Eşim temizliğe dikkat etmiyor

Allahım bu kirli çoraplar bütün bayanların ortak derdi galibabenimki salonda rastgele atar artık dalga geçiyorum vitrinin içine koy istersen orda olmuyor diyorum ama yok işe yaramıyor cebinede koydum hiç oralı olmadıaslında pasaklı biri değildir kendine çok özenir ama bu çorap konusunu anlamıyorum ya çok mu zor kirli sepetine atmak:44:

ahahahahaha toplantıya girdiğinde suratının halini biri fotoğraflasa da biz de görsek

Harika gerçekten, bir musibet bin nasihatten hayırlıdır diye bosuna söylememişler

ahahaha ççookk sevdim bunu,benimki tertipli olmasaydı kesinlikle yapardım bendeee:))

Hep aynı .. hepsi aynı..

burada evli arkadaşların yazdıklarını görünce korkmaya başladım . galiba alışkanlık meselesi bunlar evlenmeden önce belli ediyorlar kendilerini ve annelerin yetiştirmesiyle alakalı mı bilmem. çünkü benim erkek arkadaşım benden daha temiz ve derli toplu) bir yere kalmaya gittiğimizde veya tatilde kendi çamaşırlarını katlar koyar. lavaboyu temizler. ama annesi çok temiz çok titiz ve evde buna hiçbirşeyi elletmiyor kıyafetlerini peşinden topluyor. ama benim sevgilim kendisi yalnızken her işi yapıyor. hatta beni uyarıyor ayağını uzatma oraya ayakkabıyla girme diye. benim annem beni daha rahat yetiştirdi asıl ben evlenince napacam bilmiyorum. artık yemek yapmak dışındaki bütün işleri aramızda bölüşecez. yoksa bu hayat geçmez bütün ev işleri tertip düzen kadından sorulursa ve kadın çalışıyorsa erken yaşlanır erken yıpranır ve birlikte geçirilecek vakit de o denli azalır diye düşünüyorum.

ahahaha ççookk sevdim bunu,benimki tertipli olmasaydı kesinlikle yapardım bendeee:))

Soda şişesini yapan ve yorumuda yazan bendim, ama seninki daha feci olmuş, nottan sonra aramadı mı?

tepkisi nasıldı?

ahahahahaha toplantıya girdiğinde suratının halini biri fotoğraflasa da biz de görsek

Harika gerçekten, bir musibet bin nasihatten hayırlıdır diye bosuna söylememişler

haketti ama elmayra işin garibi henüz bu konuyla ilgili bana brşey söylemedi olumlu olumsuz akıllandı akıllandı

benımkıde cok tertiplidir aslında cekmecelerı benımkınden duzenlı ama gel gör kokmus coraplar evi tavaf ediyor resmen

evlenince değişiyor canım analarına yapamıyorlar ama karılarına salıyolar kendılerını

Soda şişesini yapan ve yorumuda yazan bendim, ama seninki daha feci olmuş, nottan sonra aramadı mı?

tepkisi nasıldı?

o dahi arkadas senmiydin ...dün öyle bir okumustumda kımın yazdıgını hatırlayamadım bende böyle birşey yapayım dedim işin ilginci aramadı hiç bende aramadı ya akıllandı ya küstü bakalım 3 saat sonra bellı olur

hehe aynıyız ondan önce gidiyorum eve yediğim içtiğim bardaklar ortadaysa gelmesine yakın topluyorum

Cadılık mı dahilik mi bilemiyorum ama yaptım ben.

merakla bekliyorum yorumunu, acaba eşin ne diyecek.

bz ikimzde dağınığız :S en kötüsü bu heralde onun yaptıkları arada gzüme batıo oda bnmkileri gsterio:) dün banyo yapmış çıkardğı kıyafetler yerde bnde banyoya çağrdım nie böle yapıosun şunları sepete at die sölendim yarım saat snra da o bni gynme odasına çağrdı üstümü değiştrmiştim çıkarttıklarım aynen çıkartıığım gbi ütü masasnın üstnde duruyo:)) bde ters çıkartmışım çıkarttığım gbide bırakmışım :)) kendi yaptıklarımı gremiorum :)) yani ölee sallan yuvarlan dağınık dağınık geçinip gdiorz allah yardımcımdan razı olsun valla bütün yük onda... arada annem gelince siz çocuk yaparsanız kesin evin bitarafnda kaybedersinz dio:)))

tatlım ya seni bundan sonra hep takip edicem. öğrenecek çok şey var senden. daha evli değilim ama olsun.

haketti ama elmayra işin garibi henüz bu konuyla ilgili bana brşey söylemedi olumlu olumsuz akıllandı akıllandı

Dilerim akşam vitrine koymaz corabı ahahahaha

corap zaten kalıp seklini almıştır

Benim eşimde ilk evlendiğimiz zamanlarda böyleydi.Çok şükür sigara alışkanlığı yoktur ama rahattır yani o da her erkek gibi (özellikle babası gibi)işten gelince çorabını top yapıp kapı kenarına fırlatırdı.İlk zamanlar söylene söylene alıp kirli sepetine atıyordum.Bu arada birkaç kez uyardım lütfen bana yardımcı ol,al sepete at bak yoksa çöpe atacağım diye bir kaç sefer yaptı sonra yine saldı kendini bende ne yaptım 1-2 defa çorabını attığı yerden alıp çöpe attım.Tabi sonra tamam aşkım bir daha yapmayacağım dedi ve yapmadı.Bende aldım karşıma konuştum hele ki çocuk olduktan sonra,lütfen bana yardımcı ol dedim.Ha tabiki bazen konuştuklarımızı unutup yine yapıyor ama ben hemen ikaz lambalarını sinyaller eşliğinde yakmaya başlıyorum :))Sağolsun mesela;sabah pijamalarını katlar,işten gelince gömleklerini veya üzerinden çıkan kıyafetleri ters çevirip kirli sepetine atar,dışarı çıkacaksak ben kızı hazırlarken o çıkan kıyafetlerini katlar,evi toparlamaya çalışır.Yani bana yardımcı olmaya çalışır ama temizlik konusunda ben yardım istersem yardım eder yoksa pek umurunda olmaz.Allah yardımcımız olsun ne diyelim...

Ya kızlar benim de sevgilim çok dağınık! Cinnet geçiriyorum bazen. Evi tek başıma tertemiz yapıyorum, o temizlik bir gün dayanmıyo ya. Güzellikle söyledim olmadı, kavga ettim olmadı, ne yapacağımı şaşırdım artık. Bir ara dedim ben de yapmayım bakalım nolucak, dağınıklıktan, pislikten rahatsız olucak mı dedim, yok arkadaş! Yerdeki çamaşırların üstünden atlaya atlaya gezdi evin içinde. Sonra dayanamayıp sinir küpü halinde yine ben temizledim tabii ki. İşe giderken üstündekileri oraya buraya fırlatır, eve gelince gömleğini, pantolonunu salondaki koltuğun üstüne asar. Ya diyorum git dolabına as şunları, salonda gömleğin, pantolonun işi ne? Çoraplardan hiç bahsetmiyorum. Öyle yerlerden çıkıyolar ki aklım hayalim almıyo. Bulaşık makinesi boş olduğu halde kirlettiği tabakları, bardakları lavabonun içine doldurur. O tezgah dolar taşar, umrunda olmaz. En nefret ettiğim şey bu! Vallahi bıktım artık. Katil olucam diye çok korkuyorum. Temizlik yapmıyosun madem, bari benim yaptığım temizliğe saygı duy!

Eşinin yaptığını söylediğin şeylerin aynısı benim eşimde yapıyor. Sürekli arkasını toplamaktan ve temizlemekten bıktım 6 ayda. Hadi şimdi bebek doğmadı daha, doğduktan sonra bebeğimle ilgilenmeyip sürekli bu adamın arkasınımı toplıcam diye düşünüyorum. Erkeklerin geneli pis ve odunnn.

Eşim benden daha derli toplu ve titizdir. Hatta beni beğenmez.

Bu da zor , oda zor keşke herkesin eşi kendi gibi olsa :)

haha biz de aynıyız bazen kendimi kötü hissetsemde hiiç şikayetim yok...eşim hayatımda tanıdığım en düzenli, en planlı, en sorumluluk sahibi insandır, ben de biraz rahatımdır...birbirimizi tamamlıyoruz sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…