- 26 Eylül 2011
- 470
- 228
- 323
- 39
- Konu Sahibi tubaokutan
-
Benim eşimde kesinlikle toplamaz. Çok denedim hatta birkeresinde kirli çorabını kirli sepetine niye atmadı diye kavga çıkarttım o çorap bir hafta boyunca banyoda yerde durdu da yine kaldırıp atmadı.. Tatar benimki inadı tuttumu tutar kendisi de bu huyudan hiç memnun değil ama öyle işteeee sürekli arkasını toplamak lazım yoksaaaaa iki günde ev evlikten çıkar...
siz yatın kalkın tatar gelinleri olduğunuz için şükretin
her yiğidin harcı değildir bu
siz yatın kalkın tatar gelinleri olduğunuz için şükretin
her yiğidin harcı değildir bu
eşimle tanıştıktan bir süre sonra arkadaşlarımla beni yemeğe çağırdılar.
Lojmanda kalıyorlardı,herkesin odası ayrı mutfak birdi.
Arkadaşlarla oturuyoruz,oda derli toplu.ortalık temiz gözüküyordu ama
misafir gelecekti,ondan yapmış da olabilirlerdi.
Sonra dolaptan birşey alması gerekti.fermuarlı bez dolabını bir açtı.
Bütün gömlekler jilet gibi ütülenmiş ve öyle bir dizilmiş ki milim oynamıyor.
Biz kızlarla hayretler içerisinde kaldık,nasıl böyle düzenli olur diye.
Bekar evinde kalmasının avantajını yaşadım çok şükür.
Her işe yardım eder,evi süpürür bak hatun senin gibi süpürüyorum
tekrar süpürmene gerek yok der.ilk evlendiğimiz zamanlar sen şurayı
yapamamışsın diye tekrar yaparmışım,ondan öyle söylüyor.
Valla şükredecek bişey göremedim ben pek bizim kayınvalidedenAma evet herkesin harcı değil haklısın
Valla şükredecek bişey göremedim ben pek bizim kayınvalidedenAma evet herkesin harcı değil haklısın
Niye kısss...
seninki nogaydır o zaman
Erkeklerin eğitimi 2,5 yaşında tamamlanırmış, o yaşa kadar da sadece tuvalet eğitimini tam alırlarmış
Buna da şükür diyelim
Valla nogaymı bilmiyorum. Aslında tatara laza şuna buna bakmaz herpsinin iyisi kötüsü var ama inatları bariz bir özellikleri :)
hjihihihh iyi bi bakış açısı olmuş ya :)
kızlar ya her hafta sonu temizlik yapıyorum evin temiz olması benim için çok önemli ama eşim beni sinir hastası etcek hiç dikkat etmiyor wc de sigara içiyor ve sigara külleri yerlere dökülüyor kokusu ayrı dert...
traş olur lavoba kıl içinde ..... duş alır banyo kirli çamaşırlarla dolu olur .....daha neler neler ...sizinde eşleriniz böyle mi ya ?
temizlik yapmak zor gelmiyor ama onun bu rahat tavrı da canımı sıkıyor
benimkisi de aynı.işten gelir kıyafetler ortada bırakır.çoraplarını çıkarır top yapar gol atar.sigara içer küllüğü bir kez dökmez.ayaklarını yıkamaz işten gelince.her su içişinde ayrı bardak kirletir.çok söylendm ama huylu huyundan vazgeçmiyor. Bitek hamileym die çamaşırları asar bulaşık makinesini boşaltır uznmıyım yukarı die.o da hamileym die yani yoksa hayatta yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?