- Konu Sahibi tubaokutan
-
dün burda okudugum soda şişesi olayı bana çok güzel bir fikir verdiyorumdada yazmıstım eşim sağolsun çoraplarını nereye koyacagını bılmez banyo dısında her tarafta görmek mümkün dün salonun orta yerınde bıraktı kirli sepetine at dedim tamam diyip geçiştirdi ve o coraplar sabaha kadar salonda kaldı ..bende sabah ugurlarken erken uyandım bıraz kahvaltı hazırlıyım dıye o corapların birini laptop cantasına birinide cebine koydum içinede not yazdım bir daha ortalık yerde bırakırsan uyurken ağzına sokacam dedım
bakalım akıllanmıs mı bugun görecez
dün burda okudugum soda şişesi olayı bana çok güzel bir fikir verdiyorumdada yazmıstım eşim sağolsun çoraplarını nereye koyacagını bılmez banyo dısında her tarafta görmek mümkün dün salonun orta yerınde bıraktı kirli sepetine at dedim tamam diyip geçiştirdi ve o coraplar sabaha kadar salonda kaldı ..bende sabah ugurlarken erken uyandım bıraz kahvaltı hazırlıyım dıye o corapların birini laptop cantasına birinide cebine koydum içinede not yazdım bir daha ortalık yerde bırakırsan uyurken ağzına sokacam dedım
Allahım bu kirli çoraplar bütün bayanların ortak derdi galibabenimki salonda rastgele atar artık dalga geçiyorum vitrinin içine koy istersen orda olmuyor diyorum ama yok işe yaramıyor cebinede koydum hiç oralı olmadı aslında pasaklı biri değildir kendine çok özenir ama bu çorap konusunu anlamıyorum ya çok mu zor kirli sepetine atmak:44:
ahahaha ççookk sevdim bunu,benimki tertipli olmasaydı kesinlikle yapardım bendeee:))
ahahahahaha toplantıya girdiğinde suratının halini biri fotoğraflasa da biz de görsek
Harika gerçekten, bir musibet bin nasihatten hayırlıdır diye bosuna söylememişler
ahahaha ççookk sevdim bunu,benimki tertipli olmasaydı kesinlikle yapardım bendeee:))
Soda şişesini yapan ve yorumuda yazan bendim, ama seninki daha feci olmuş, nottan sonra aramadı mı?
tepkisi nasıldı?
burada evli arkadaşların yazdıklarını görünce korkmaya başladım . galiba alışkanlık meselesi bunlar evlenmeden önce belli ediyorlar kendilerini ve annelerin yetiştirmesiyle alakalı mı bilmem. çünkü benim erkek arkadaşım benden daha temiz ve derli toplu) bir yere kalmaya gittiğimizde veya tatilde kendi çamaşırlarını katlar koyar. lavaboyu temizler. ama annesi çok temiz çok titiz ve evde buna hiçbirşeyi elletmiyor kıyafetlerini peşinden topluyor. ama benim sevgilim kendisi yalnızken her işi yapıyor. hatta beni uyarıyor ayağını uzatma oraya ayakkabıyla girme diye. benim annem beni daha rahat yetiştirdi asıl ben evlenince napacam bilmiyorum. artık yemek yapmak dışındaki bütün işleri aramızda bölüşecez. yoksa bu hayat geçmez bütün ev işleri tertip düzen kadından sorulursa ve kadın çalışıyorsa erken yaşlanır erken yıpranır ve birlikte geçirilecek vakit de o denli azalır diye düşünüyorum.
Soda şişesini yapan ve yorumuda yazan bendim, ama seninki daha feci olmuş, nottan sonra aramadı mı?
tepkisi nasıldı?
benim abim öyle işte
yengem ondan önce gidiyor eve, abimin kornasını duyunca hemen kalkıyor oturduğu koltuğu düzeltiyo minderleri falan
sigara içmişse küllüğü boşaltıyo hemen camı açıyor, bardağı yerine koyuyor uslu uslu oturuyor koltukta sonra
anlayamadım:)))
evlenince değişiyor canım analarına yapamıyorlar ama karılarına salıyolar kendılerını
o dahi arkadas senmiydin ...dün öyle bir okumustumda kımın yazdıgını hatırlayamadım bende böyle birşey yapayım dedim işin ilginci aramadı hiç bende aramadı ya akıllandı ya küstü bakalım 3 saat sonra bellı olur
Cadılık mı dahilik mi bilemiyorum ama yaptım ben.
merakla bekliyorum yorumunu, acaba eşin ne diyecek.
haketti ama elmayra işin garibi henüz bu konuyla ilgili bana brşey söylemedi olumlu olumsuz akıllandı akıllandı
Eşim benden daha derli toplu ve titizdir. Hatta beni beğenmez.
Bu da zor , oda zor keşke herkesin eşi kendi gibi olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?