Eşim temizliğe dikkat etmiyor

Güzel olmuş :)

İnş. bundan sonra kirli çoraplar hep kirli sepetine konulur.

Benim eşimde de (sizinki kadar olmasa da) biraz biraz ev temizliğine dikkat etmeme sorunu vardı ilk bir kaç ayımızda.
Örneğin kurulandığı havluyu yerine asmaz giyindiği yere fırlatırdı, dışarıda giydiği çoraplarla ev içerisinde oturur-uzanırdı, kirli çamaşırlarını kirli sepetinin içine değil üstüne bırakırdı gibi.
Birkaç kez sözsel uyarıda bulundum fakat çok ilerleme kaydedememiştik.
Sonrasında ufak kağıtlara yazıp belirli yerlere yapıştırdım.Örneğin kirli sepetinin üstüne- sepetin içine at yazdım, duş sonrası yatak odasında giyindiğinden ve havluyu yere yatağa fırlattığından yatak odasının duvarına havluyu banyoya as yazdım.. gibi.
Fakat çorap konusunda çok mücadele verdim.
İş yerinden birlikte geliyoruz eve, kapıdan girer girmez çoraplarını değiştir-dışarıda giydiğin çorapla ev çorabı farklı olur lütfen diye diye yaklaşık bir iki hafta sonunda ben demeden değiştirmeye, o gün giydiği çorabı kirli sepetine atmaya alıştı.
Bir erkeği annesi ev temizliği konusunda eğitmemişse, evlendiğinizde siz eğitmek zorundasınız maalesef..
Aksi halde ya susup peşinden toparlayacak kendinizi yıpratacaksınız yada dırdır edip o kirliliğe maruz kalacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…