eşim ters ilişki istiyor ama ben istemiiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oturtun karşınıza konuşun istememe sebebinizi gerekçeleriyle.

Kayınvalidenizle oturacağınızı baştan biliyor muydunuz? Eğer öyleyse bile bile lades demişsiniz.

Eşiniz nankör.

Son olarak, bebek istiyormuşsununuz. Rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi ama siz ayrı eve çıkmadan çocuk yapmayın derim.

Oturtun karşınıza konuşun istememe sebebinizi gerekçeleriyle.

Kayınvalidenizle oturacağınızı baştan biliyor muydunuz? Eğer öyleyse bile bile lades demişsiniz.

Eşiniz nankör.

Son olarak, bebek istiyormuşsununuz. Rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi ama siz ayrı eve çıkmadan çocuk yapmayın derim.
akraba olduğumuz için biliyodum ama severek evlenmedik bi anda karar verildi eşime neden istemediğimi anlatıyorum ama anlamıyor yapsan ölcekmisin diyor

eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
Esiniz ve ailesi nankor allah yardmcniz olsn bi sure sakin cocuk yapmayin. Bence

akraba olduğumuz için biliyodum ama severek evlenmedik bi anda karar verildi eşime neden istemediğimi anlatıyorum ama anlamıyor yapsan ölcekmisin diyor
Aileniz 17 yaşındaki kızlarını akrabalarına gelin vermeye karar mı verdi?
Yaşınız 19 görünüyor, 2 yıllık evlilik demek 17 yaşında evlenmek demek.
Akrabalar arasında ne gibi bir alışveriş vardı da 17 yaşındaki kız sevmediği biriyle evlendirildi?
Eşinizde sizden büyüktür Allah bilir.

Ters ilişki istemek başlı başına bir ayrılık sebebi, anında boşanırsınız.
Onu geçtim, siz istemeden büyükler bununla (hemde akraba) evleneceksin demişler, böyle evlilikmi kaldı. Aileniz ev vermis hani nerede hala kayınvalide ile kalıyorsunuz
Neden ters ilişkiyi istemediğinizi anlatın, müslümansanız günah olduğunu, değilseniz saglik açısından problemler olabileceğini anlatın.
Bebek yapmayın bir süre

eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
Ahahha ters ilişkiden nasıl düğüne takıya aileye geldi konu 😂😂😂

Zorla olmaz.İnancliysaniz zaten yasaklı olması gerek..
Yani ne tersi ne düze istenmedikce olamaz.
Konuşun eşinizle..
Ailem iyi diyerek de diretmeyin daha da kötü olur.,inatlasir.Onu kendisi fark etsin.
Eğer bu olumsuz tutumlarini da devam ettirirse ayrilin bence..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X