• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ters ilişki istiyor ama ben istemiiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ters ilişki istemek başlı başına bir ayrılık sebebi, anında boşanırsınız.
Onu geçtim, siz istemeden büyükler bununla (hemde akraba) evleneceksin demişler, böyle evlilikmi kaldı. Aileniz ev vermis hani nerede hala kayınvalide ile kalıyorsunuz
Neden ters ilişkiyi istemediğinizi anlatın, müslümansanız günah olduğunu, değilseniz saglik açısından problemler olabileceğini anlatın.
Bebek yapmayın bir süre

Ona ve bedenine saygi duymayan bir adamdan ne diye bebek istiyor onu da anlamiyorum. Hata üstüne hata

yok kuzum.bunlar kötü örnekler.çok güzel evlilikler var korkma evlilikten okuyup okuyup
Uzun zamandır bu tarz konuları okumuyordum ama artık bu başlık adı altında çok sık konu açıldığını görüyorum . Herşeyi geçtim ama cinsellik konusunda eşler böyle dayatma ile istemediğiniz şeyleri nasıl yaptırmaya çalışıyor ve siz bu konuda nasıl çaresiz kalıyorsunuz ki kalkıp buralara konu açıyorsunuz . Çıvdıvıcaamm🤦🏻‍♀️

Ona ve bedenine saygi duymayan bir adamdan ne diye bebek istiyor onu da anlamiyorum. Hata üstüne hata
Yaşı çok küçük, hiçbir şeyin farkında değil, muhtemelen ne derlerse yapıyor öyle görmüş çünkü
Ayrılığın aklının ucundan gelmediğine o kadar eminim ki

Bu boşanma sebebidir benim için. Ayrıca aileniz ne diye ev falan veriyor ki buna? Anladığım kadarıyla ailenizin verdiği evde değilsiniz. Ben olsam bu evliliği kesinlikle sürdürmezdim. Altınlar sizdedir inşallah..
ewett bende
Bu boşanma sebebidir benim için. Ayrıca aileniz ne diye ev falan veriyor ki buna? Anladığım kadarıyla ailenizin verdiği evde değilsiniz. Ben olsam bu evliliği kesinlikle sürdürmezdim. Altınlar sizdedir inşallah..

Canim o aliskanlik inan.
Kafa yapinizin uymadigi seni arkadan iliskiye zorlamasindan belli.
Senin icin hicbir sey yapmamasindan belli..
Yine de duzelene kadar; eger umudun varsa duzeleceginden; cocuk yapma.
teşekkür ederim gerçekten sen beni anlıyorsun ama bazıları yorumlarda ters cevaplar veriyo

Bana göre ters ilişki karşı taraf istenmediği sürece boşanma sebebi. Lamı cimi yok.
Evet hem dinen hem de kanunen boşanma sebebi ayrıca kadın için büyük rahatsızlıklarin sebebi olabiliyor.

Rabbim yardımcın olsun ama ailene anlat ve boşan. Bu adam sana zarar resmen hem ruhen hem fiziken.

Ters ilişki istemek başlı başına bir ayrılık sebebi, anında boşanırsınız.
Onu geçtim, siz istemeden büyükler bununla (hemde akraba) evleneceksin demişler, böyle evlilikmi kaldı. Aileniz ev vermis hani nerede hala kayınvalide ile kalıyorsunuz
Neden ters ilişkiyi istemediğinizi anlatın, müslümansanız günah olduğunu, değilseniz saglik açısından problemler olabileceğini anlatın.
Bebek yapmayın bir süre
gerçekten kanun da yeri var mı? bilmediğim için soruyorum. yani hakime ters ilişki istiyor dediğimizde boşuyor mu hemen? 🤣
yasaklı kelime kullanma hapse girersin valla 🤣🤣

Aileniz 17 yaşındaki kızlarını akrabalarına gelin vermeye karar mı verdi?
Yaşınız 19 görünüyor, 2 yıllık evlilik demek 17 yaşında evlenmek demek.
Akrabalar arasında ne gibi bir alışveriş vardı da 17 yaşındaki kız sevmediği biriyle evlendirildi?
Eşinizde sizden büyüktür Allah bilir.
ailemi suçlamak istemm bndede suç var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X