- Konu Sahibi tubaokutan
-
haha biz de aynıyız bazen kendimi kötü hissetsemde hiiç şikayetim yok...eşim hayatımda tanıdığım en düzenli, en planlı, en sorumluluk sahibi insandır, ben de biraz rahatımdır...birbirimizi tamamlıyoruz sanırım....
bu konuda kendimi çook şanslı hissediyorum ben;
ne ben nede eşim sigara içmiyoruz ve evdede kimseye içirmiyoruz..
gelen misafirler ailemizin ferdleri bile balkona marş marş:))
bu arada eşimle birlikte yapıyoruz evin temizliğini.
çünkü bende çalışyorum ve aynı saatlerde evde oluyoruz..
haftasonlarıda birimiz süpürürken birimiz siliyor toz alıyor..ardından ben mutfağı temizlerken o lavaboları banyo ve wc yi cifliyor çamaşır suyu ile dezenfekte ediyor duruluyor kuruluyor...
işten geldiğinde pantolon gömlek çoraplarını direk kirli çamaşır sepetine atıyor..
dolabı inanılmaz düzenlidir,en az benim kadar dikkat eder ve ben onun dolabını son 2-3 yıldır hiç düzenlemedim...
bi tek ütü yaptığımda yerlerine asıyorum o kadar...tüm bunları ortak yaptığımızdan daha çok birlikte zaman geçirebiliyoruz..benim tke başıma yapacağım herşeyi paylaşıyoruz ve yuvamızdaki hayattan %50 kendimize vakit ayırıyoruz:)
hayat müşterek,erkeklerinizi eşlerinizi nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor hatunlar:)
çok sevindim ne güzell...o zaman ikimizde şanslıyız desene:))bizde herkesin mıntıkası var...:))) evlendiğimizden beri 1 yada 2 kez tuvalet banyo temizlemişimdir...başlarda içim rahat etmiyordu arkasından yapsam diyordum (kadın güdüsü) ama baktım benden aşağı değil gözüm kapalı bırakırım...şimdi bebişimizde büyüyor içimde ben istirahatteyim bir süre, her türlü iş onda....Allahtan çok yoğun değiliz...benim eşim severek özenerek yapıyor bi de...
biz de böyleyiz çok şükür. öyle fazla iş yapmaz bir gün hadi kocacım süpürge tut dedim, tüm eşyaları ortaya çekmiş duvar kenarları , minnacık örümcek ağları, koltuk içleri her şeyi temizledi, bu eve erkek eli değmeli diyo pis pis gülüyo.. valla yaptırabilirsem artık ona atasım var benden çok daha iyi
çok sevindim ne güzell...o zaman ikimizde şanslıyız desene:))
bebişin içinde ayrıca sevindim Allah sağ salim kucağınızı doldursun darısı başımıza..:)
ben kendimi hamiş düşünemiyorum bile,prensesler gibi bakar bana kocişim:)
çoook teşekkür ederim...inşallah en kısa zamanda sizin için de diliyorum..
riskli olmasına rağmen sayesinde çok huzurlu ve rahat bir hamilelik geçireceğim sanırım... O varken başka kimseye ihtiyacım yok...gerçekten çok şanslı olduğumu biliyorum
Elmayra evet,erkeklerin eğitilebilir varlıklar olması çok güzel en azından söyleneni hemen kapabiliyorlaraman nazarlar değmesin onlara
Eşim benden daha derli toplu ve titizdir. Hatta beni beğenmez.
Bu da zor , oda zor keşke herkesin eşi kendi gibi olsa :)
dert ettiğin şeye bak yine sizin eşiniz biraz toplu benimkinin yanında ben yazayımda için rahatlasın dağınıklılık gör :) hamilelikten dolayı 2-3 günlüğüne arada anneme kalmaya gidiyorum tabi yıkanacak yada ütülenecek hiç bir çamaşır bırakmadan o halimle hertarafı tertemiz yapar toplarım taşın üzerinde bir kirli bardak bile bulunmaz evlerimi gelince temiz bulayım diye çamaşır suyuyla tozları bile alır öyle giderim ama gelince
1)taş masa bulaşık dolu ne yenmiş orda kalmış
2)cips çekirdek kırıntıları antrede bile gezer
3)gömlekler tek tek denenmiş denenmiş tekrar askıya takılamayınca atılmış yatağın üzerine kirli temiz ütülü ütüsüz karışmış
4)rast gele almış eline bir bez ayakkabısının tozunu almış atmış lavobonun içine oda nemli olduğu için kokuda yapıyo tabi
5)yatak odasındaki yatak ayrı dağınık içerdeki koltuk ayrı dağınık keyfimize düşkün olduğumuzdan tv izlerken koltuğuda açmış taşımış bir battaniye bir yastık heryer heryerde
SON OLARAK AKLINADA EVİ HAVALANDIRMAK HİÇ GELMEZ BEN 1 AY KALSAM BİR AY OTEL GİBİ OLUR EV :)
AMA BEN YİNEDE RAZIYIM YETERKİ HEP YANIMDA OLSUN CANIM KOCACIM :))
Cadılık mı dahilik mi bilemiyorum ama yaptım ben.
merakla bekliyorum yorumunu, acaba eşin ne diyecek.
dün burda okudugum soda şişesi olayı bana çok güzel bir fikir verdiyorumdada yazmıstım eşim sağolsun çoraplarını nereye koyacagını bılmez banyo dısında her tarafta görmek mümkün dün salonun orta yerınde bıraktı kirli sepetine at dedim tamam diyip geçiştirdi ve o coraplar sabaha kadar salonda kaldı ..bende sabah ugurlarken erken uyandım bıraz kahvaltı hazırlıyım dıye o corapların birini laptop cantasına birinide cebine koydum içinede not yazdım bir daha ortalık yerde bırakırsan uyurken ağzına sokacam dedım
bakalım akıllanmıs mı bugun görecez
o günden sonra yazamadım...o gün gün boyu aramadı bende korktum kesin cok kızdı hemen savunma mekanızması gelıstırmeye calıstım neyse....geldı eve yüzünde anormal durum yok ben gözlerinin içine bakıyorum...sonra durdu durdu patlattı kahkayı...laptop cantasına koymustum bir tekini o günde bölge müdürleriyle toplantısı varmıs slayt ve rapor hazırlamıstı
toplantıdan önce demiş ki kendı kendıne ben bir toplantı salonuna gideyim ön hazırlıklarımı yapayım hersey hazır olsun ...tam bilgisayarı cıkartırken yere siyah birşey düştüğünü farkediyor alıyor bakıyor kokulu corap:):) nereye koyacagımı sasırdım etrafıma baktım biri gördümü diye dedi yine laptobun içine koymus...toplantı boyunca gülmemek için zor tutmus kendını ama o aksam geldıgınde coraplarını banyoya attı
diğeride ceketin cebindeydi onuda aksam eve dönerken serviste farketmiş notuda o zaman görmüş ..neyse bir sorun yapmadı..hatta o notta buzdolabının üstünde asılı
ahahahahahahha yere siyah birşey düşmüş ahahahahha koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?