümesini beklemek istiyorsanız eşinizle cinsellik yaşamayın, tekrar gebelik ya da cinsel hastalık kapma ihtimaliniz kalmasın ki kolayca boşanabileseniz. Yani ya onu umursamadan bir süre aynı evde kalıp çocuk biraz büyüyünce boşanırsınız ya da şimdi. Bu çok zor bir karar biliyorum.

Psikolojik şiddet uygulayan,hakaret eden,ihmal eden, ilgisiz davranan ve aldattığı düşünülen bir eşle aynı evde yaşamak sizi bunalıma sokar, değersiz hissettirir. Bu kişinin yaşama sevincinizi, öz güveninizi, kendinize olan inancınızı, enerjinizi söküp almasına izin vermeyin.

Telegramı tam olarak ne zannediyorsunuz:)
Öğrenci olan, sınavı olan, akademik uğraşı olanlar kullanıyor benim bildiğim.

Esinizin telefonuna telegrami yeniden yuklettirin. Zaten gruplardan cikmamissa uc asagi bes yukari ayni gruplar ana ekrana duser .

Umarım hiç yoktan burada paylaşarak adamın başını belaya sokmamışsınızdır

Ah be teyzem ahhh

Telegram’ı sanki hava durumuna bakmak için indirip aynı gece silen insan profili de ayrı bir belgesel konusu. Tehlikeli sular, duygusal sıkıntılar, güvensizlik daha ne olsun?

Telegram kullanıyor olması sizi aldattığı anlamına gelmez haber kanallarını sansürsüz görüntüler vs.de kullanılabiliyor ama mesajlaşma görüntülerinizde neler var tam bilmiyorum eğer başka bir kadın varsa öncelikle sakin olmalısınız benımde zinadan açılmış bir boşanma davam var cekısmeli elinizde delilinizin olması çok önemli sakince izleyip takip etmelisiniz .

Telegram farklı amaçlar için kullanılabiliyor, görselleri görmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama aldatıp aldatmadığı uygulamayı kullanmasından anlaşılmaz. Mesaj içerikleri nedir?

Mesajların olduğu sayfayı aşağı çekin arşivlediği mesajlar varsa çıkar, bir de arama kısmına dokunun silmediyse son aradığı kişiler, gruplar çıkar… Öylesine indirip bişey olmadığını ya da kendi kullanımına uygun olmadığını görüp silmiş de olabilir. Zamanında çoğu kişi istemeden indirdi o uygulamayı, whatsapp bilgileri kullanıyor vs diye gruplar oralara taşınmıştı, o zamandan da olabilir aslında

abla sen grindr var mı yok mu bi de ona bak

Back
X