Eşim temizliğe dikkat etmiyor

biz de böyleyiz çok şükür. öyle fazla iş yapmaz bir gün hadi kocacım süpürge tut dedim, tüm eşyaları ortaya çekmiş duvar kenarları , minnacık örümcek ağları, koltuk içleri her şeyi temizledi, bu eve erkek eli değmeli diyo pis pis gülüyo.. valla yaptırabilirsem artık ona atasım var benden çok daha iyi

benim eşim de dağınıktır ama ben mümkün olduğunca arkasını toplamak yerine çağırıp bunu neden buraya attın kaldır filan derim o zaman yapar ama bi dahakine yine aynı yere atıverir alışkanlık işte...arkasını hepten toplasam daha kötü olur bence siz de devamlı yapma etme deyip arkasını toplamak yerine en azından basit şeyleri ona yaptırın zor gelmeye başlayınca en azından belki toplu durmaya çalışır

bizde herkesin mıntıkası var...:))) evlendiğimizden beri 1 yada 2 kez tuvalet banyo temizlemişimdir...başlarda içim rahat etmiyordu arkasından yapsam diyordum (kadın güdüsü) ama baktım benden aşağı değil gözüm kapalı bırakırım...şimdi bebişimizde büyüyor içimde ben istirahatteyim bir süre, her türlü iş onda....Allahtan çok yoğun değiliz...benim eşim severek özenerek yapıyor bi de...

çok sevindim ne güzell...o zaman ikimizde şanslıyız desene:))
bebişin içinde ayrıca sevindim Allah sağ salim kucağınızı doldursun darısı başımıza..:)
ben kendimi hamiş düşünemiyorum bile,prensesler gibi bakar bana kocişim:)

haha çok hoş...arada biraz da gaza getir bak nasıl hevesle yapıyor :)))

çoook teşekkür ederim...inşallah en kısa zamanda sizin için de diliyorum..

riskli olmasına rağmen sayesinde çok huzurlu ve rahat bir hamilelik geçireceğim sanırım... O varken başka kimseye ihtiyacım yok...gerçekten çok şanslı olduğumu biliyorum

çok sağolunn hamişlerin duaları kabul olurmuş,umarım kısa zamanda bende böyle bir haber alırım hayırlısı ile:))
maşallah maşallahhh

yanlız kızlar bende allah tan çorap derdi yok işten gelir doğru lavobaya eller yıkanır çoraplar sepete sepete değilse bile banyoya bırakır nefret ederim zaten bakşimdi kocacımı bi kere daha sevdim bnm ki biraz rahattır ama uyarınca dediğimi yapar kıyamaz bana :) evli olmak çok güzel

Evliliğimizin ilk 6 ayı;

Çoraplar basketbol topu kıvamında yatakodasının her köşesine süzülür,
Giyinme odasında giyinip soyunduğu bütün kıyafetler dağ silüetine kafa tutar,
Tuvalete girdikten sonra fal bakma kıvamına gelir,
Lavabo her el yüz yıkama seansından sonra traş olmuşcasına kıl yığını oluşturur,
Mutfak tezgahının üzeri 2 saat icinde boş kola bardaklarıyla dolar,
Toz almaz, elektrik süpürgesine el sürmez, banyo sırılsıklam olur vs vs aklınıza gelebilecek bütün iğrenclikler :)

Bir cinnet her şeyi çözer diye boşuna dememişler :)

Son 1.5 yıldır;

İşten gelir gelmez, duşunu alır, çoraplar ve kıyafetler kirli sepetine atılır. Ertesi gün giyeceği kıyafetleri hazırlar. Lavaboyu her seferinde yıkar. Banyoyu ve tuvaleti tertemiz bırakır. Bardaklarını makinaya koyar.

Cumartesi günleri eğer evdeyse ya da ben ona kıyabilirsem :) evi süpürür ben toz alırım, yerleri silerim. Büyük temizliklerde camları siler, perdeleri takar. Benden daha güzel temizlik yapar :) Sabah kalkıp pencereleri acar, evi havalandırır :)

Allah nazarlardan saklasın verdiğim eğitime cok güzel yanıtlar veriyor ahahahahahahah

Son düzenleme:
Elmayra evet,erkeklerin eğitilebilir varlıklar olması çok güzel en azından söyleneni hemen kapabiliyorlar aman nazarlar değmesin onlara

Elmayra evet,erkeklerin eğitilebilir varlıklar olması çok güzel en azından söyleneni hemen kapabiliyorlar aman nazarlar değmesin onlara

Ahahahhahahaha evet cnm eğitilmeye müsaitler fakat biraz şiddet uygulamak gerekiyor ama psikolojik

Allah eksikliklerini göstermesin ins

dert ettiğin şeye bak yine sizin eşiniz biraz toplu benimkinin yanında ben yazayımda için rahatlasın dağınıklılık gör :) hamilelikten dolayı 2-3 günlüğüne arada anneme kalmaya gidiyorum tabi yıkanacak yada ütülenecek hiç bir çamaşır bırakmadan o halimle hertarafı tertemiz yapar toplarım taşın üzerinde bir kirli bardak bile bulunmaz evlerimi gelince temiz bulayım diye çamaşır suyuyla tozları bile alır öyle giderim ama gelince
1)taş masa bulaşık dolu ne yenmiş orda kalmış
2)cips çekirdek kırıntıları antrede bile gezer
3)gömlekler tek tek denenmiş denenmiş tekrar askıya takılamayınca atılmış yatağın üzerine kirli temiz ütülü ütüsüz karışmış
4)rast gele almış eline bir bez ayakkabısının tozunu almış atmış lavobonun içine oda nemli olduğu için kokuda yapıyo tabi
5)yatak odasındaki yatak ayrı dağınık içerdeki koltuk ayrı dağınık keyfimize düşkün olduğumuzdan tv izlerken koltuğuda açmış taşımış bir battaniye bir yastık heryer heryerde
SON OLARAK AKLINADA EVİ HAVALANDIRMAK HİÇ GELMEZ BEN 1 AY KALSAM BİR AY OTEL GİBİ OLUR EV :)
AMA BEN YİNEDE RAZIYIM YETERKİ HEP YANIMDA OLSUN CANIM KOCACIM :))

kızlar dün akşam kocama anlattım dedim aşkım ben böyle böyle bi konu açtım dedim

anam adam bi bozuldu ben pis bi adammıyım dedi.ama kocacım yazdıklarımı yapıyorsun.

uyarınca daha yapmıyorsun ama üzülme senden çok varmış hatta beterleri de varmış dedim rahatladı

dedim ki senn bi huyun var işten gelirsin lavobaya gider ellerini yıkar çorabını sepete atarsın dedim

bi hoşuna gitti ki sormayın sonra şu soda şişesini anlattım güldük beraber öyle işte

bir de eşinizin hem pis ve dağınık olduğunu hem de kendinin çok temiz olduğunu sandığını hayal edin.

hem evi pisletir, hem sizi suçlar, hem düzen ister, hem düzeni bozar.

oo Allah yardım etsin valla zormuş sen de bi cinnet geçirsen belki düzelir:)

Cadılık mı dahilik mi bilemiyorum ama yaptım ben.

merakla bekliyorum yorumunu, acaba eşin ne diyecek.

o günden sonra yazamadım...o gün gün boyu aramadı bende korktum kesin cok kızdı hemen savunma mekanızması gelıstırmeye calıstım neyse....geldı eve yüzünde anormal durum yok ben gözlerinin içine bakıyorum...sonra durdu durdu patlattı kahkayı...laptop cantasına koymustum bir tekini o günde bölge müdürleriyle toplantısı varmıs slayt ve rapor hazırlamıstı
toplantıdan önce demiş ki kendı kendıne ben bir toplantı salonuna gideyim ön hazırlıklarımı yapayım hersey hazır olsun ...tam bilgisayarı cıkartırken yere siyah birşey düştüğünü farkediyor alıyor bakıyor kokulu corap:):) nereye koyacagımı sasırdım etrafıma baktım biri gördümü diye dedi yine laptobun içine koymus...toplantı boyunca gülmemek için zor tutmus kendını ama o aksam geldıgınde coraplarını banyoya attı

diğeride ceketin cebindeydi onuda aksam eve dönerken serviste farketmiş notuda o zaman görmüş ..neyse bir sorun yapmadı..hatta o notta buzdolabının üstünde asılı

ahahahahahahha yere siyah birşey düşmüş ahahahahha koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…