- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi tubaokutan
-
sen de temizleme olsun bitsin neden sinir oluyorsun ki. ne de olsa arkamı toplayan biri var rahatlığı ile eşin utanmasa halıya çekirdek çitleyecek.
İlk evlendiğimiz zamanlarda benim eşimde acayip dağınıktı, açtığı dolabı kapatmaz, yediğini içtiğini kaldırmazdı, aksine bende çok titizim.
bıkmadım usanmadım sürekli uyardım, kendi dağınıklığını kendisinin kaldırmasını sağladım, hatta akşamları sodayı içer şişesini koltuğun kenarında bırakırırdı, 3 kere uyardım, 4. de soda şişesini aldım çaktırmadan montunun cebine koydum, işe gitmek için evden çıktığımızda fark etti. bundan sonra böyle dedim, kaldırmadığın şeyleri hep montunun cebine koyacağım. :)
haziranda 7. yılımıza gireceğiz. 7 yıldır değişenler,işten gelince kirli kıyafetlerini alır kirli sepetine atar, wc ye her giriş çıkışında wc yi çamaşır suyu ile yıkar, hatta eşofmanlarının paçaları hep beyazlamış çamaşır suyundan :) yemekten sonra tabağını vs. bulaşık mak. kaldırır, traştan ve banyodan sonra banyoyu elinden geldiği gibi temizler.
kız kocana nazar boncuğu tak :s bende yılmadan bıkmadan uyarıyorum ama bak bu soda şişesini beğendim denerim belki ama inş kafamda bulmam daha sonra hahahaha
benim eşim soda şişesini cebinde görünce sırıtmıştı.
sen de temizleme olsun bitsin neden sinir oluyorsun ki. ne de olsa arkamı toplayan biri var rahatlığı ile eşin utanmasa halıya çekirdek çitleyecek.
arkadaslar birazda insanin icinde olacak bence.benim kayinvalidem 3 oglunuda bu sekilde yetistirmis.(esimin annesiyle babasi ayri). Biz evlenmeden once onlara yemege gittik.aman Allahim,bize is birakmadilar.ucu birden sofrayi kurdular topladilar,servis yaptilar.benim annem hayretler icinde kalmisti.ama ortanci kaynim ewlenince degismis biraz:) annem soylerdi,yapmazlarsa terlik yerlerdi.kayinvalidemin terlik firlatmasi meshurdur tum ailede.bumerang yapiyo resmen:) hala arada firlatir ogluna sakasina.cok sewwiyorum onu yaa.
ben hayırrrrr derdim eminimmm
haadi kumandadan vazgeçmeye razıyım da tuvalet ve çorap konusunda ALLAHIM umaarım yeteri kadar temiz olur kocam ya
kızlar ya her hafta sonu temizlik yapıyorum evin temiz olması benim için çok önemli ama eşim beni sinir hastası etcek hiç dikkat etmiyor wc de sigara içiyor ve sigara külleri yerlere dökülüyor kokusu ayrı dert...
traş olur lavoba kıl içinde ..... duş alır banyo kirli çamaşırlarla dolu olur .....daha neler neler ...sizinde eşleriniz böyle mi ya ?
temizlik yapmak zor gelmiyor ama onun bu rahat tavrı da canımı sıkıyor
çokta temiz iyi değil ya
benim abim çok temiz ve beni gıcık ediyor çünkü hiç bi yere kıpırdıyamıyprum onun evine gittiğimde
hep peşimde dolanıyor, yok tiftik düştü yok kırıntı düştü, burda sigara içme, buraya su damlatmışsın, yok halının psükülü kırışmış falan
yengem bile rahat hareket edemiyor kendi evinde abim yüzünden
yengemin yaptığı temizkiği beğenmez bozar kendi yapar, tuvaleri banyoyu mutfağı kendi siler, beğenmez başkasının yaptığını. bi tek yemek yapmıyo ve çamaşır yıkamıyor/ütü yapmıyor
temizlikçi kadın getirdiler onuda beğenmedi.
bizim de tam tersi
arkadaş içtiğim suyun bardağını masaya bırakamayacak mıyım hemen hop götürmek zorunda mıyım
her taraf derli toplu olsun istiyor ağız tadıyla kıyafetlerimi bile atamıyorum sağa sola
bunların bi ortası yok sanırım
bizim de tam tersi
arkadaş içtiğim suyun bardağını masaya bırakamayacak mıyım hemen hop götürmek zorunda mıyım
her taraf derli toplu olsun istiyor ağız tadıyla kıyafetlerimi bile atamıyorum sağa sola
bunların bi ortası yok sanırım
yok ya ben çok temiz istemiyorum ki zaten yeteri kadar yazdım zaten orda da
ben zaten yeterince titizim onun çok temiz olmasına gerek yok
diyorum ya aldığını aldığı yere geri koysun,kirli çamaşırlarını oraya buraya atmasın,çoraplarını ve iç çamaşırını sık değiştirsin,ellerini yıkamayı bilsin özellikle wc den sonra
dışarıdan gelince yemeğe oturmaadan ellerini yıkasın ve kişisel temizliğine özen göstersin gerisini ben yaparım zaten
zaten bende başkasının yaptığı temizliği hiç beğenmem ne garip temizlik hastalarında oluyor sanırım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?