- Konu Sahibi tubaokutan
-
kızlar ya her hafta sonu temizlik yapıyorum evin temiz olması benim için çok önemli ama eşim beni sinir hastası etcek hiç dikkat etmiyor wc de sigara içiyor ve sigara külleri yerlere dökülüyor kokusu ayrı dert...
traş olur lavoba kıl içinde ..... duş alır banyo kirli çamaşırlarla dolu olur .....daha neler neler ...sizinde eşleriniz böyle mi ya ?
temizlik yapmak zor gelmiyor ama onun bu rahat tavrı da canımı sıkıyor
canım siğara hariç yazdıkların aynen bızım evdede var.....
eşim banyo yapsın yeterkiii..banyo savaş alanı olur güya kendı yıkanıyo ama resmen banyonun duvarları su içinde kalıyoo
ve bornozuda aynen yerde
işten gelir eve üstünü oldugu gıbı çıkartır yere
işe gıder pijamalarını oldugu gıbı yere
çorap giyer çekmeceler acık bırakılır
mutfakta birşey atıştırır sadece ama tanıyamazsın mutfagı
en nefret ettıgım huyuda acelesı oldugu zaman hurra içeri ayakkabılarıyla dalmasıı...çıldırıyorummm yaa o zamann offffffff
benim evliliğim 6.yılı bitmek üzere kızlar aynen dediğiniz gibiydi oturdum belirttim çercevelerimi bana yardımcı olman lazım dedim.kirliyse ayır at sepete dedim.traştan sonra malzemeni kaldır lavaboya bak,banyoya çıkarken bi su dök hatta tuvaleti kirli bırakıca bile çağırırım temizletirim o da zamanla alıştı huyuma...hala ara ara kaçırsada ilk zamanlara göre baya özenli..
Eşim benden daha derli toplu ve titizdir. Hatta beni beğenmez.
Bu da zor , oda zor keşke herkesin eşi kendi gibi olsa :)
benım esımın de dagınıklıgı vardır ama tuvalette banyoda sıgara ıcecek,kullerını yere atacak kadar degıldır neyse kı.bence her dagınıklıgını sız toplamayın.guzellıkle onun yapmasını saglayın.
kizlar bizim evde sigara icen yoktur.kiyafetlerini katlamaz ama hepsini biryere cikarir,tras oldugu zaman kendisi temizler.hatta bikere unutmustu.bende saka olarak"pisliiikk killarin hrp duruyo orda" dedim."aaaa unutmusum" dedi kalkti temizledi.ewe is getirir,sehpalari falan hep ortaliklara koyar.isi bitince mutlaka toplar.ama sadece banyodan cikinca,banyo paspasini falan tekrar sermez.arkasindan ben toplarim.heeee boyle iyidir diyorum ama onunda kirkyilda bir pasakliligi tutuyo:)
birde benim esim 10 yil kadar bekar hayati gibi yasamis onun etkiside cok.duzenli,cok guzel yemek yapar falan. Surekli anne gozetimi altinda olanlar bence birazdaha rahat oluyolar,dagitmma konusunda.
Hayatta toplamaz benim eşim. Hele o mutfak Allahım düşünmesi bile yetiyor beni kasmaya. Gece atıştırma huyu vardır eşimin her sabah mutfağım savaş alanı gibi oluyor. Defalarca uyardım bir iki gün düzelir gibi oluyor sonra yine aynı. Artık bende söylemekten yoruldum. Kalkıp söylene söylene kendim yapıyorum!
Benim eşimde kesinlikle toplamaz. Çok denedim hatta birkeresinde kirli çorabını kirli sepetine niye atmadı diye kavga çıkarttım o çorap bir hafta boyunca banyoda yerde durdu da yine kaldırıp atmadı.. Tatar benimki inadı tuttumu tutar kendisi de bu huyudan hiç memnun değil ama öyle işteeee sürekli arkasını toplamak lazım yoksaaaaa iki günde ev evlikten çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?