• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ters ilişki istiyor ama ben istemiiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
Hangi konu da yardımcı olalım

Ters ilişki ki altın mi?? sorun ne nasıl birbirine bağladın oysa ki hiç alakası olmayan seyler

Anal ilişkiye karşı değilim ama yapmam. Tasvip etmiyorum.
Eşiniz siz istemediğiniz (gerekçeniz ne olursa olsun) sürece size bu şekilde yaklaşamaz. Konu baştan aşağı saçmalık, analdan altına altından kayınvalideye nasıl geçtiniz merak konusu. Ayrıca bir zahmet milletin evinde sığıntı gibi yaşarken hamile kalmayın, bu ne ya.

eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
Net boşanma sebebi. Evlendiniz diye vücudunuzun her açıklığından faydalanacağı anlamına gelmez. İğrenç bir şey bana göre. Bildiğim kadarıyla nikah da düşüyor.

Afedersiniz de ilişkinin de b*kunu çıkarttılar.
B** yolundan ilişkiye girmek mi zevk veriyormuş?
Büyük konuşmayayım da, çatıyı başına yıkarım.
Benim için de boşanma sebebi.

Normal ilişkiden tatmin olmayan adam şimdi ters ilişki ister , bir süre sonra oda tatmin etmez . Peki sonra ne istetecek acaba ??? Vücudunuz sizin kendi mabedimiz istemediğiniz şekilde hiç kimseye kullandırmayın lütfen !!!

Aileler nasil boyle birsey yapiyor aklim almiyor🤦‍♀️
Bir akrabaya; ustelik kizin gonlu yoksa apar topar zorla nasil satiyorlar!
Sonra cek yavrum cek bu hayati..
Arkadan da ister, yapmazsa dover de, kayinvalide zulumu de bitmez, elinden altini evi de alinir, kole gibi de kullanilir bu kiz..
Aile cok onemli faktör cooook..
Sahip cikamayacaginiz cocuklari dogurmayin arkadasim.

Aileler nasil boyle birsey yapiyor aklim almiyor🤦‍♀️
Bir akrabaya; ustelik kizin gonlu yoksa apar topar zorla nasil satiyorlar!
Sonra cek yavrum cek bu hayati..
Arkadan da ister, yapmazsa dover de, kayinvalide zulumu de bitmez, elinden altini evi de alinir, kole gibi de kullanilir bu kiz..
Aile cok onemli faktör cooook..
Sahip cikamayacaginiz cocuklari dogurmayin arkadasim.
şuan eşime çok bağlandım iyiki evlenmişim diyorum ama ailesi sıkıntı

şuan eşime çok bağlandım iyiki evlenmişim diyorum ama ailesi sıkıntı
Canim o aliskanlik inan.
Kafa yapinizin uymadigi seni arkadan iliskiye zorlamasindan belli.
Senin icin hicbir sey yapmamasindan belli..
Yine de duzelene kadar; eger umudun varsa duzeleceginden; cocuk yapma.

• Beğen
Reactions: Jou
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X