Eşim temizliğe dikkat etmiyor

Off benim eşimde anne tarafında var tatarlık keçi gibiler keçiiii çorapları yinede banyodaymış bari. Bizimkisi getirir oturma odasında çıkartı bide burnumun dibine atar. Bende en sonunda bir gün dedimki getir getir orası uzak kalır getir burnuma daya dedim kavga cıkardım Şimdi biraz daha dikkatli.

Eşimle tanıştıktan bir süre sonra arkadaşlarımla beni yemeğe çağırdılar.
Lojmanda kalıyorlardı,herkesin odası ayrı mutfak birdi.
Arkadaşlarla oturuyoruz,oda derli toplu.Ortalık temiz gözüküyordu ama
misafir gelecekti,ondan yapmış da olabilirlerdi.
Sonra dolaptan birşey alması gerekti.Fermuarlı bez dolabını bir açtı.
Bütün gömlekler jilet gibi ütülenmiş ve öyle bir dizilmiş ki milim oynamıyor.
Biz kızlarla hayretler içerisinde kaldık,nasıl böyle düzenli olur diye.

Bekar evinde kalmasının avantajını yaşadım çok şükür.
Her işe yardım eder,evi süpürür bak hatun senin gibi süpürüyorum
tekrar süpürmene gerek yok der.İlk evlendiğimiz zamanlar sen şurayı
yapamamışsın diye tekrar yaparmışım,ondan öyle söylüyor.

siz yatın kalkın tatar gelinleri olduğunuz için şükretin
her yiğidin harcı değildir bu

maşallah maşallah nazar değmesin :)

Erkeklerin eğitimi 2,5 yaşında tamamlanırmış, o yaşa kadar da sadece tuvalet eğitimini tam alırlarmış

Buna da şükür diyelim

benimkisi de aynı.işten gelir kıyafetler ortada bırakır.çoraplarını çıkarır top yapar gol atar.sigara içer küllüğü bir kez dökmez.ayaklarını yıkamaz işten gelince.her su içişinde ayrı bardak kirletir.çok söylendm ama huylu huyundan vazgeçmiyor. Bitek hamileym die çamaşırları asar bulaşık makinesini boşaltır uznmıyım yukarı die.o da hamileym die yani yoksa hayatta yapmaz.

sanırım calısıyorsun hafta sonu temızlık yapabıldıgıne göre...benım kocamda o boyutlarda degıl ama genel olarak dağınıktır...bence temızlık için bir yardımcı bul şimdi sen yapıyorsun diye bu kadar gevsek olabılır para vernce belkı temız tutar

ben pintiyim biraz para vermem temizlikçiye daha doğrusu şu aşamada vermem çünkü eşimşn işinden dolayı kendi evimzde oturmuyoruz kiadayız o yüzden çok eşyamda yok yeni değiller eşim memur olduğu için böyleee hafta sonu evde die yapıyorum yardım ettiyorum napayım:))

ya canım yorumunun altında bebeğin hakkında bilgiler var ya onu nasıl yapıyorsun bende istiyorum :)

sen de temizleme olsun bitsin neden sinir oluyorsun ki. ne de olsa arkamı toplayan biri var rahatlığı ile eşin utanmasa halıya çekirdek çitleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…