Eşim temizliğe dikkat etmiyor

tubaokutan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
287
2
66
Ankara
kızlar ya her hafta sonu temizlik yapıyorum evin temiz olması benim için çok önemli ama eşim beni sinir hastası etcek hiç dikkat etmiyor wc de sigara içiyor ve sigara külleri yerlere dökülüyor kokusu ayrı dert...
traş olur lavoba kıl içinde ..... duş alır banyo kirli çamaşırlarla dolu olur .....daha neler neler ...sizinde eşleriniz böyle mi ya ?
temizlik yapmak zor gelmiyor ama onun bu rahat tavrı da canımı sıkıyor

canım siğara hariç yazdıkların aynen bızım evdede var.....

eşim banyo yapsın yeterkiii..banyo savaş alanı olur güya kendı yıkanıyo ama resmen banyonun duvarları su içinde kalıyoo
ve bornozuda aynen yerde

işten gelir eve üstünü oldugu gıbı çıkartır yere

işe gıder pijamalarını oldugu gıbı yere

çorap giyer çekmeceler acık bırakılır

mutfakta birşey atıştırır sadece ama tanıyamazsın mutfagı

en nefret ettıgım huyuda acelesı oldugu zaman hurra içeri ayakkabılarıyla dalmasıı...çıldırıyorummm yaa o zamann offffffff

benim evliliğim 6.yılı bitmek üzere kızlar aynen dediğiniz gibiydi oturdum belirttim çercevelerimi bana yardımcı olman lazım dedim.kirliyse ayır at sepete dedim.traştan sonra malzemeni kaldır lavaboya bak,banyoya çıkarken bi su dök hatta tuvaleti kirli bırakıca bile çağırırım temizletirim o da zamanla alıştı huyuma...hala ara ara kaçırsada ilk zamanlara göre baya özenli..

Eşim benden daha derli toplu ve titizdir. Hatta beni beğenmez.

Bu da zor , oda zor keşke herkesin eşi kendi gibi olsa :)

Son düzenleme:
benım esımın de dagınıklıgı vardır ama tuvalette banyoda sıgara ıcecek,kullerını yere atacak kadar degıldır neyse kı.bence her dagınıklıgını sız toplamayın.guzellıkle onun yapmasını saglayın.

Ay Allah'ım duyduklarıma inanamıyorum
İnşallah benim eşim böyle yapmaz, herhalde kafasını kopartırım...
Allah kolaylık versin kızlar sizlere, zor bir durum... Yaşanmadan ne olacağı bilinmez tabii ki, ama nişanlım şimdilik temiz gibi görünüyor... Biraz dağınıktır o ayrı, erkeklikten gelen birşey sanırım, ama temizliğe düşkündür. Bakalım ben neler yaşayacağım...

kizlar bizim evde sigara icen yoktur.kiyafetlerini katlamaz ama hepsini biryere cikarir,tras oldugu zaman kendisi temizler.hatta bikere unutmustu.bende saka olarak"pisliiikk killarin hrp duruyo orda" dedim."aaaa unutmusum" dedi kalkti temizledi.ewe is getirir,sehpalari falan hep ortaliklara koyar.isi bitince mutlaka toplar.ama sadece banyodan cikinca,banyo paspasini falan tekrar sermez.arkasindan ben toplarim.heeee boyle iyidir diyorum ama onunda kirkyilda bir pasakliligi tutuyo:)
birde benim esim 10 yil kadar bekar hayati gibi yasamis onun etkiside cok.duzenli,cok guzel yemek yapar falan. Surekli anne gozetimi altinda olanlar bence birazdaha rahat oluyolar,dagitmma konusunda.

erkeklerin genel yapısı böyle sanırım,hem odunlar hem dağınıklar..aslında kendi öz bakımlarını gayet güzel yapıyorlar ama konu ev temizliğine gelince bir rahatlık bir rahatlık! eşim değil ama kardeşim böyleydi.şimdi ankarada yalnız yaşıyor ve evi gayet derli toplu.Allah sana kolaylık versin arkadaşım,benim dayanabileceğim birşey değil bu.temizlik takıntısı olan biriyim,bu da iyi birşey değil ve yeni yeni azalıyor bu takıntım.eşim de o yüzden düzenli olmaya dikkat ediyor.yoksa kafasına yer terliği

benim eşim anne evinde çok şımarık yetişmiş.arkasını toplayan hep olmuş.giysileri dener dener fırlatırmış..evlendiğimizde biraz düzeldi ama bazen yine yapıyor.mesela geçen gün pantolonlarını devirmiş.devirmiş diyorum çünkü kıyafet takıntısı var dağ gibi olmuştu pant.lar :) eve geldim şok oldum odayı pant.kaplamış.hiç dokunmadım geldi sonra söylene söylene topladı.dağıttıklarını toplamıyorum paşa paşa gidip kendi yapıyor :))

Hayatta toplamaz benim eşim. Hele o mutfak Allahım düşünmesi bile yetiyor beni kasmaya. Gece atıştırma huyu vardır eşimin her sabah mutfağım savaş alanı gibi oluyor. Defalarca uyardım bir iki gün düzelir gibi oluyor sonra yine aynı. Artık bende söylemekten yoruldum. Kalkıp söylene söylene kendim yapıyorum!

ne yapcaz biz bunlarla ya bi de ben hamileyim allahtan kızım olcak :) erkeklerin temizlik anlayışı evde temizlik yapılması sadece kendileri bi halt yapmıyorlar erkek olmak varmış ya :) ben valla böyle derli toplu erkeklere gıpta ediyorummm kocadan geçtik de artık damadımın işi zor

seni çooooook iyi anlıyorum canım :) ama ben bi yerde acsının çıkartıyorum 6 aylık hamileyim bu hafta sonu temizliği ona yaptırdım dün akşam bulaşıkları beraber yıkadık oh olsun

aynen wc konusunda bende öyle yaptım ama yazık utandı:s sanki bazen oluyor yine uyarıyorum :)

Bizim böyle sorunlarımız yok eşim dikkat eder sadece bir dönem çorapları sürekli oturma odası ve yatak odasının kapısının arkasında top halde buluyordum (halılarım yeni olduğu için bütün yünlerle birarada görünce çorapları deli oluyordum) bir iki uyardım dedim bundan sonra o pislikleri temizlemekle uğraşmayacam direk çöpe gidecek bulduğum çoraplar. Bir süre daha dikkat etmedi ama ben cidden dediğimi yaptım attım çoraplarını çöpe. Baktı ki çoraplar baya baya azalmış 5 çorabı filan kalmış farketti e atacağımı söylemiştim dedim. Şimdi çok dikkat ediyor.

kimin umrundaki tatlım konuşsanda o görev sana aitmiş gibi düşünüyorlar :/

her eve lazım cinsten senin ki :)

benim eşimde banyoda sigara içiyor ama külleri yere atmıyor
banyo yapacağı zamanda bende giriyorum duş hortumunu eline vermiyorum heryeri batırıyor çünkü
ben yönlendiriyorum, istediğim yöne tutuyorum suyu

Benim eşimde kesinlikle toplamaz. Çok denedim hatta birkeresinde kirli çorabını kirli sepetine niye atmadı diye kavga çıkarttım o çorap bir hafta boyunca banyoda yerde durdu da yine kaldırıp atmadı.. Tatar benimki inadı tuttumu tutar kendisi de bu huyudan hiç memnun değil ama öyle işteeee sürekli arkasını toplamak lazım yoksaaaaa iki günde ev evlikten çıkar...

bende tatarım o yüzden çatlasada patlasada benim dediğim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…