Eşim temizliğe dikkat etmiyor

İlk evlendiğimiz zamanlarda benim eşimde acayip dağınıktı, açtığı dolabı kapatmaz, yediğini içtiğini kaldırmazdı, aksine bende çok titizim.

bıkmadım usanmadım sürekli uyardım, kendi dağınıklığını kendisinin kaldırmasını sağladım, hatta akşamları sodayı içer şişesini koltuğun kenarında bırakırırdı, 3 kere uyardım, 4. de soda şişesini aldım çaktırmadan montunun cebine koydum, işe gitmek için evden çıktığımızda fark etti. bundan sonra böyle dedim, kaldırmadığın şeyleri hep montunun cebine koyacağım. :)

haziranda 7. yılımıza gireceğiz. 7 yıldır değişenler,işten gelince kirli kıyafetlerini alır kirli sepetine atar, wc ye her giriş çıkışında wc yi çamaşır suyu ile yıkar, hatta eşofmanlarının paçaları hep beyazlamış çamaşır suyundan :) yemekten sonra tabağını vs. bulaşık mak. kaldırır, traştan ve banyodan sonra banyoyu elinden geldiği gibi temizler.

sen de temizleme olsun bitsin neden sinir oluyorsun ki. ne de olsa arkamı toplayan biri var rahatlığı ile eşin utanmasa halıya çekirdek çitleyecek.

o kadar değil yani hele bi yapsın koparırım kellesini ben temiz olduğunu düşünmediğim bi evde mutlu olamam gergin olurum mutsuz oluyorum yani misafirlikte bile olsam hijyen şart canım:)

kız kocana nazar boncuğu tak :s bende yılmadan bıkmadan uyarıyorum ama bak bu soda şişesini beğendim denerim belki ama inş kafamda bulmam daha sonra hahahaha

arkadaslar birazda insanin icinde olacak bence.benim kayinvalidem 3 oglunuda bu sekilde yetistirmis.(esimin annesiyle babasi ayri). Biz evlenmeden once onlara yemege gittik.aman Allahim,bize is birakmadilar.ucu birden sofrayi kurdular topladilar,servis yaptilar.benim annem hayretler icinde kalmisti.ama ortanci kaynim ewlenince degismis biraz:) annem soylerdi,yapmazlarsa terlik yerlerdi.kayinvalidemin terlik firlatmasi meshurdur tum ailede.bumerang yapiyo resmen:) hala arada firlatir ogluna sakasina.cok sewwiyorum onu yaa.

kız kocana nazar boncuğu tak :s bende yılmadan bıkmadan uyarıyorum ama bak bu soda şişesini beğendim denerim belki ama inş kafamda bulmam daha sonra hahahaha

benim eşim soda şişesini cebinde görünce sırıtmıştı.

Aynen anlattığın gibi canım hatta daha fazlası. Her yerden bir şeyini toplarım. Dağınık ve pis ! Deli oluyorum. Ben de aksine çok titizim. Sürekli arkasını toplamaktan oturamıyorum. Gözüm hep üstünde elimde değil Kaç kere söylüyorum tamam diyor sonra yine aynı. Ben söylemekten bıktım, o yapmaktan bıkmadı... Zaman diyorum sabrediyorum, koşuşturmaya devam... Ama ben de çalışıyorum yazık bana da yaa offffff !!!

Ohooo canım sen ne diyorsun ya :) yemin ederim ben arkasını toplamaktan bıktım o dagıtıp pisletmekten bıkmadı.

İşten gelir, salonun ortasında çoraplarını çıkartır orada bırakır. Ceketini, cebinde ki ıvırları zıvırları, çöplükleri, kağıtları fişleri kalemleri hedeleri hödöleri salonun ortasında buldugu her yere koyar. Koltugun köşeleri mesela. Aldığı tornavidayı, ilacı, sarj aleti bütün eline aldıgı şeyler hep salonda birikir.
Gardolab ın gereksiz olduğunu düşünür . Gerçekten söyledi bunu :) Ona göre tüm ceketler, pantolonlar, tişörtler saga sola bırakılmalı yada portmantoya asılmalı.

Aldıklarını hiiç yerine koymaz. Hadi koymayı bırak aldığı şeylerin yerlerini, dolapların kapaklarını, çekmecelerini bile açık bırakır :) Banyodan hiiç bahsetmiyorum bile.

Dün akşam tartıştık mesela bu huyundan dolayı. Gitmiş dolaptan, dışarıda kaldığı zaman bozulcak cinsten bir şey çıkarmış, yemiş, ağzı açık salonda koltugun kenarına bırakmış. Yine hakkını yemiyim :) bazen mutfak tezgahında bıraktıgı da oluyor :)

sen de temizleme olsun bitsin neden sinir oluyorsun ki. ne de olsa arkamı toplayan biri var rahatlığı ile eşin utanmasa halıya çekirdek çitleyecek.

Canım öyle diyorsun da, biz temizlemesek inan onlar kalıyor. Kendimden biliyorum bir gün tepem attı 2 gün toplamadım. Ev savaş alanı gibiydi.

Yetiştirilme tarzı mıdır bilemiyorum çünkü benim müstakbel eşim, annesinin evine gittiği zaman, annesinin bulaşıklarını çalkalıyor, aldıklarını yerlerine koyuyor hep yardımcı oluyor. Ama bana gelince alışmış bir kere, hiç bir şeyini toplamaz.

ben evli değilim ama bizim evde de babam öyle aldığını aynen bırakıyor
bir kere de tuvaleti temizleyip çık be adam hep arkadan annem temizler o çıkınca öff siir oluyorum pis bırakıyor içeride sigara içiyor kokular karışıyor falan iğrençççç:120:
her seferinde umaarım benim kocam böyle yapmaz diyorum

aldığını yerine koymamak meselesinde birbirimize yakın olduğumuzdan
hayat bize güzel :)

anneside öyle demekki annesi tiziz olan erkekler evlilikte gayet titiz oluyorlar çünkü annesi rahat olanlar da evlilikte böyle rahat oluyorlar işte

ben hayırrrrr derdim eminimmm
haadi kumandadan vazgeçmeye razıyım da tuvalet ve çorap konusunda ALLAHIM umaarım yeteri kadar temiz olur kocam ya

çokta temiz iyi değil ya
benim abim çok temiz ve beni gıcık ediyor çünkü hiç bi yere kıpırdıyamıyprum onun evine gittiğimde
hep peşimde dolanıyor, yok tiftik düştü yok kırıntı düştü, burda sigara içme, buraya su damlatmışsın, yok halının psükülü kırışmış falan
yengem bile rahat hareket edemiyor kendi evinde abim yüzünden
yengemin yaptığı temizkiği beğenmez bozar kendi yapar, tuvaleri banyoyu mutfağı kendi siler, beğenmez başkasının yaptığını. bi tek yemek yapmıyo ve çamaşır yıkamıyor/ütü yapmıyor
temizlikçi kadın getirdiler onuda beğenmedi.

Son düzenleme:
bizim de tam tersi

arkadaş içtiğim suyun bardağını masaya bırakamayacak mıyım hemen hop götürmek zorunda mıyım

her taraf derli toplu olsun istiyor ağız tadıyla kıyafetlerimi bile atamıyorum sağa sola

bunların bi ortası yok sanırım

sen çalışıyomusun canım

yok ya ben çok temiz istemiyorum ki zaten yeteri kadar yazdım zaten orda da
ben zaten yeterince titizim onun çok temiz olmasına gerek yok
diyorum ya aldığını aldığı yere geri koysun,kirli çamaşırlarını oraya buraya atmasın,çoraplarını ve iç çamaşırını sık değiştirsin,ellerini yıkamayı bilsin özellikle wc den sonra
dışarıdan gelince yemeğe oturmaadan ellerini yıkasın ve kişisel temizliğine özen göstersin gerisini ben yaparım zaten
zaten bende başkasının yaptığı temizliği hiç beğenmem ne garip temizlik hastalarında oluyor sanırım bu

eevet evet ne çok titiz olsun ne de çok pis orta karar ideal ama nasip tabi

benim abim öyle işte
yengem ondan önce gidiyor eve, abimin kornasını duyunca hemen kalkıyor oturduğu koltuğu düzeltiyo minderleri falan
sigara içmişse küllüğü boşaltıyo hemen camı açıyor, bardağı yerine koyuyor uslu uslu oturuyor koltukta sonra

Son düzenleme:

bende çok temiz sevmiyorum çünkü sinirlenirim ben böyle herşeyime karışsa. allahtam eşim çok dağınık değil, yardım et dediğimde ediyor ama sevmiyorum onun yardımını, beğenmiyorum yaptıklarını sakar biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…